• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin arkadaslar

meraba biz de sevgilimle aynı şehirde farklı üniversiteler yazdık ayrı kalmayalım diye
biz pişman değiliz çünkü ben de istediğim okula gittim o da istediği okula gitti

ama aynı okulda olmayı istemezdim açıkçası 

aynı şehirde ikinizin de hayalini kurduğu üniversiteler ve bölümler var ise yazabilirsiniz

diğer tavsiyem de memleketinizden farklı bir şehirde okumak  yani aile yanından ayrılmak 

Bizde boyle dusunuyoruz cunku ayri kalmak kotu oluyor. Sen uzuldugunde yaninda olamiyor ne biliyim binevi yalnizlik. Yorumlar icin tesekkur ederim bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana tek tavsiyem, sınava odaklan, sevgiliymiş nasıl gorusulecekmis vs bunlar daha sonra düsünecegin seyler...
tercih zamanı da gönlünde yatan meslek-uni hangisi ise orayı yaz.
hicbir birlikteligin garantisi yok.

ve anladıgım kadarıyla 19yaşında falansın... simdiden ortak bir yaşama gore karar verme, zaten ilişkiniz yürürse 4sene ayrı sehirlerde de olsanız zorluklar da olsa bir sekilde idare edersiniz.
Evet 19 yasindayim haklisiniz bende istedigim yeri yazicam. Aklim karisti danismak istedim. Tesekkur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back