• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin akıl verin :(( yoruldumm

Öncelikle mrb herkese yeni üyeyiö nasıl ilerliyeceğimi tam olarak bilmiyorum hikayem uZun özetin biraz fazlasını anlatcam size. 2 yıldır hayatımda olan boşanmış ve 1 kız cocugu olan bi adamla birlikteyim.. Hayatımı mafeden adam! Bi hata yaptım birlikte oldum ve hamile kaldım bunu hamileliğimin 3. Ayında öğrendim. Aramız tabiki bozuldu ve bana çok büyük acılar yaşattı. Eski eşiyle birlikte oldu beni aldattı, onun yanında beni arayıp seni istemiyorum diyip küfürler etti ve daha bi sürüü şey.annem haric ailemden kimse bilmiyor hamileliğimi giZledim hep,karnımda şişmedi çok.öZellikle abimdenn sakladık.. Ona mecburum abim asla kabul etmez bu durumu.Bunca yaşadıklarımdan sonra erken doğum yaptım 6,5 aylık prematüre bir kız çocugu sahibi oldum.kızım 1,5 ay hastane kaldı 1,5 ay boyunca hastaneye tek başıma gidip geldim ilgilenmedi çocuguyla.çıktı hastaneden 1,5 aydırda evdeyiz onun evinde kardeşleri ve annesiyle birlikte. Annem abime teyZesinde kalıyor dedi beni orda biliyor. Şuan bu evin halini benim halimi anlatamam size... Bu adamı istemiyorummm...ailesiniiii istemiyorumm... Cocugumlaa gitcek hiç bir yerim yokk ne evime dönebiliyorum ne başka birine.. Annemi çok öZlüyorumm eski yaşantımıı özlüyorum...hala aldatılıyorum ve buna katlanıyorum... Kafayıı yemek Üzereyim ne gururum kaldı ne benliğim kaldı... Bana yardım edin bi akıl verinn lütfnnn ... Karışık anlatmiş olablrmm o kadar doluyumki bunlar öZet bide... Akıl istiyorumm beni kendi yerinize koyum siz napardınız?

Isiniz varmi sizi gecindirecek ? Bu Adam cocugunu nufusuna gecirdimi ? Adamla evli falan degilsiniz, zaten sizinle bir gelecek kurma olayida yok sizi mecburiyetten getirmis oraya ve orda kalmanizin bir anlamida yok.
Ya is guc bulup ayri eve cikip abinize olanlari anlatip yolunuza bakacaksiniz , kiziniz icin bir gelecek kurmaya calisacaksiniz.
Yada cocugu o adama birakip eski hayatiniza doneceksiniz. Bunu yapmayacaginizi varsayiyorum, cunku her ne yaparsaniz cocugunu sonsuza kadar abinizden saklayamazsiniz.

Korkuyorum bana zarar verirmi yada onla kavga edermi bilmiyorum. Bu sefer abime bişey olur diye korkuyorum

Siz kendinize vereceginiz kadar zarar vermissiniz zaten, arkadaslarin dedigi gibi imkaniniz yoksa bile bir kadin siginma evi bulmaya calisin.

işin açıkçası ne yazacagımı bilmiyorum belki bana yardım edebilirsiniz dışardan bakan bi göz olarak eşimle sorunlarımız çok fazla ve benim iki çocugum var 7 aydır sıkıntılarımız sürüyor en kötüsüde çocuklarımın babasına karşı bi özlemim yok evden çıkmak için hep bekledim bekliyorum son olarak yarıyıl tatilini bekledim artık çocuklarımla çıkıyım diye kendi düzenime gidiyim diye şimdi o gün geldi çattı ama ben evi nasıl terk etcem onunla nasıl bi konuşma yapmalıyım bilmiyorum ve çok kötü bi durum bu ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz

Ay

suan aynı evdeyiz, onun annesi bakmıyo çocuga seviyo ediyo ama bakmıyo bide çok küçük 3 aylık

Cocuk 3 ayliksa asi bahanesiyle saglikocagina diye cikin , ordan buldugunuz siginma evine gidin. Ama onceden arayin siginma evini.

işin açıkçası ne yazacagımı bilmiyorum belki bana yardım edebilirsiniz dışardan bakan bi göz olarak eşimle sorunlarımız çok fazla ve benim iki çocugum var 7 aydır sıkıntılarımız sürüyor en kötüsüde çocuklarımın babasına karşı bi özlemim yok evden çıkmak için hep bekledim bekliyorum son olarak yarıyıl tatilini bekledim artık çocuklarımla çıkıyım diye kendi düzenime gidiyim diye şimdi o gün geldi çattı ama ben evi nasıl terk etcem onunla nasıl bi konuşma yapmalıyım bilmiyorum ve çok kötü bi durum bu ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz
Yeni bir konu açın bence. Arkadaşın konusu sabote olmasın.

