Yardim edin.cok zor durumdayim.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
642
339
103
37
Bugun 11 hafta 1 gunluk hamileyim. Dun gittigim doktor muayenesinden yikik bir sekilde ciktim. Tum umutlarim yerle bir oldu. Doktor bu bebek sagliksiz alinmasi gerekiyor dedi. Beni arastirma hastanesine gonderdi. Aglaya aglaya arastirma hastanesine gittim. Malesef o da ayni seyi soyledi. Bebegin ense kalinligi cok yuksek cikti. 6.19 mm. Bu bebegin normal olma ihtimali cok cok dusuk dedi. Yarin amniyosentez yapilacak. O kadar kotu durumdayim ki. Anlatamam.

Benimde ilk cocugumda bikac doktor dedi kafasi buyuk gittim malaytyaya dedi ayagi kucuk bilmem ne bilmem ne gittim bu sefer elzq arstrmya ddi gayet iyi ki cok sukr gayette iyi

Bana da aynisini soyledi kafasi buyuk alinmasi gerekiyor diye. Bende malatyadayim bu arada. Peki dogum yaptiniz mi

Bana da aynisini soyledi kafasi buyuk alinmasi gerekiyor diye. Bende malatyadayim bu arada. Peki dogum yaptiniz mi
Tabi tatlim ikinciyide yaptim :) malatyada bana dedi ayagi kucuk bilmem basi buyuk kalktim bu sefer elzqa gttim ilk odadaki doktor erkekti adini blmyrm dedi hepsi sacmalamis ki dogruda cikti oglumun bi yeri buyukte degil sagliklida bicok doktor bircok sehirde oyle dedi en son elagiza gittim imkann varsa git

.
Allah şifa versin canım.Bişey olmaz inşaAllah.Öyle söylenip sağlıklı olan çok var..

Allah yardım etsin en kesin sonuc aminosentezdir sonuç inşallah güzel gelir. Canını sıkma ense kalinligi yüksek çıkıp genetigi temiz gelen bir sürü insan var üzülme

Allah yardım etsin en kesin sonuc aminosentezdir sonuç inşallah güzel gelir. Canını sıkma ense kalinligi yüksek çıkıp genetigi temiz gelen bir sürü insan var üzülme
İnsallah cok korkuyorum. Bugun 11 haftalik oldugum erken oldugu icin aminosentez yapilmadi. Cvc testi yapildi. İnsallah temiz gelir ama ense kalinliginin cok fazla olmasi beni dusunduruyor. Kac gundur psikolojim bozuldu. İnsallah hayirli ve guzel sonuclar cikar

İlk sonucu bugün yarın çıkar dualarım seninle yüce Rabbim yardım etsin temiz gelir aklına bişey getirme herkes yaşıyo böyle şeyler senin için hayırlı olan neyse o olsun cvs yaptırman iyi olmuş sonuçta öğreneceksin. Ense kalinligi dışında başka bi bulgu buldular mi peki?

Bana ikili test bile yapilmaya firsat olmadi. Kasik agrisiyla doktora gittim. Doktor ultrasyonda bu bebek saglikli degil direkt aldir dedi. Ozeldeki doktor kafasi asiri buyuyor demisti. Arastirmaya sevk etti. O da en cok ense kalinligina takildi. İlk sonuc haftaya persembe cikar dedi. Bu ilk teste hangi anomaliler tespit ediliyo bilgin var mi

Canım zaten 2 li test tarama testi bi kesinligi yok yaptırmaya bile gerek yok cvc yaptırmışsin zaten neden o kadar geç oluyo ki ben aminosentez yaptırmıştım ilk sonucu ertesi gün çıkmıştır ikincisi kötü çıkmıştı benimde trizomi 13 du. İlk sonucuna da trizomi 21 baktık dediler ilk sonucum temiz di öyle yani anladım canım nasıl öyle diyebiliyo ki daha genetik sonucu kesin olmadan sonucunu bekle sakin bişey yapma çıkana kadar. İlkinde trizomi 21 bakıyorlar sanırım canım bende öyle olmuştu inşallah bişey çıkmaz çok dua et duzelebilir de

Duam hep o yonde bekliyorum bekleyecem de test sonucu cikana kadar. Ama cok zor zamanlar geciriyorum. Trizomi 13 daha zor galiba 21 e gore. Sen kurtaj mi oldun

Yüce Rabbim yüzüne gülsün evlat acisinin hepsi zor ben normal doğum yaptım inşallah sonuç kötü çıkmaz kaderlerimiz benzemesin çok iyi anlıyorum senin yaşadıklarını 4 ay önce yaşadım

Amin Rabbim en hayirlisini yasatsin. Dua et ya. Birde neden olmus arastirdin test filan yaptirdin mi

Bende 5 ay önce 6 aylık bebeğini kaybettim .. bende Malatya'da araştırmaya gitmiştim olumlu şeyler yazmayı çok isterdim Ama maalesef büyük imtihan geçirdik .. benim bebeğimde gelişim geriliği oldu ..ve kalbi durdu Doğum yaptım ..bunu tüm kalbimle söylüyorum inşallah hiç bir şey çıkmaz .. kalbini ferah tut. Üzme bebeğini de . Malatya da ki doktorlar hele de o arastırmadakilere Allah vicdan merhamet versin

İnsallah hersey temiz cikar dua et ya. Bende zor gunler geciriyorum. Seni de cok iyi anliyorum. Evlatla imtihan cok zor. Arastirma hastanesi icin neden oyle dedin ki

İnsallah hersey temiz cikar dua et ya. Bende zor gunler geciriyorum. Seni de cok iyi anliyorum. Evlatla imtihan cok zor. Arastirma hastanesi icin neden oyle dedin ki
Umreye gideceğim inşallah salı günü . Bol bol sizlere bize dua edeceğim . Araştırma hastanesinde çok merhametsiz doktorlar var . Sanki o bebek plastikmiş gibi alalım sonlandıralım demeleri ve davranışları çok kötü hasta değil de müşteri gibi davranıyorlar . Allah ıslah etsin benim hiç iyi anım Yok orda

Yaptırdım canım kromozon analizi dengeli translokasyon çıktı bende onun için öyle olmuş bebek. Dengesiz geçmiş bebeğe oda anomoli oluşmuş çok zor şeyler yaşadım Allah kimseye bu şekilde imtihan etmesin sende sonuca göre araştırırsin artik zaten yönlendirirler

Bana arastirma hastanesi sans verdi en azindan ozeldeki her zaman gittigim doktor daha vicdansizmis onu anladim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…