yardım edin banaaaa

karabelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
8
1
41
Iyi akşamlar arkadaşlar eşimden dayak yedim ağzına gelenleri saydı bana şu an kendi annemdeyim evimi terk ettim ama eşim ayrilmayalim diye yalvarip duruyor ozurler diliyor yemin ler ediyor tekrar olmicak diye 1 şans daha ver diyor ailemle konuştum onlarda eğer gidersen bizi silecen diyorlar eski eşimden 2 çocuğum var şimdiki eşimden yok ikinci evliliğim bu arada kaldım bi tarafta ailem bir tarafta eşim ne yapacağımı şaşırdım yardım edin bana eşimi seviyorum ilk kez dayak attı ailemde bu seferde öldürür seni diyorlar ne yapayım yuvamin ikinci kez yıkılmasını istemiyorum bir kez yıkıldı ama biryandanda çok ağar kelimeler konuştu offfff bilmiyorum yaaaaa

ıhanet ve sıddet ortamında hıc bı kadın durmamalı
sıddet yasıyorsunuz
ıstedıgı kadar yemınler etsın adam olsaydı

İlkinden de mi dayak için ayrılmıştın?
Ne güzel ailen sana destek.
Ama kararın belli sanırım senin..

Size dayak atan adamla kurulanşey yuva olmaz. İlki sonu olmaz bu işin, o el bir kez kalktıysa tekrar kalkar.
Ailenizin değerini bilin. Çocuklarınızla kurduğunuz yuvayı yuva belleyin.

Iyi akşamlar arkadaşlar eşimden dayak yedim ağzına gelenleri saydı bana şu an kendi annemdeyim evimi terk ettim ama eşim ayrilmayalim diye yalvarip duruyor ozurler diliyor yemin ler ediyor tekrar olmicak diye 1 şans daha ver diyor ailemle konuştum onlarda eğer gidersen bizi silecen diyorlar eski eşimden 2 çocuğum var şimdiki eşimden yok ikinci evliliğim bu arada kaldım bi tarafta ailem bir tarafta eşim ne yapacağımı şaşırdım yardım edin bana eşimi seviyorum ilk kez dayak attı ailemde bu seferde öldürür seni diyorlar ne yapayım yuvamin ikinci kez yıkılmasını istemiyorum bir kez yıkıldı ama biryandanda çok ağar kelimeler konuştu offfff bilmiyorum yaaaaa

öncelikle ailenin sana sahip çıkması çok iyi bir şey buna sevin bence. ama gidersen bizi sil hoş olmamış ama onlar da sonuçta durumu gördükleri için senn üzülmeni istemiyorlar. olurda gidersen zamanla onlarla da aranı düzeltirsin, yuvamı bozmak istemedim dersin herşey zamanla hallolur..
ama şöyle ki dayakkk her ne olursa olsun bunu yapmaması gerekirdi. bi daha olmayacak demiş özür dilemiş bunlarda iyi ayrıntılar lakin kötü bir şeyi bir kere yapan bir sonraki sinirinde yine yapabilir bunuda unutmamalısın...
seni anlıyor gbiyim çünkü ikinci kez bir yuva bozulması insann kolunu kanadını umutlarını kırabilir. sen bi ümitle hayata tekrar tutunmuşsun ama ikinci şansında kötü olmuş.
karar senin, yuvanın bozulmasını istemiyorsan konuş ve sert bir şekilde tavrını koy. dayak affedilebilinecek birşey değildir pek çünkü. bir daha böyle bir şey olması konusunda seni tamamen kaybedeciğini iice belirt
yok artık güvenemem bitti diye karar verrsende bir daha ne iletişim kur ne de onun sennle iletişim kurmasına izin ver. ailende sana sahip çıkmış sonuçta arkan sağlam.

Bacım evlatlarına sahip çık annenin yanında kal. İstediği kadar yemin etsin neye yararki bidaha yapacaktır biseferlik affedin e yüz buluyor kendini bilmezler

Darp raporu alın. Ve asla donmeyin. Yeminlerine yalvarmalarina inanmayın. Bi kere kalktımı o el devamı gelir. Peki neden dayak attı

yahu hiç akıllanmıyoruz kadınlar olarak, illa bi daha bi daha sonunda en şiddetli şekilde dövülerek sokakta kalana kadar deneyeceksiniz yani, o zaman arkanızda ailenizde durmayacak. Lütfen bunu kendinize ve çocuklarınıza yapmayın, annelerinin gözleri önünde dövülmesini izletmeyin hemde üvey bir adam tarafından. Bu işin ilki sonu olmaz, geri dönersen adam diyecek ki bu zaten dünden razı yaptıklarıma bir kere daha, bir kere daha dövecek. Üzüldüm gerçekten Allah sizi doğru yola iletsin ne diyelim.

Canım ikinci evliliğinmiş iyi düşün belli bir müddet gitme aklını iyice başına alsın dayak derken çok kötümü dövdü eğer ileri boyuttamı ikinci dvliliğinmiş seviyorum diyorsun bir şans daha ver ama sakın bebek yapma baktın olmuyor bidaha affetme ailenin seni sileriz dediğine bakma silmezler evlat bu ne atılır ne satılır

senin yerinde olup ailesi ona sahip çıkmayan o pislik kocalarıyla yaşamak zorunda kalan, ezilen o kadar çok kadın var ki.. ailen senin arkandaymış daha ne istiyorsun neden soruyorsun ki bize kaç kurtul hemen ondan.

burda cevap arayacağınıza gidin darp raporu alın.
dünyada hiçbir canlı dayakla terbiye edilmez, bunu haketmez, eğer geri dönerseniz kendinize bu dayağı layık görmüş olacaksınız.

Ailenizin Dönersen seni sileceğini biliyorsa daha fazla dövecektir bence. Ne demişler köprüyü geçinceye kadar...

Hayr ilkinde evle alakası yoktu otel gibi kullanıyordu evi her işi ben yapıyordum badana işini elektrik priz işini sonra baktım bana faydası yok kendimde yapabiliyorum ayrıldım

X