• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin bi fikir verin lütfen

Çok fazla üstüne gitme . Evi daha temiz tutmaya çalış . Kalbine girecek seyler yap . Sen eşini daha iyi tanırsın neyi cok sevip neyi sevmedğini ona göre hareket . eger duzelmezse yapacak bsey yok . Bazen cesaretli olmak gerekiyor
Cok degisken yemekte bile sevdigi seyi ben sevmem deyip yemedigi cok oluyor cok asiri yrmek ayitiyor

sizi baya baya eve kapatıp kölesi durumuna getirmiş.
siz boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
eşinizin yaptığı ceza kanunlarına göre eziyettir.
siz şu an taciz, istismar ediliyorsunuz ve eziyet görüyorsunuz.
devredilemez insani haklarınızı gasp ediyor bu adam.
o evden derhal ayrılmalısınız.
size başka ne söyleyebiliriz ki?
yapmanız gereken tek şey bu.

eşinizin bir tane olumlu yönünü yazabilir misiniz?kendiniz için.
bosanmayacaksaniz teselli olabileceğiniz bir tane iyi yönü varmı bari?

Esimle hic gecinemiyoruz 4 yil once severek evlendik ama su an onu gormek dahi istemiyorum size olumsuz yonlerini yazicagm beni disari tek basina asla salmaz ekmek dahi almaya gidemem kendisi de cikarmaz ayda 1 kez anca sadece annemle cikabilirim bana hic ilgi gostermez hasta olurum neyin var nasilsin bile demez isten gelir o geldiginde kahvalti hazir olsun ister 1 yasinda bebegim var evim dagiliyor haliyle ona surekli laf eder kizar ne bicim kadinsin sendn kadn filan olmaz der yemeklerimi hic begenmez isteyerek yapmiyorsun der simdi de gelmis cocuk olmasa bes dakika tutmaz bosardim seni diyor pis kadinin tekisin dedi bagirarak cok zoruma gitti inanin elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum hergun supurge acarim yerleri gun asiri silerim ama ona gore cok pisim bosanirsam.cocugumuda vermez bana zaten ailem sahipte cikmaz istemez beni napcagimi bilmiyorum bi arkadasim bile yok hep evdeyim
Kayınvalideniz nasıl ona anlatsanız size destek olsa eşinizle konuşsa

S
Esimle hic gecinemiyoruz 4 yil once severek evlendik ama su an onu gormek dahi istemiyorum size olumsuz yonlerini yazicagm beni disari tek basina asla salmaz ekmek dahi almaya gidemem kendisi de cikarmaz ayda 1 kez anca sadece annemle cikabilirim bana hic ilgi gostermez hasta olurum neyin var nasilsin bile demez isten gelir o geldiginde kahvalti hazir olsun ister 1 yasinda bebegim var evim dagiliyor haliyle ona surekli laf eder kizar ne bicim kadinsin sendn kadn filan olmaz der yemeklerimi hic begenmez isteyerek yapmiyorsun der simdi de gelmis cocuk olmasa bes dakika tutmaz bosardim seni diyor pis kadinin tekisin dedi bagirarak cok zoruma gitti inanin elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum hergun supurge acarim yerleri gun asiri silerim ama ona gore cok pisim bosanirsam.cocugumuda vermez bana zaten ailem sahipte cikmaz istemez beni napcagimi bilmiyorum bi arkadasim bile yok hep evdeyim
ben nerdeyim burası neresi.. daha aşılacak çook şey var..

Kendimi cok degersiz hissediyorum ev daginik diye insan karisina kadinmisn sn be der mi cocuk olmasa boşamistim seni dermi
takılma o kadar bi zamanlar biride bana demişti beddua etde tutsun dıye demiyorum ınan çok zoruma gıtmıstı o laf artık sokaktakı bılmemneler daha cok kadınmış demıstı ölsünde kurtuluyum diyodum bigun ögrendımkı o sokaktakı bılmemnelerden bırıne takılmışta onun uğruna ölmüş intihar etmış sonramı noldu kız 4 ay sonra sevgılı buldu eden buluyor takılma bos laflara benımde cok agarıma gıtmıstı nerden cıktı bak

Back
X