Yardım edin çok arada kaldım

esma6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
17
-31
1
22
Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir sorun çıkıyor … eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım … aslında bu soruyu böyle sormamalıydım çok linçleyenler olmuş ailemi kırmadan nasıl ikna edebilirim ….arada kaldım derken eşim ile ailem arası bozulmasın istiyorum sizce ne yapmalıyım ….

Son düzenleme:
Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Zaruri durumlar yok tatil amaçlı ise şahsi fikrim fazla kalmışsınız. Neticede sizde bir ailesiniz aynı şekilde eşiniz yapsa? İzin verme mevzusu değil konu yani ailenizin yanındasınız ama oda sizin eşiniz neden bu kadar uzak kalasınız ki. Aileniz yanlış bir tutum içinde. Ki eşinizle aranızda sorun olmaya başlamış bu durum. Yine söylüyorum benim görüşüm bu şekilde sizin farklıdır saygı duyarım.

Merhaba ne yapıcam bilmiyorum lütfen bana bir öneri söyleyin… ben iki yıldır evliyim .. annemlerin yanında köye gittim 1 bucuk aydan fazla kaldım şuan halen köydeyim..eşim çok sorun çıkartmaya başladı normalde bir ay anlaşmıştık ..ama iki haftayı geçiyor dönemediim..bizimkiler bırakmıyor onu yapalım şunu yapalım hep bir bahane buluyorlar… eşim şuan seni bir daha göndermem izin vermem bu son diyor..çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım
Neden o kadar süre kaldınız bir problem mi vardı? Yanlış anlamayın ama bu kadar boş bırakılmaz gidin görün gezin ama bırakmıyorlar ne demek evlisiniz farkında degiller mi.

Evine dön yeter,ailen seni iş yaptırmak için mi tutuyor bir aylık süre zarfında yapsaydınız ne yapılacaksa...Ailenize kocam çalışıyor yemesi içmesi var dönmem lazım diyin, çamaşır var falan

Adam haklı ama, öncesinde belli bir sürede anlaşmışsınız üstünden koskoca 2 hafta geçmiş. Söz verdiğinizde tutmanız lazım yoksa eşinizde verdiği sözleri tutmamaya başlar üzülürsünüz.
Aileniz de abartmasın artık, evli olduğunuzun farkına varsınlar bir zahmet.

Tabiki öyle bir sorun yaşamıyorum ben 1 aylığına çay kesmek için köye gittim..fakat iki hafta fazladan kaldım niye kaldın derseniz başa başka işler çıktı bir türlü ayarlayamadık dönüş tarihini ailemde acelesi yok diyip geçiştirdi..
Kime göre neye göre acelesi yok? Eşinizi özlemediniz mi ? Öyle şey mi olur insan kendi evini eşini özler. Sizde başka bir problem var demek ki.

Bugün konular cidden seçmece he, siz aile olduğunuzun farkında değilsiniz bence kökten yerleşin babanızın evine.
Bir insan evladı hangi akıl ve mantıkla eşiyle kararlaştırdığı süreden 2 hafta 3 hafta daha fazla kalabilir evinden başka bir yerde benim aklım almıyor mesele,
hastalık ölüm gibi zaruri sebepler de yok üstelik, sebep şey "ailem göndermiyor". Siz tuhafsınız aileniz sizden de tuhaf. Allah akıl fikir versin hepinize.

Bir ay bile çok uzun zaman aslında fazlaca uzatmışsınız, eşiniz haklı. Lakin bir daha göndermem, izin vermem konusu benim için biraz sıkıntılı. Ailemi görmek için kimseden izin almam. İkinizde çok uçlarda davranıyorsunuz, biraz ortada buluşmanız lazım. Aileyi ziyaret için 10-15 gün kafidir, eşle uygun bir program yapılır gidilir, arada kalacak bir durum yok, artık evlisiniz ailenize de durumu izah edin, eşim evde yalnız kaldı diye

1 ay bile saçma ne işin var 1 ay annenlerde? Niye evleniyorsanız ailenizle kopamıyorsanız?

Back
X