Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoktu bu zamana kadar ilk kez yasiyoru, sabrımı tasirdin felan dedi bana inanmiyosun bakmadim ddediKonuya farklı yerlerden bakıyorum sanırım benim tek takıldığım nokta üstünüze yürümesi. Yani bu güne kadar şiddet var mı hiç?
Terk etmeliydim yoksa bunun sonu gelmezdi ustelik gece beni uyandirmak istedi uyanamadim .bu haklilik sebebi mi ?Bakmıştır siz söyleyincede utanmış ne diyeceğini bilememiştirEvi terk etmeseydiniz keşke
Yoktu bu zamana kadar ilk kez yasiyoru, sabrımı tasirdin felan dedi bana inanmiyosun bakmadim ddedi
Bana gore küçük bir emsele degil daha onceside vardi.Ben daha oncede farkli bir sekilde yasamistim bunu affedemem ..Fazla abartmışsınız, evet kırılmış olabilirsiniz ama evi terketmek de çok ağır olmuş yani.. Bende hamileyim, daha hassas oluyoruz anlıyorum sizi.. Keşke gitmek yerine tepkinizi farklı bir şekilde gösterseydiniz..
Konuşup halledilebilecek küçük bir mesele bu.. Sinirliyken ani kararlar vermeyin.
İşte bu yaaa.. Ah biz kadınlar herşeyi abartıyoruz...adamın elleri kendinden habersiz yanlışlıkla arattırmış olamaz mi![]()
Saygı duyarım, affedemem dedikten sonra; yapacak birşey kalmıyor zaten. Eşinize de söyleyin bunu.Bana gore küçük bir emsele degil daha onceside vardi.Ben daha oncede farkli bir sekilde yasamistim bunu affedemem ..
Saygı duyarım, affedemem dedikten sonra; yapacak birşey kalmıyor zaten. Eşinize de söyleyin bunu.
Biran önce daha fazla yıpranmadan; boşanın o zaman.
Kuzeni yapmıştır.Ya bu teknoloji de beni öldürecek .. senin kendi telefonun sen yazmadıysan , sen tıklayıp bakmadıysan kim yapabilir ??
bu olayı ne çok abartıyorsunuz yaaa
hemde evi terk edip boşanacak kadar
Üstüne yürümesi seni suçlaması aslında eşinizin suçlu olduğunu gösteriyor.Hazmedemedim gelip beni amnemlerden aldi yalvaryalvar ağlayarak affetmemi istedi hala hatirlamadigini ole biseye bakmadigini soyledi.
Sizinle aynı fikirdeyim ben yazacaktım sizin yorumunuzu görünce yazmaktan vazgeçtim. Acaba biz de mi bir acayiplik var diye düşünmeye başladım.
valla hiçte bir acayiplik görmüyorum ne var bunda anlamıyorum
baksın konu sahibi hiçmi yakışıklı kaslı bir erkege bakmıyor gözüne çarpmıyor , ben bakmıyorum derse yalan söyler ,
bu biraz öz güven eksikliği gerçi neyse
herkesın düşüncesi kendine ama bukadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum
Geçen gün bankada sıra bekliyoruz eşimle, yanıma bir bayan oturdu sohbete başladı. Eşimin üstünde bitaksi montu vardı. Bana eşin taksici mi diye sordu evet dedim, hmmm benim eşimde muhasebeci dedi (oysaki sormamıştım bile) sonra durdu durdu ve eşinin özel müşterileri var mı? dedi. Özelden kastınız dedim yani işte bayan müşterileri telefonla arayıp çağırıyorlar mı? dedi. O şekilde müşterisi yok durağa bağlı çalışıyor ki duraklarda bu yasak ama olsa da benim için sıkıntı değil sonuçta adı üstünde müşteri ya da yolcu, o şekilde düşünürsek eşimin taksiye hiç bayan yolcu almaması gerekir öyle değil mi? 16 yıldır bu işi yapıyor ve ben 16 yıldır sizin 2 dakikada düşündüğünüz şeyleri düşünmedim iş bu sonuçta dedim. Bu arada sizin eşinizinde bayan müşterileri vardır onların defterlerini gidip evlerinde tutmuyor değil mi? dedim kadın bir bozuldu anlatamam. Aklınca eşimle bizi birbirimize düşürecek.