Erkek İnfertilitesi Yardım edin Arkadaşlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mia2490

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
82
42
8
34
Arkadaslar 1 yıllık evliyim ama hala bebis sahibi olamadık doktoruma sürekli muayeneye gidiyordum zaten ve bana adetin bittikten sonra 10.gün yani bana gel gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte ol demişti aynen dedgini uyguladık ve bugün yani muayene günü alttan muayene ettikten sonra test için sperm aldı yaklaşık yarım saat sonrada bana eşinin hiç canlı spermi yok o yüzden hamile kalamiyorsun dedi resmen beynimden vurulmuşa döndüm 1 saattir Ağlıyorum eşime söylerken bile çok kötü oldum o benim kadar kafasına takmadi başka doktora gideriz dedi kadın doktorum bana ürolog önerdi hemen aradık ve 15 gün sonraya randevu alabildik ama benim eşim şeker hastası verecekleri ilacın ona zarar vermesinden korkuyorum sizden istedgim doğal yolla nasıl bir uygulama yapmalıyım ki spermler canlanmalı? ? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar Bana yardım edin lütfen bir bebeğim olması için resmen çıldırıyorum

Arkadaslar 1 yıllık evliyim ama hala bebis sahibi olamadık doktoruma sürekli muayeneye gidiyordum zaten ve bana adetin bittikten sonra 10.gün yani bana gel gelmeden 1 saat önce eşinle birlikte ol demişti aynen dedgini uyguladık ve bugün yani muayene günü alttan muayene ettikten sonra test için sperm aldı yaklaşık yarım saat sonrada bana eşinin hiç canlı spermi yok o yüzden hamile kalamiyorsun dedi resmen beynimden vurulmuşa döndüm 1 saattir Ağlıyorum eşime söylerken bile çok kötü oldum o benim kadar kafasına takmadi başka doktora gideriz dedi kadın doktorum bana ürolog önerdi hemen aradık ve 15 gün sonraya randevu alabildik ama benim eşim şeker hastası verecekleri ilacın ona zarar vermesinden korkuyorum sizden istedgim doğal yolla nasıl bir uygulama yapmalıyım ki spermler canlanmalı? ? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar Bana yardım edin lütfen bir bebeğim olması için resmen çıldırıyorum

canım eşinin sperm testini iyi bir hastanede yaptır derim, sperm testini esin vericek .ben yakın zamanda yaptırdim 175 tl gibi bir rakama sonuçları aldık, bu forumda keçi boynuzu kürü yapıyorlar bir incele derim

canım eşinin sperm testini iyi bir hastanede yaptır derim, ben yakında yaptırdım 175 tl gibi bir rakama sonuçları aldık, bu forumda keçi boynuzu kürü yapıyorlar bir incele derim

Formu inceliyorum canım şu an yurt dışında yaşıyorum ben burda gercekten cok iyi inceliyorlar kadin doktorum da net sonuc almak icin zaten ürologa yonlendirdi burda sadece ürolog muayenesinde bakıyor ve yapıyor sen gidip hastanede yaptiramiyorsun ama dediğin gibi keciboynuzu kürünü incelemekte fayda var teşekkür ederim canım aslibo aslibo

o zaman Allah yardımcın olsun canım, bu bu forumda yüzlerce mesaj okudum, doktorların hiç bebeği olmaz dediği kişilerin bile bebek sahibi olduğunu, sadece sabır istiyor bu yol, hayırlı günler canım

Back
X