- Konu Sahibi pc_ogretmeni
-
Malesef 103Kac kılosunuz su an
Herhangı bır saglık sorununuz var mı pekı ?Malesef 103
Hayır yok elhamdülillahHerhangı bır saglık sorununuz var mı pekı ?
Evet hala emziriyorum. Spor salonuna esim sicak bakmiyor. Diyetisyene de daha once gittigim icin esim gondermek istemiyo. nasilsa ne diyecegini biliyorsun diyorCocugu halen emziriyor musunuz,emzirmek istahi cok aciyor,insan cabuk acikiyor..
Bir doktora gorunun,tiroidinize filan baktirin kisa surede kilo almaniz belki buna baglidir.sorun yoksa spor salonuna filan gitseniz,cocugu aksam babaya birakip,ayni zamanda diyetisyene de gidebilirsiniz
Aile hekimine yada dahiliye doktoruna giderek tiroitlerinize ve şekerinize baktırın,bir anda böyle kilo aldıysanız altında sağlık sorunu olabilir.Merhaba bayanlar.
Ben 2.5yillik evliyim. 1.5yasinda kizim var. Nisanlandigimda 102 kiloydum, dugunums kadar 80kiloya dustum ve bu kiloda hamile kaldim. Hamileligimde cok kilo almadim diye sevinirken o da ne? Lohusalikta 83kiloya dusen ben hizli bi sekilde kilo almaya basladim. Istahim cok acik. Surekli yesem doymuyorum sanki. Tekrar diyete baslamak icin cok girisimde.bulundum ama bi turlu devam ettiremedim. Daha fazla sismeden buna bi dur demeliyimbenim gibi olan var mi? Nasil eskisi gibi motive olablirim diyete?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?