• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ...bir akıl

Çocuk gibi ya..hem bakıyor hem inkar ediyor..şu erkekler gercekten zavallı..

Konuya farklı yerlerden bakıyorum sanırım benim tek takıldığım nokta üstünüze yürümesi. Yani bu güne kadar şiddet var mı hiç?
Yoktu bu zamana kadar ilk kez yasiyoru, sabrımı tasirdin felan dedi bana inanmiyosun bakmadim ddedi

Yoktu bu zamana kadar ilk kez yasiyoru, sabrımı tasirdin felan dedi bana inanmiyosun bakmadim ddedi

her şeyi geçin bu konu üzerine yoğunlaşın derim. Çocuğunu taşıyan kadına bunu reva göremez hiç kimse. Diğer konu daha önemsiz bana göre. Çünkü bakmayan erkek yok şu çağda. İnstagramda bile var benim bile önüme geliyor öyle fotoğraflar.

Tartışmayı çok büyütmüşsünüz, bana göre evi terk etmeniz yanlış... ailelerinizin her tartışmanızı bilmeleri gerekmiyor...aranızda çözmeye çalışınn

Fazla abartmışsınız, evet kırılmış olabilirsiniz ama evi terketmek de çok ağır olmuş yani.. Bende hamileyim, daha hassas oluyoruz anlıyorum sizi.. Keşke gitmek yerine tepkinizi farklı bir şekilde gösterseydiniz..
Konuşup halledilebilecek küçük bir mesele bu.. Sinirliyken ani kararlar vermeyin.

Fazla abartmışsınız, evet kırılmış olabilirsiniz ama evi terketmek de çok ağır olmuş yani.. Bende hamileyim, daha hassas oluyoruz anlıyorum sizi.. Keşke gitmek yerine tepkinizi farklı bir şekilde gösterseydiniz..
Konuşup halledilebilecek küçük bir mesele bu.. Sinirliyken ani kararlar vermeyin.
Bana gore küçük bir emsele degil daha onceside vardi.Ben daha oncede farkli bir sekilde yasamistim bunu affedemem ..

Bana gore küçük bir emsele degil daha onceside vardi.Ben daha oncede farkli bir sekilde yasamistim bunu affedemem ..
Saygı duyarım, affedemem dedikten sonra; yapacak birşey kalmıyor zaten. Eşinize de söyleyin bunu.
Biran önce daha fazla yıpranmadan; boşanın o zaman.

Yanlış hatırlamıyorsam bir belgeseldi. Ünlü ve azılı kanun kaçaklarının bir kısmını sevgili/eş/karı/kız olaylarını takip ederek yakalamışlar.
Bu erkek milletinin başına ne geliyorsa ; akıllarının kafa tasında , beyininde değil dicklerinde olmasından geliyor.
Hayır birde ben aratmadım, uyuyordum bilinçsizce yazmışım diyor.
Yemin ederim mal bu :KK48:

Saygı duyarım, affedemem dedikten sonra; yapacak birşey kalmıyor zaten. Eşinize de söyleyin bunu.
Biran önce daha fazla yıpranmadan; boşanın o zaman.

Hazmedemedim gelip beni amnemlerden aldi yalvaryalvar ağlayarak affetmemi istedi hala hatirlamadigini ole biseye bakmadigini soyledi.

Ya bu teknoloji de beni öldürecek .. senin kendi telefonun sen yazmadıysan , sen tıklayıp bakmadıysan kim yapabilir ??
Kuzeni yapmıştır. :halay:Ya da en yakın arkadaşıdır. Aldatan pislikler öyle diyor ya hep. Kuzenim hoşlanıyordu benden aradık. Arkadaşımın sevgilisi benden aradık. Bide ben yapmadım var tabi unutmamak lazım

Sizinle aynı fikirdeyim ben yazacaktım sizin yorumunuzu görünce yazmaktan vazgeçtim. Acaba biz de mi bir acayiplik var diye düşünmeye başladım.

