- Konu Sahibi supersonik
Merhaba arkadaslar, hemen konuya grmek istyorum dun geceden beri aglamaktan mahfoldum.1 senelik evliyim ve esim askerden yeni geldi esim askerdeyken ailesi yapmadgni brakmadi evime izinsiz insan getrmek, ailemi arayip kavga etmek bni bosanmam ixin tehdit etmek ve bir cok sey. Esim geldikten sonra suanda hc birsey yok gibi davraniyorlar sanki hc birsey yasanmamis gb hatta konular acildigindan inkar ble ediyorlar.Kayinpederimin maddi durumu iyi. Iki tanede arabasi var Gecen bir araba aldik dugun paralari ile zarzor kredi cekerek. Dun esimden uzak yola gtmek icin arabayi istemis esimde tamam demis hayir dyememis gece kiyamet koptu tabi ben zar zor aldigim arabayla uzun yola gtmesini kari kiz gezdirmesini istemiyorum biktim artik evimin huzurunu bozmalarindan esim agladi hayir diyemedm o bnm babam ne yapayim arada kaldim dedi falan sabaha kadar yedik birbirimizi. Ne yapayim kizlar araba bgun oyle yada boyle gdecek icim icimi yiyor.yoruldum ugrasmaktan artik mal mulk degil olay ama uc kurusumada goz diktiler ne manasi var simdi bnm arabami almanin. Icimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok huzuru kalmadi bunlar yuzunden. Iki araba varken ne geregi var benden arabami istiyor ya offff