• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin bana..sizde de kahve rengi leke oldu mu adet gecikmesinde

manolyasael

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
51
5
1
29
Iki gün adet gecikmesi oldu karnim
Agriyor… gögüsümde hassasiyat bide dün ve bugün kahve rengi damla var is
Camasirdinda hemen test yaptirmak istemiyorzm negatif cikinca üzülüyorum… adett gecikmesinde normal mi? Gecen ayda test yaotirdim 4 gün gecikmisti negatif di cok üzüldüm ayni durumu yasamak istemiyorum ama gecen ay kahve rengi leke yoktu

Iki gün adet gecikmesi oldu karnim
Agriyor… gögüsümde hassasiyat bide dün ve bugün kahve rengi damla var is
Camasirdinda hemen test yaptirmak istemiyorzm negatif cikinca üzülüyorum… adett gecikmesinde normal mi? Gecen ayda test yaotirdim 4 gün gecikmisti negatif di cok üzüldüm ayni durumu yasamak istemiyorum ama gecen ay kahve rengi leke yoktu
Sürekli stres yaptığımız için gecikmelerimiz oluyor aslında. 🥹 herkeste bu ay gecikme var benim düzenli dönemim bileoksa Kasım ayını ben ya atlıyorum adet olmadan yada gecikiyor her yıl aynı oluyor bende. Mevsim geçişi diye mi bilmiyorum tabi. Yerleşme kanaması ise adet döneminde olabiliyor bazen 4 gün filan sürebiliyor bazende sadece bir damla olabiliyor dediğiniz gibi.

Sürekli stres yaptığımız için gecikmelerimiz oluyor aslında. 🥹 herkeste bu ay gecikme var benim düzenli dönemim bileoksa Kasım ayını ben ya atlıyorum adet olmadan yada gecikiyor her yıl aynı oluyor bende. Mevsim geçişi diye mi bilmiyorum tabi. Yerleşme kanaması ise adet döneminde olabiliyor bazen 4 gün filan sürebiliyor bazende sadece bir damla olabiliyor dediğiniz gibi.
7 gün gecikti benim bu ne zaman düzelir tahminen ya normalde de gecikirdi de 7 gün gecikmedi hiç

Benim 15 günden gecikmesi oldu 2 gün önce kan verdim negatif cikti bugünde kahverengi leke geldi adet oldum sandim ama kesildi dusn

Merhaba evet gecikmeniz var ise mutlaka test yapın erken gebelik testi alın kaset gebelik testi de alın sabah ilk idrarla yapın sonuç verir mutlaka hayırlı olsun
🥰

Back
X