• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

Öncelikle bir lise son öğrencisinin yazımı olamaz bu, lütfen dikkat et, sen aktif bir öğrencisin, ne kadar sinirli dahi olsan yazım kurallarına uygun yazmaya alışık olman gerekiyor. Hayatının büyük bir bölümü yazı yazmakla geçiyor.

Bu konuyu da ailen çözer. Onlarla görüşüp ne istediğini bildirmelisin. Haklısın, keşke her karşılaştığında rehberlik öğretmenine bildirseydin bu zorbayı, o zaman en azından insanlar geçmişi bilir ve seni bu kadar suçlayamazdı. Aileni ikna edebiliyorsan et, ama edemiyorsan bile en azından milli eğitime maruz kaldığın muameleyi ve cinsiyetçi yaklaşımı yaz derim ben. Bir dilekçe ile baş vurabilirsin.
yazım ıcın cok ozur diliyorum
Elimde olan bisey değil
konuscaklarini iddia ettiler bakalım

polise şikayet etsen bile hicbirsey olmaz ceza falan almaz 18 yaşının altında olduğu için hoş ustunde de olsa almaz sabıkası yoksa eger en fazla denetimli serbestlik 5 yıl hicbir suca karismicak yani.
Çok şikayet etmek istiyorsan et ama ceza almaz sadece ugrastiginla kalirsin.
Üstelik sende ona vurduğun için salak değilse o cocuk o da senden şikayetçi olur.
Karşılıklı darp olduğu için cezası hafifler öyle hayalinde ki gibi ne hapis cezası ne de para cezası alır uzgunum.

Ya hu bir ogrenci sorun yasiyorsa meb bunun icin cozum yollari sunuyor. Burada olmasini desteklemeniz hata. Cunku bu bir ogrenci. Sorunun cozume kavusturulmasi lazim. Siz de burdan yazarak faydali olamazsiniz
Faydali olmak ıcın değil Moral almak fikir almak icin yazdim
Keşke canım olay günü alsaydın pazartesi verirler mi orasını bilmiyorm

cok ısrar etsem

polise şikayet etsen bile hicbirsey olmaz ceza falan almaz 18 yaşının altında olduğu için hoş ustunde de olsa almaz sabıkası yoksa eger en fazla denetimli serbestlik 5 yıl hicbir suca karismicak yani.
Çok şikayet etmek istiyorsan et ama ceza almaz sadece ugrastiginla kalirsin.
Üstelik sende ona vurduğun için salak değilse o cocuk o da senden şikayetçi olur.
Karşılıklı darp olduğu için cezası hafifler öyle hayalinde ki gibi ne hapis cezası ne de para cezası alır uzgunum.
amacim onlar değil uzaklastırma almasi okuldan

Ya hu bir ogrenci sorun yasiyorsa meb bunun icin cozum yollari sunuyor. Burada olmasini desteklemeniz hata. Cunku bu bir ogrenci. Sorunun cozume kavusturulmasi lazim. Siz de burdan yazarak faydali olamazsiniz
E o zaman eşiyle sorunu olanda aile mahkemesine gitsin. Neden burada binlerce konu var diyelim madem. Yapmayın Allah aşkına günah. İnsanlar dertleşmek için yazıyorlar. Ablalık yapsak neyimiz eksilecek? Bu kadar öfke neden?

Yok arkadas anlamayacaksiniz degil mi israrla. Bu kizimiz sizin gibi olgun bir yasta degil. Bu dertleserek halledilecek bir sorun degil kuru teselliyle cozulmeye calisilarak zaman kaybedilirse bu akran baskisi farkli sonuclara gidecek. Ben de zaten ablalik yapip bos bos dertlesmek yerine yapmasi gerekeni soyluyorum.

Back
X