• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin balona donusuyorum :(

pc_ogretmeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
514
60
53
Çorum
Merhaba bayanlar.
Ben 2.5yillik evliyim. 1.5yasinda kizim var. Nisanlandigimda 102 kiloydum, dugunums kadar 80kiloya dustum ve bu kiloda hamile kaldim. Hamileligimde cok kilo almadim diye sevinirken o da ne? Lohusalikta 83kiloya dusen ben hizli bi sekilde kilo almaya basladim. Istahim cok acik. Surekli yesem doymuyorum sanki. Tekrar diyete baslamak icin cok girisimde.bulundum ama bi turlu devam ettiremedim. Daha fazla sismeden buna bi dur demeliyim :( benim gibi olan var mi? Nasil eskisi gibi motive olablirim diyete?

Bende de şuan çok ıstah ve motıvasyon sorunu var..her gece dıyete nıyetlenıp sabahına bozuyorum..gaza gelemıyorum..tam bır pis boğaz oldum..sureklı ağzım dolu

Cocugu halen emziriyor musunuz,emzirmek istahi cok aciyor,insan cabuk acikiyor..
Bir doktora gorunun,tiroidinize filan baktirin kisa surede kilo almaniz belki buna baglidir.sorun yoksa spor salonuna filan gitseniz,cocugu aksam babaya birakip,ayni zamanda diyetisyene de gidebilirsiniz

Cocugu halen emziriyor musunuz,emzirmek istahi cok aciyor,insan cabuk acikiyor..
Bir doktora gorunun,tiroidinize filan baktirin kisa surede kilo almaniz belki buna baglidir.sorun yoksa spor salonuna filan gitseniz,cocugu aksam babaya birakip,ayni zamanda diyetisyene de gidebilirsiniz
Evet hala emziriyorum. Spor salonuna esim sicak bakmiyor. Diyetisyene de daha once gittigim icin esim gondermek istemiyo. nasilsa ne diyecegini biliyorsun diyor

Merhaba bayanlar.
Ben 2.5yillik evliyim. 1.5yasinda kizim var. Nisanlandigimda 102 kiloydum, dugunums kadar 80kiloya dustum ve bu kiloda hamile kaldim. Hamileligimde cok kilo almadim diye sevinirken o da ne? Lohusalikta 83kiloya dusen ben hizli bi sekilde kilo almaya basladim. Istahim cok acik. Surekli yesem doymuyorum sanki. Tekrar diyete baslamak icin cok girisimde.bulundum ama bi turlu devam ettiremedim. Daha fazla sismeden buna bi dur demeliyim :KK43: benim gibi olan var mi? Nasil eskisi gibi motive olablirim diyete?
Aile hekimine yada dahiliye doktoruna giderek tiroitlerinize ve şekerinize baktırın,bir anda böyle kilo aldıysanız altında sağlık sorunu olabilir.

dukan diyetine başladım ama tüm evrelerini tamamlayamadım yarım bıraktım hastalıkdan dolayı.çok az sürede bilinç kazandırıyor.sınırsız yemek hakkı var.:kk77:

Canım benim bol bol su iç .. Günde en az 2 lt bitir .. Sabah tam tahıllı yada çavdar tost ekmeğinden beyaz beynirli tost yap yanına hıyar domates ara ögünlerde badem ceviz fındık öğlen çorba ızgara salata akşamları sebze yemeği yoğurt ara öğünlere alternatif 1 kase yoğurta mevsim meyvelerini doğra ye tatlım ve bol bol su birde bebişini pusete yatır hava aldırmaya çıkar bol bol yürü

Merhaba,
Ben evlenirken 57 kiloydum evlendikten epey bir zaman sonrada 62 Kilo ile hamile kaldim .. ve doguma 72 kilo ile girdim.. emzirirkende ayni kiloyu korudum ama sunu anladim emzirirken insan gercekten cok istahli oluyor o yüzden ilk 6 ay dikkat etmedim yeterki sütüm kesilmesin düsüncesiyle. Allaha sükür kilomda artis olmadida o kadar yememe ragmen. Ama 6 aydan sonra artik kendime ceki düzen vermem gerektigini anladim cünkü istahim gittikce aciliyordaktiu artik bi dur deme vakti gelmisti.. Diyet uygulamadim 4-5 ay sadece dikkat ettim kahvaltimi yariya indirdim cünkü ondan önce abartarak cok yerdim..karnimi tika basa doldurmadan sofradan kalktim aksam yemeginidede ne varsa hep yedim fakat pilavi azalttim hatta mümkün oldugunca bulgur pilavi yemege calistim yemegin yanina daha hafif oldugundan.. bol bol su ictim ve hala iciyorum cünkü emzirdigim icin cok susuyorum. Aksam 6-7´den sonrada yemedim. Tabi arada kacamaklar yaptim mesela abur cubur haftada 1 aksamdan cayin yanina abartmadan yedim ama bunun disinda hep dikkat ettim. Bazen aksam cok aciktiysamda yatmadan tuzlu kraker veya meyve yiyip yattim.. Allaha sükür suan 53 Kiloyum toplam 19 kilo verdim ve cok mutluyum cünkü basardim esim bile cok sasirdi ve beni tebrik etti azmimden dolayi.. inan cok korktum sütüm kesilcekmi diye ama kesilmedi bebisimi hala emziriyorum suan 1 yasinda. Yani demem oki yeterki sen iste istersen basarirsin. Ben sahsen kiloyu sevmeyen biriyim esimde ne cok zayif nede cok kilolu ortasi iyi der her zaman. Esime karsida bakimli olmak icin ve kendi sagligim icin verdim kilolari. Buraya yazmamin amacida seni motive etmek .. Ben herzaman söyle düsündüm ya simdi bunu yiyerek elinme bisey gecmiyor sadece sagliga bedene zarar.. Simdi istahim cok kesildi nerdeeeeee o eskiden agzi bos durmayan ben simdi bakmiyorum bile o yemeklere .. Basaracaksin insallah kendine herzaman bir hedef belirle esinde seni desteklesin.. Cok uzun oldu umarim okurken üsenmessin. Kolay gelsin:) Allah yardimcin olsun;)

Back
X