• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

lise son
Ayrica moralim. bozuk oldugundan dikkat edemiyorum
Hergün sen gibi bir sürü öğrenciyle ilgileniyorum. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Hata %50 sende %50 onda. Bu nedir, yaş lise son akıllar ilkokul son. Al darp raporunu şikayet et, adliye koridorlarında o da sürünsün sende. Aileleriniz okusunlar adam olsunlar diye gönderiyor siz yok silgi attı, yok kalem fırlattı, yok saldırdım saldırıldım diyorsunuz. Olay buraya gelene kadar neden sırasıyla sınıf öğretmenin, okul psikolojik danışmanın, ilgili müdür yardımcın, okul müdürüne gitmedin? :işsiz::işsiz:

İki kere adliyeye gitmeyi sürünmekten mi sayıyorsunuz
Ver şikayet dilekçeni herkes ayağını denk alsın.
Bu benim yazdığıma cevabendi sanırım. Verme ,sin , otur demek değildi kastım. Sadece olayın başlangıcı güzel yönetilebilseydi sonu buraya varmazdı. Yani başlangıçta elle tutulur birşey yok ortada ve sonu şiddete dayanmış. Okul bir nevi hayatı öğrenme yeridir. Bu kadar minicik bir olayın yönetimini doğru yola alamayıp sonunu şiddet görerek ya da göstererek sonuçlandırmaları lise sona kadar "hayata dair birşey" "kişisel gelişime dair birşey" öğrenemediklerini gösterir.

Hergün sen gibi bir sürü öğrenciyle ilgileniyorum. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Hata %50 sende %50 onda. Bu nedir, yaş lise son akıllar ilkokul son. Al darp raporunu şikayet et, adliye koridorlarında o da sürünsün sende. Aileleriniz okusunlar adam olsunlar diye gönderiyor siz yok silgi attı, yok kalem fırlattı, yok saldırdım saldırıldım diyorsunuz. Olay buraya gelene kadar neden sırasıyla sınıf öğretmenin, okul psikolojik danışmanın, ilgili müdür yardımcın, okul müdürüne gitmedin? :işsiz::işsiz:
Onlarda öyle diyor olay şuan disiplinde

bilgin yeterli olmadi diyelim ozaman
Kızlar diye hitap ettiklerin senden kaç yaş büyük insanlar. Sınıflarda erkek gibi sürekli olay çıkaran kızlardansın belli. Şikayet et bakalım sonuç alacak mısın? Sen de şiddet uygulamışsın, kızsın diye sana niye torpil geçilsin? Efendi, hanım ol. O imlanı da düzelt. Hadi bye...

aynen ona ama ben haketmiyorum kusura bakmayin
Kızlar diye hitap ettiklerin senden kaç yaş büyük insanlar. Sınıflarda erkek gibi sürekli olay çıkaran kızlardansın belli. Şikayet et bakalım sonuç alacak mısın? Sen de şiddet uygulamışsın, kızsın diye sana niye torpil geçilsin? Efendi, hanım ol. O imlanı da düzelt. Hadi bye...
büyük ama benden kücük düsünen insanlarmıs simdi anladim hayatım boyunca olaya karışmıslıgım yok alırım sonuc siddeti ben Kendimi korumak icin uyguladım siddette depil bilegimi kıracak iken tuttum Sen hanım ol

Back
X