yardım edin bi akıl verin:(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
Actıgım konular hep kötü evliliğim
Hep aynı sorunlar hep aynı cözümsüzlük bi türlürlü harekete gecemiyorum sanki biri beni bağlamış sanki çocuğum var gidemiyorum
Eve gelmek istemeyen,anne aşığı, hep kendi dediği olsun isteyen biriyle evliyim
Kiradayız biraz birikimimiz var kredi çekip ev alabiliriz ama istemiyor çünkü babası oturduğu binada ev vermiş orda oturcakmısız bende oturmadıgım için ömür boyu kirada oturcakmısız imkanımız olmasına rağmen
Çocuk olunca annesi bakmalıymıs benimki bakamazmıs
Evde bi huzur vermez her yılbaşını kayınvalide de geciririz 2-3 günde bir annesinde ben evde yalnız anlasamadıgım ve çok sorun yaşadığım için ben daha az gidiyorum
Ama tek basıma yürüttüm bu evlilikten bıktım, Yoruldum,ona tahammülüm kalmadı
Ayrılmıyoda ben napcam biri beni kendime getirsin :KK43:

Beni seviyomus nası bi sevgi anlayışıysa lafta her hafta mahkemeye gidiyor ortada bisey yok ilk zamanlarda ayrılalım tamam deyip annesinde 1 gün kalıp dönerdi
gercekten karar verdiysen sen git mahkemeye ve işin ciddiyetinin farkına varsın... o ne oyle dalga gecer gibi mahkemeye gidiyorumlar falan

Actıgım konular hep kötü evliliğim
Hep aynı sorunlar hep aynı cözümsüzlük bi türlürlü harekete gecemiyorum sanki biri beni bağlamış sanki çocuğum var gidemiyorum
Eve gelmek istemeyen,anne aşığı, hep kendi dediği olsun isteyen biriyle evliyim
Kiradayız biraz birikimimiz var kredi çekip ev alabiliriz ama istemiyor çünkü babası oturduğu binada ev vermiş orda oturcakmısız bende oturmadıgım için ömür boyu kirada oturcakmısız imkanımız olmasına rağmen
Çocuk olunca annesi bakmalıymıs benimki bakamazmıs
Evde bi huzur vermez her yılbaşını kayınvalide de geciririz 2-3 günde bir annesinde ben evde yalnız anlasamadıgım ve çok sorun yaşadığım için ben daha az gidiyorum
Ama tek basıma yürüttüm bu evlilikten bıktım, Yoruldum,ona tahammülüm kalmadı
Ayrılmıyoda ben napcam biri beni kendime getirsin :KK43:
Yerinde olsam ben de bir süre ailemle vakit geçirirdim mesela o anacığına gittiğinde ben de anacığıma koşardım ve eve ondan sonra gelirdim halin nedir anlasın biraz. Durumdan şikayet ettiği vakit de işin olur yönlerini konuşurdum :)

İstiyorum ama hic kolay bırakmıcak beni
Hep aynı sözler vaatler yalanlar beni kandırmak için herşeyi dener
Valla sen gerçekten istedikten sonra o istediği kadar bırakmasın.
Sen kanmayı istiyorsun ki eşin kandırıyor.

Valla sen gerçekten istedikten sonra o istediği kadar bırakmasın.
Sen kanmayı istiyorsun ki eşin kandırıyor.
Ben ayrılmış bi aileden geldiğim için hep son çare dedim ayrılmak çok zor benim için ama sona yaklaştım hissediyorum
Sabrım kalmadı üzülmüyorum eskisi gibi bu duruma boşanma süreci çevrenin acıtan sözleri beni korkutuyor ama bunlar bahanem değil bi karar vericem

Ayy aynı beni kocam canım ya aynı şekilde 2 miz hiç biz olamadık hep onun ailesi önde geldi onlarsız olmadı onlarsız özel bi günümüz onlarsız verdiğimiz bi karar bi tatil vs olmadı değişmez cnm bende 4 yıllık evliyim benim bi çocuğum var ama senin yok lurtul gitsin emin ol öle veya böle annesi gilin ordaki eve götürür seni

Ayy aynı beni kocam canım ya aynı şekilde 2 miz hiç biz olamadık hep onun ailesi önde geldi onlarsız olmadı onlarsız özel bi günümüz onlarsız verdiğimiz bi karar bi tatil vs olmadı değişmez cnm bende 4 yıllık evliyim benim bi çocuğum var ama senin yok lurtul gitsin emin ol öle veya böle annesi gilin ordaki eve götürür seni

Üzüldüm peki siz nası basediyosunuz görmezdenmi geliyorsunuz tüm ilginizi çocuğa vererek
Şükrediyorum çocuğum yok zaten sayesinde belki de hic olmıcak :KK43:

Üzüldüm peki siz nası basediyosunuz görmezdenmi geliyorsunuz tüm ilginizi çocuğa vererek
Şükrediyorum çocuğum yok zaten sayesinde belki de hic olmıcak :KK43:
Ne görmezden gelebiliyorum ne başedebiliyorum cnm sadece dua ediyorum gittiği yere kadar diyorum en azından oğlum biraz daha büyüyene kadar

Kızlar ben kararını verdim acıcam davayı sabah annecigine gitti gözünü acar açmaz
Defolsun artık hayatımdanda
Msj attım yarın gidip dilekçe verelim anlaşmalı boşanma için diye cvp vermedi geleceğini sanmıyorum
Tek basıma dava acabilimiyim avukat gerekli mi hicbisey talep etmicem biran önce kurtulmak istiyorum bu şekilde ayrilanlar varmi

X