• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ...bir akıl

Maria_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
98
16
88
35
4yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim henüz 3aylik . Dün gece eşim isten geç geldi.Sabah ancak görüşebildik.Ben kahvalti hazirlarken sanirim netten ciplak kadin diye arama yaomis.Sonradan geçmişinden gordum.Tabi suratim beş karış oldu.Sordugunda kavga etmeye basladik.Ben bakmadim zaten uyuyodum dedi.Ozaman kim girmis sen bakmadiysan hemde resme tiklamis dedim.Yeminler etti sen bana guvenmiyosun hicbir zaman guvenmedin dedi .Baya kavga ettik.Ustume yürüdü .Sonrasinda esyalrimi topladim.Anneme geldim . Başıma gelmez dedigim nevarsa başıma geliyor.Kime anlatsam bilmiorm....

Tamam önemli birşey ama tası tarağı toplayıp gitmekle hata yapmışsınız. Boşanmayacaksanız bundan sonra evi terk etmeniz gereken bir durum olursa ciddiye alınmazsınız.

keşke annenize hemen gelmeseydiniz evde çözmeye calissaydiniz biraz

Tamam önemli birşey ama tası tarağı toplayıp gitmekle hata yapmışsınız. Boşanmayacaksanız bundan sonra evi terk etmeniz gereken bir durum olursa ciddiye alınmazsınız.
Okabilir ama boyle birseydede tepkimi koymazsam rahat edemem ve kabul etmem beb bakmiyorsam oda bakmayacak evliyiz ya biz sevgili degilki..

Ya bu teknoloji de beni öldürecek .. senin kendi telefonun sen yazmadıysan , sen tıklayıp bakmadıysan kim yapabilir ??
Uyuyodum ben bilincsizce yazmisim dedi sonra allah askina bilincsizce nasıl yazilir bende kullanıyorum ama hiç sseylere ihtiyac duymuyorum.Yalan soylemiyorum diyor bide napim ben ya napim

Uyuyodum ben bilincsizce yazmisim dedi sonra allah askina bilincsizce nasıl yazilir bende kullanıyorum ama hiç sseylere ihtiyac duymuyorum.Yalan soylemiyorum diyor bide napim ben ya napim
Ya seni üzmek istemem , kusura da bakma ama ben güldüm .. karşısında çocuk mu var ya ?

Okabilir ama boyle birseydede tepkimi koymazsam rahat edemem ve kabul etmem beb bakmiyorsam oda bakmayacak evliyiz ya biz sevgili degilki..
Ben tepki vermeyin demedim tabi ki. Ama annenize gitmenizi garipsedim anneniz de olayı farketmiştir. Eşinize dönerseniz anneniz de bile bile kızını göndermiş olacak.
Siz gittikten sonra eşiniz naptı peki ? Ne yaparsa döneceksiniz? Dönmeyecekseniz sözüm yok, haklısınız.
Hayırlısı...

Ben tepki vermeyin demedim tabi ki. Ama annenize gitmenizi garipsedim anneniz de olayı farketmiştir. Eşinize dönerseniz anneniz de bile bile kızını göndermiş olacak.
Siz gittikten sonra eşiniz naptı peki ? Ne yaparsa döneceksiniz? Dönmeyecekseniz sözüm yok, haklısınız.
Hayırlısı...
Şuan ne yapavagimi bilmiyorum anneme sadece tartistik hamilelikten biraz duygusalim dedim . O ise once benle konusmak istedi .Sevdigini soyledi bizsiz yapamayacagini bakmadigini , bizi birakmak istemedi önce sonra kararimdan dönmeye cegimi anlayinca mecbur birakti.

Siz evi terkedip gitmişsiniz şimdi ne aklı verelim size bilemedim.Olan olmuş.
Eşinizin yaptığı hiç hoş değil kabahatini örtmek için üzerine bir de yalan söylemiş ama kesin boşanma kararı alınmadıysa ben evi terketmeyi doğru bulmuyorum.
Geri dönseniz adam bundan sonra sizin boşanma tehdidinizi ciddiye almaz, dönmeseniz biri karnınızda iki çocuk var ortada, kısacası sıkıntılı bir durum...

Bakmıştır siz söyleyincede utanmış ne diyeceğini bilememiştir :işsiz: Evi terk etmeseydiniz keşke

Ev terk etmek ciddi bir iştir. Çıkıp bir süre dolaşmayı anlarım ama bilemedim. Olan olmuş. Öyle kendiliğinizden de çıkıp hadi ben geldim de diyemezsiniz. Mecbur eşinizin tavrına göre hareket edeceksiniz. Hem ergen ergen çıplak resim arattırmak ne ay. Yani bahanesi de çok komik. Kafa da yok belli.

Konuya farklı yerlerden bakıyorum sanırım benim tek takıldığım nokta üstünüze yürümesi. Yani bu güne kadar şiddet var mı hiç?

Back
X