• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin arkadaslar nolur :'(

Annenin kendi bilr bosver kocan seni seviyor sayiyorsa uzme kendinide bebisinide

Yalnız bu aileni boşver kocanla mutlu ol gibi yorumları çok anlamsız buluyorum ne demek anneye sırt çevirmek, hem de elin adamı için?
yarın bir sorun yaşasalar kız yine ailesine sığınacak. erkek milletinin ne yapacağı bilinmez aldatabilir, şiddet uygulayabilir vs.

o yüzden mantıklı yorumlar yapın.

Şeyeden yaranır derler doğruymus

En iyisi o da ama sinirden patliyorum her gun hep ayni
Sizin eviniz ayrı değil mi eşinizle? Her gün her gün görüşmeyin o zaman haftada bir görüşün mesela.
İlla eşiniz sizinle gelmek zorunda değil ki adamı sevilmediği istenmediği yere götürmeyin siz gidin anne babanızla görüşün yeter.
Anneniz eşinizle ilgili bir şey söylerse de güzelce izah edin karışma anne zaten hamileyim bebeğimi de üzüyorsun diye.
Güzellikten anlamıyorsa da birazcık tersleyin madem net olun biraz daha az gidin mesela yanlarına belki anlarlar hata ettiklerini.

Zaten esim annemin evine girmiyo ki :( annem onu gormeden nefret ediyo surekli onu sevmedigini bana anlatiyo bende susuyorum icime atiyorum :(

Uskupten işi gücü olan biri yerine Türkiye'den öğrenci olmasi olmasın memnuniyetsizlikleri? Esiniz Türkiye ye donmeyecek mi? Bu da sıkıntıları olabilir.. sizi götürür diye korku olabilir.. açık açık konuşun ailenizle.. saygılı olsalar yeter zorla sevgi olmaz zaten..

Hayir burda kalicac esimin firmasi var ama anlamiyorlar mlsf :( bi yandan koca bi yandan da aile :( zor durumm

Back
X