valla hiçte bir acayiplik görmüyorum ne var bunda anlamıyorum
baksın konu sahibi hiçmi yakışıklı kaslı bir erkege bakmıyor gözüne çarpmıyor , ben bakmıyorum derse yalan söyler ,
bu biraz öz güven eksikliği gerçi neyse
herkesın düşüncesi kendine ama bukadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

valla hiçte bir acayiplik görmüyorum ne var bunda anlamıyorum
baksın konu sahibi hiçmi yakışıklı kaslı bir erkege bakmıyor gözüne çarpmıyor , ben bakmıyorum derse yalan söyler ,
bu biraz öz güven eksikliği gerçi neyse
herkesın düşüncesi kendine ama bukadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

Geçen gün bankada sıra bekliyoruz eşimle, yanıma bir bayan oturdu sohbete başladı. Eşimin üstünde bitaksi montu vardı. Bana eşin taksici mi diye sordu evet dedim, hmmm benim eşimde muhasebeci dedi (oysaki sormamıştım bile) sonra durdu durdu ve eşinin özel müşterileri var mı? dedi. Özelden kastınız dedim yani işte bayan müşterileri telefonla arayıp çağırıyorlar mı? dedi. O şekilde müşterisi yok durağa bağlı çalışıyor ki duraklarda bu yasak ama olsa da benim için sıkıntı değil sonuçta adı üstünde müşteri ya da yolcu, o şekilde düşünürsek eşimin taksiye hiç bayan yolcu almaması gerekir öyle değil mi? 16 yıldır bu işi yapıyor ve ben 16 yıldır sizin 2 dakikada düşündüğünüz şeyleri düşünmedim iş bu sonuçta dedim. Bu arada sizin eşinizinde bayan müşterileri vardır onların defterlerini gidip evlerinde tutmuyor değil mi? dedim kadın bir bozuldu anlatamam. Aklınca eşimle bizi birbirimize düşürecek.

Geçen gün bankada sıra bekliyoruz eşimle, yanıma bir bayan oturdu sohbete başladı. Eşimin üstünde bitaksi montu vardı. Bana eşin taksici mi diye sordu evet dedim, hmmm benim eşimde muhasebeci dedi (oysaki sormamıştım bile) sonra durdu durdu ve eşinin özel müşterileri var mı? dedi. Özelden kastınız dedim yani işte bayan müşterileri telefonla arayıp çağırıyorlar mı? dedi. O şekilde müşterisi yok durağa bağlı çalışıyor ki duraklarda bu yasak ama olsa da benim için sıkıntı değil sonuçta adı üstünde müşteri ya da yolcu, o şekilde düşünürsek eşimin taksiye hiç bayan yolcu almaması gerekir öyle değil mi? 16 yıldır bu işi yapıyor ve ben 16 yıldır sizin 2 dakikada düşündüğünüz şeyleri düşünmedim iş bu sonuçta dedim. Bu arada sizin eşinizinde bayan müşterileri vardır onların defterlerini gidip evlerinde tutmuyor değil mi? dedim kadın bir bozuldu anlatamam. Aklınca eşimle bizi birbirimize düşürecek.

çüşşş hakıkaten kadında ne fenaymış
demek kocası defter tutmaya evlere gidiyor:KK45::KK70::KK71:

Bence evi terkedip annenin evine gitmek anca cok buyuk bir olayda olmasi gereken bisey. Sonu da bosanmaya gider zaten.
Her olayda evi terk edip sonra geri donulurse iliski yalama olur. Etkisi kalmaz.

Herkesin düşüncesi, cizdigi sinirlar fln farklidir tabi ama bir resmen bakti diye kocamla kavga edip terketmem. Adam aklindan da gecirebilir onu ne yapicaz? Ona da mi yasak koyucaz. Beynini de okuyamiyoruz ki

Back
X