Sizinle aynı fikirdeyim ben yazacaktım sizin yorumunuzu görünce yazmaktan vazgeçtim. Acaba biz de mi bir acayiplik var diye düşünmeye başladım.
bana hamile kadının üzerine yürünmesi daha sıkıntılı geliyor yaptığı aratmadan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynı fikirdeyim ben yazacaktım sizin yorumunuzu görünce yazmaktan vazgeçtim. Acaba biz de mi bir acayiplik var diye düşünmeye başladım.
4yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim henüz 3aylik . Dün gece eşim isten geç geldi.Sabah ancak görüşebildik.Ben kahvalti hazirlarken sanirim netten ciplak kadin diye arama yaomis.Sonradan geçmişinden gordum.Tabi suratim beş karış oldu.Sordugunda kavga etmeye basladik.Ben bakmadim zaten uyuyodum dedi.Ozaman kim girmis sen bakmadiysan hemde resme tiklamis dedim.Yeminler etti sen bana guvenmiyosun hicbir zaman guvenmedin dedi .Baya kavga ettik.Ustume yürüdü .Sonrasinda esyalrimi topladim.Anneme geldim . Başıma gelmez dedigim nevarsa başıma geliyor.Kime anlatsam bilmiorm....
Belki de suclu ama cok yemimlee etti benim ustume dogmamis cocugunun ustune belkide cok bunaldi ben bole bole seyleri hep didikliyorum tabi onu bakmasi icin hakli cikartmaz ona. Neler yasadigimi ne hissettigimi anlattm nekdr kirildigimi husrana ugradigimi bide hamile halimle tekrar guvenemeye egimi bunun anca zamanla olabilcegini soyledim.tekrar yeniden baslamak icin sans istedi.Ve bakmadigini batirlamadigini soyledi . Bilmiyorum belkide kendi yalanina kendi inandi ama bukadar büyük yemin etme, eger bakmış olsaydı.Sonucta eve dondum.Herseyi bastan bastan baslattik.Tabi icimde hala şüpheler guvensizlik duruyor.Bende belki zamanla asicam.Üstüne yürümesi seni suçlaması aslında eşinizin suçlu olduğunu gösteriyor.
İlk kez bole biseyi yaptı bende cok şaşırdım.Sonrasinda bana bu sinirim icin psikiyatri den randevu alirmsn dedi.bana hamile kadının üzerine yürünmesi daha sıkıntılı geliyor yaptığı aratmadan.
iyi yine arkadaşım baktı falan demedi4yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim henüz 3aylik . Dün gece eşim isten geç geldi.Sabah ancak görüşebildik.Ben kahvalti hazirlarken sanirim netten ciplak kadin diye arama yaomis.Sonradan geçmişinden gordum.Tabi suratim beş karış oldu.Sordugunda kavga etmeye basladik.Ben bakmadim zaten uyuyodum dedi.Ozaman kim girmis sen bakmadiysan hemde resme tiklamis dedim.Yeminler etti sen bana guvenmiyosun hicbir zaman guvenmedin dedi .Baya kavga ettik.Ustume yürüdü .Sonrasinda esyalrimi topladim.Anneme geldim . Başıma gelmez dedigim nevarsa başıma geliyor.Kime anlatsam bilmiorm....
bana hamile kadının üzerine yürünmesi daha sıkıntılı geliyor yaptığı aratmadan.
Ne yapsaydı. Durup dayak mı yeseydiNeden hemen evi terkettiniz ki,
Bakmışsa bile tavrınızı evde koysaydınız.