• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin arkadaslar nolur :'(

Ahmedinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
21
5
1
32
Annem esimi hic sevmiyor bir yillik evliyiz esim tr dan, bense yurtdışında esim burda öğrenci ben hamileyim anneme her gittigimde bana diyo ki baska erkek yok muydu kendi memleketinden, tr erkekleri saygili bildigim kadariyla anneme babama cok saygisi vardi ,ama annem babam onu gormek istemiyor benim eniştem annemi babami takmiyo ama onlar ona saygi yapiyo,hamileyim iki aylik her gün üzülüyorum yardim edin nolur

Oncelikle ,sanki siz Turk degil de yabanciymissiniz gibi yazmissiniz.neyse,sanirim siz gurbetçi esinizse turkiyede doğmuş büyümüş biri.annenler niye kendilerine saygıli davranan değil de saygısızlık yapanı seviyor garip.daha yeniyseniz belki esinizse alisamamislardir belki

Oncelikle ,sanki siz Turk degil de yabanciymissiniz gibi yazmissiniz.neyse,sanirim siz gurbetçi esinizse turkiyede doğmuş büyümüş biri.annenler niye kendilerine saygıli davranan değil de saygısızlık yapanı seviyor garip.daha yeniyseniz belki esinizse alisamamislardir belki

Cünkü uzak evlendigim icin belki bende anlamis degilim ben üskuptenim makedonya esim de turkiyeli oldugu icin o burda ogrenci evlendik cok mutluyuz şükür annem de artik bana karsi soğuk ablama başka bana bambaşka davraniyo ne yapicagimi bilmiyorum :(

Eşinle mutluysa gerisini hiç önemseme bence zamanla alışıp severler diycem ama nasıl başlıyorsa öyle gidiyor malesef:KK43:

Ben makedonyaliyim anlamis degilim
Esim onlara cok saygisi vardi hala da var köşeye sıkıştım cok.kötü bi durum

Belki çocuğum dogunca degisir işler ama kötüsü annem bana soğuk hemde cok eskisi gibi degiliz ablama baska sevgisi var bana bambaska :(

Tek care düşünmemek. Bir yere varmiyor cunku. Sevilmeyince sevilmiyor kac yil gecerse gecsin.
Sen kulaklarini tikamayi ögreneceksin. Takmamaya calisacaksin. Evinde duzenin yerindeyse saglik, mutluluk, huzur varsa tamam.
kapiyi kapatinca siz olacaksiniz gerisi anca ic huzursuzluk tecrube ile sabit

Ama neden seviyor sayiyor saygisi var bana daha ne yapsin ki, kavgalarimiz sadece bu yüzden baska problemimiz yok ki şükür

Sizin annenizi bilmiyorum ama bizim Turkiyeli annelerimiz kizlarinin mutlulugu bozulmasin huzuru bozulmasin diye damatlarini da hos tutarlar saygisizlik etmezler.oncelik kizlarinin iyiligini dusunurler.

Kaynanam kizi icin mutluluğu icin hersey yapti tr da uc ay kaldim düğünüm oldu ordaki insanlar bambaska cok memnun kaldim cok dedim.keske benim.ailem de boyle olsa cok acı bisey :(

Benim annem de der kvalideyi sevmediği için, bunun oğlundan başkası yokmuydu getirdin soktun burnumn dibine bilmem ne bıdı bıdı bitmez. Artık he deyip geçiyorum

İyi de anneniz evlenmeden önce seviyordu da evlendikten sonra mı sevmemeye başladı anlamadım? Büyük ihtimalle başından beri evlenmenize karşı çıkmıştır. Bunun sonucunu görerek evlenmiş olmanız gerek zaten..:KK43:

Back
X