Yardım edin ,delireceğim.

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
48
İstanbul
selam kızlar benim oğlan grip kulak enfeksiyonu olmuş aynı zamanda diş çıkartıyor deliricem hiç susmuyor ya uykusundan bir uyanması var çığlık çığlığa hiç susmuyor benimde artık dayanacak halim kalmadı ne yapabilirim bu çocuğa bilmiyorum çok fenayım çok :bbo:Çok üzgünüm çoook

Çok geçmiş olsun. Ağrı kesici falan fayda verir mi acaba? Diş Çıkarırken yanağına hafifçe masaj yapmak iyiymiş. Allah yardım etsin

seni çok iyi anlıyorum üç gündür ne uyku uyuyo ne oturuyo ya ağlıyo ya öksürüyo yada kusuyo kızım çok üzülüyorum burnu tıkalı dişlerde başladı daha sayayımmı rabbim bize sabır kuzularımızada acil şifa versin ben kendimden geçtim kzıma üzülüyorum bişey yemiyo yediyinide çıkarıyo kuzumsenağlama

benim tontişikim de aynı, bugün babasıyla zor zaptettik. Ya ağlıyor ya mızıldanıyor. Bir de ne denesem uyutamıyorum. Emzirirken ağlayarak bırakıyor. Salya desen öyle.......kafamçokkarıştı

Herkese Çok geÇmıŞ olsun aynen kuzuma ıÇım gıdıyor derdını anlatamıyor kendını parÇalıyor garıbım yavrum bızımkıde yemıyor hemen mıdesını bulandırıyor

şeydacım çok geçmiş olsun canım,calpol felan verdin mi... belki iyi gelir kuzuma

çocuk belki uyku terörü olmuştur bence hemen doktora gidin derim.Tv de izlemiştim çok kötü bişe uykuda çığlık çığlığa uyanıyorlardı

diş iltihabı yatar pozisyondayken çok daha fazla ağrı verir , mümkün oldukça yüksek bir şekilde yatırın...yani bi 30 derecelik açı olursa daha iyi olur... ayaktayken o kadar ağrısı olmaz...

ve antibiyotik kullanmadan da geçmez...

antibiyotik de 48 saat sonra etkisini ancak gösterir...o yüzden yen başladıysa bi 2 gün hazırlıklı olun uykusuz gecelere...
yapabileceğiniz sık sık emzirmek ( emzirirseniz ) en azından sizin kucağınızda rahat ve güvende hisseder kendini...acısını da azaltır...

ağrı kesici olarak dr. ne yazdıysa 4 saat arayla da kullanabilirsiniz...o hem kulağının acısını hem de dişin acısını hafifletir en azından...

çok geçmiş olsun...

çok sağolun kızlar gerçekten çok zor annelik insanını içi sızlıyor onu öyle görünce

diş ağrısını kesmek için calpol ya da ibufen önermişti doktorumuz,sizde de muhakkak vardır.ben veriyorum yoksa kızım uyuyamıyor bile...

Allah yardımcınız olsun canım ya.... ya onların bir yeri acıyınca biz bitiyoruz.. insan bakınca eriyor...Allahım bebişlerimize acil şifa ver inş.(amin)

geçmiş olsunn şeydacım. aynen bizde öyleyiz uykusunda uyanmadan ağlıyo. dün gece 5 de yattık sabahda 10 da kalkdık daha şimdi kucağımda sızdı.zaten hep ağlayan bi çocukdu bide bu neyse o çıkdı başımıza

sorma canım durmadan bir şey çıkarıyor bu veletler bizimki gündüzleri biraz düzeldi gibi ama geceleri gene aynı çığlıkla uyanıyor aslında uyanmıyor gözleri kapalı ama bağırıp duruyor allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…