Isiniz varmi sizi gecindirecek ? Bu Adam cocugunu nufusuna gecirdimi ? Adamla evli falan degilsiniz, zaten sizinle bir gelecek kurma olayida yok sizi mecburiyetten getirmis oraya ve orda kalmanizin bir anlamida yok.
Ya is guc bulup ayri eve cikip abinize olanlari anlatip yolunuza bakacaksiniz , kiziniz icin bir gelecek kurmaya calisacaksiniz.
Yada cocugu o adama birakip eski hayatiniza doneceksiniz. Bunu yapmayacaginizi varsayiyorum, cunku her ne yaparsaniz cocugunu sonsuza kadar abinizden saklayamazsiniz.
Aldı nüfusuna.. Suan işim yok

ayy kıyamam ben sana yaaa içim acıdı o adamın yatcak yeri yok ...canımmadem öyle evlenmeye razı et sonra boşan en azından annenin gönlü olur oda abini ikna eder çalışırsın bakarsın başının çaresine ama ailenin yanında olması içinde onların istediğini yapman lazım.zorrr allahım yardım etsin.peki onun ailesi bir yorum yapıyormu

Siginma evine gidin dedikleri gibi ama yok olmuyorsa Cocugu babaannesinin yaninda birakin hem babasida nufusa gecirmis ve anne evine donun sık sık ziyarete gidin bir is bulur calisirsiniz onlarada maddi destek olursunuz bakim icin bunu bir konusun sonra biraz kendinizi toparlayinca abiye durumu uygun bir dille anlatirsiniz olmazmi ?

ayy kıyamam ben sana yaaa içim acıdı o adamın yatcak yeri yok ...canımmadem öyle evlenmeye razı et sonra boşan en azından annenin gönlü olur oda abini ikna eder çalışırsın bakarsın başının çaresine ama ailenin yanında olması içinde onların istediğini yapman lazım.zorrr allahım yardım etsin.peki onun ailesi bir yorum yapıyormu
Yok işte insan oğluna nikah yap olmaz böyle demezmi ya...demiyolar işte tuhaflar

Siz biraz da bahane arıyor gibisiniz. Çünkü çocuğu vermez diye bişey yok. Çocuk 3 aylık her halükarda size verecek. Hem nikahınız yok hem de aldatılıyorım derseniz ona mı verecekler sanki çocuğu. Hem madem eski eşine döndü onla da mı evlenmiyor

Siginma evine gidin dedikleri gibi ama yok olmuyorsa Cocugu babaannesinin yaninda birakin hem babasida nufusa gecirmis ve anne evine donun sık sık ziyarete gidin bir is bulur calisirsiniz onlarada maddi destek olursunuz bakim icin bunu bir konusun sonra biraz kendinizi toparlayinca abiye durumu uygun bir dille anlatirsiniz olmazmi ?
bırakırsa çocugu ya vermezlerse allah korusun kaçırılarsa yüzünü göstermezlerse..iyi düşünmek lazım bence

nikah yaptırıp sonra hemen boşansan .biri evlatlık ver filan demiş ama sakın böyle birşey yapma yazık o yavruya.bence gözünü karart al bebeğini çık abinin karşısına 1 sene yok sayar sonra mecbur sen de o evin çocuğusun.of Allah yardımcın olsun.

Allah yardimcin olsun zor bir durum keske böyle bir hata yapmasaymissiniz. Hem kendinizi hem masum evladinizi zorda birakmissiniz. Simdilik kendinizce bir bahane bulun cocugunuzla birlikte siginma evine gidin. Sonrasında uzatmadan konuyu ailenize uygun bir sekilde anlatmaya calisin. Cocugu da alamaz merak etmeyin

arkadaşlar ben bu secretcikıza çook sinir oldum nasıl bir insan yaaa nasıl böyle düşüne bilir hemcinsi için şikayet edibiliniyormu? düşmez kalkmaz 1 allah.allah yardımcın olsun canım .

Back
X