yardim edin cildiracagim artik

supersonik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
5
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar, hemen konuya grmek istyorum dun geceden beri aglamaktan mahfoldum.1 senelik evliyim ve esim askerden yeni geldi esim askerdeyken ailesi yapmadgni brakmadi evime izinsiz insan getrmek, ailemi arayip kavga etmek bni bosanmam ixin tehdit etmek ve bir cok sey. Esim geldikten sonra suanda hc birsey yok gibi davraniyorlar sanki hc birsey yasanmamis gb hatta konular acildigindan inkar ble ediyorlar.Kayinpederimin maddi durumu iyi. Iki tanede arabasi var Gecen bir araba aldik dugun paralari ile zarzor kredi cekerek. Dun esimden uzak yola gtmek icin arabayi istemis esimde tamam demis hayir dyememis gece kiyamet koptu tabi ben zar zor aldigim arabayla uzun yola gtmesini kari kiz gezdirmesini istemiyorum biktim artik evimin huzurunu bozmalarindan esim agladi hayir diyemedm o bnm babam ne yapayim arada kaldim dedi falan sabaha kadar yedik birbirimizi. Ne yapayim kizlar araba bgun oyle yada boyle gdecek icim icimi yiyor.yoruldum ugrasmaktan artik mal mulk degil olay ama uc kurusumada goz diktiler ne manasi var simdi bnm arabami almanin. Icimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok huzuru kalmadi bunlar yuzunden. Iki araba varken ne geregi var benden arabami istiyor ya offff

Cidden çok saçma ya adamın iki arabasi var sizinkiyle biyere gidiyo ben olsam bende çok sinirlenirdim üstelik size yaptıklarindan sonra

Esim o bnm babam ben ona yok diyemem diyor. Surekli esini aldatiyor kayinpederim babam dahil gormus hatta esime kendi cevresi bile citlatti bu durumu fakat esim inanmyr arabamda kadinlari gezdrmesine tahammul edemem napsam ne etsem bilmiyorum nasil kurtulacagm bn bu ailedem ya

keşke eşiniz baba bizim planımız vardı senin zaten iki tane araban var nie bizimkini istiyosun deseydi

araba varken szinkini neden alıyor ki. yani alış sebebi iyi olsa tamam dicem. ama karısını aldatıyor karı kız gezdirmek için alması gerçekten kızılır. eşiniz bişey diyemiyebilir babasına yani kendince haklı. ama tabi sizde haklısınız kesinlikle bende olsam kızardım

Ailesine hayir diyemiyor araba simdi gtti kaza olsa vs bi sikinti olsa asla parami geri alamam ama ekmek paran varmi diye asla sormazlar nasil kurtulacagim aklim almiyor

Burda pek senlik bir durum kalmamış ,eşinin bazen ailesine hayır demesini gerekiyor iş eşinde bitiyor tamamen :100:

İş eşinizde bitiyor maalesef. Yüz verirse tabii ki böyle davranırlar.

O babası tabii ki sizde eşisiniz. Bir an önce bunun farkına varmalı. Bence hiç bir şekilde izin vermeyin. Babasıyla kötü olmamak adına eşiyle kötü oluyor.

Arabayi satin bence yoksa kurtulus yok gbi gorunuyor kp den

Cift araba varken bnm arabami almasi ne demek arabayi satsam parasini isterler ayrilsam sirf ailesi yuzunden tuvami yikicam caresiz kaldim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…