• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ...bir akıl

Sizinle aynı fikirdeyim ben yazacaktım sizin yorumunuzu görünce yazmaktan vazgeçtim. Acaba biz de mi bir acayiplik var diye düşünmeye başladım.

bana hamile kadının üzerine yürünmesi daha sıkıntılı geliyor yaptığı aratmadan.

4yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim henüz 3aylik . Dün gece eşim isten geç geldi.Sabah ancak görüşebildik.Ben kahvalti hazirlarken sanirim netten ciplak kadin diye arama yaomis.Sonradan geçmişinden gordum.Tabi suratim beş karış oldu.Sordugunda kavga etmeye basladik.Ben bakmadim zaten uyuyodum dedi.Ozaman kim girmis sen bakmadiysan hemde resme tiklamis dedim.Yeminler etti sen bana guvenmiyosun hicbir zaman guvenmedin dedi .Baya kavga ettik.Ustume yürüdü .Sonrasinda esyalrimi topladim.Anneme geldim . Başıma gelmez dedigim nevarsa başıma geliyor.Kime anlatsam bilmiorm....

Gururunuz kırılmış anlıyorum ama biraz daha sakin kalabilmeyi başarmanız lazım.Onun hayal dünyası nedir erkekler neden böyle şeyler yapıp bizi kırıyorlar bilmiyorum anlam veremiyorum.Ama iki farklı cinsiz galba biraz konuşup anlamak gerekiyor.Neden böyle bir şey yaptığını size neler hissettirdiğini anlatsaydınız üzerinize yürüyüp kızmazdı muhtemelen.Biraz daha böyle yaklaşmalıyız zor olsa da..Çünkü bu sefer bunalıp bambaşka şeylere de sarıyorlar bence.Anladığım kadarıyla erkeklerin değişik bir cinsel dünyası var onlara o özgürlüğü sunup arama geçmişlerine de olabildiğince az bakıp neler izlediğinden haberdar olmamamız gerekiyor sanırım en azından olası bir durumda böyle bir şeyle karşılaşmamak için kendimce böyle bir çözüm buldum.Sonuçta benim de kocam erkek ve kesin bakar bir gün ya da izler

Üstüne yürümesi seni suçlaması aslında eşinizin suçlu olduğunu gösteriyor.
Belki de suclu ama cok yemimlee etti benim ustume dogmamis cocugunun ustune belkide cok bunaldi ben bole bole seyleri hep didikliyorum tabi onu bakmasi icin hakli cikartmaz ona. Neler yasadigimi ne hissettigimi anlattm nekdr kirildigimi husrana ugradigimi bide hamile halimle tekrar guvenemeye egimi bunun anca zamanla olabilcegini soyledim.tekrar yeniden baslamak icin sans istedi.Ve bakmadigini batirlamadigini soyledi . Bilmiyorum belkide kendi yalanina kendi inandi ama bukadar büyük yemin etme, eger bakmış olsaydı.Sonucta eve dondum.Herseyi bastan bastan baslattik.Tabi icimde hala şüpheler guvensizlik duruyor.Bende belki zamanla asicam.

Bu ne yaa liseli ergenler gibi. Hayatinda çiplak kadin görmemiş gibi. Üstüne bide yalan söylemek ve halile kadinin üstüne yürümek. Nerde bu tipleri buluyorsunuz, niye evleniyorsunuz anlamadim. Hicte anlamayacağim.

4yillik evliyim ikinci cocuguma hamileyim henüz 3aylik . Dün gece eşim isten geç geldi.Sabah ancak görüşebildik.Ben kahvalti hazirlarken sanirim netten ciplak kadin diye arama yaomis.Sonradan geçmişinden gordum.Tabi suratim beş karış oldu.Sordugunda kavga etmeye basladik.Ben bakmadim zaten uyuyodum dedi.Ozaman kim girmis sen bakmadiysan hemde resme tiklamis dedim.Yeminler etti sen bana guvenmiyosun hicbir zaman guvenmedin dedi .Baya kavga ettik.Ustume yürüdü .Sonrasinda esyalrimi topladim.Anneme geldim . Başıma gelmez dedigim nevarsa başıma geliyor.Kime anlatsam bilmiorm....
iyi yine arkadaşım baktı falan demedi

bana hamile kadının üzerine yürünmesi daha sıkıntılı geliyor yaptığı aratmadan.

Aynen öyle o durum çok daha sıkıntılı, ama konu sahibi verdiği bir yanıtta ilk kez böyle bir şey yaptığını yazmış. Açıkçası sürekli bilgisayarda ne aratmışım neye bakmışım ya da telefonumun kurcalanması benim de hiç hoşuma gitmez ve inanın çok ağır tepkiler veririm. Ben KK'da çok okudum adım adım kocasını takip etme gereği duyan kadınları. Ayrıca konu sahibininde boşanmayı düşünmeden sadece ders vermek adına evden gitmesi de ayrı bir sıkıntı. Eşler arasındaki meseleler konuşarak halledilmeli en ufak bir şeyde hemen ben gidiyorum deyip çekip gitmeler 2 gün sonra da geri dönüp gelmeler evliliği laçkalaştırıyor düşüncesindeyim.

geçmiş olsun. haklı oldugunuz tartışmalarda evi terk eden, ya da salonda uyuyan taraf olmayın. evinizi düzeninizi bozmayın, hatalı taraf siz normale dönene kadar uzaklasmalı. kovmasanız da görmek istemediğini belirtmeniz ona en büyük ceza.

Back
X