yardım edin eniştem alkolik

rozita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
63
1
86
İstanbul
rabbim her şeyin hayırlısını versin. Bir kötü damat bir aileyi dert sahibi yapıyor. 12 yıllık evli ablam. Eşi çok alkol alıyor, aldığı zamanda bizim aileye küfrediyor bağırıp çağırıyor. zavallı babam sırf kızının ve torunlarının hatrına her seferinde "oğlum etme yapma sen benim evladımsın ben her şeyine desteğim" diyor. 1 ay düzeliyo sonra yeniden gecelrei içmeye çıkıyor. Çok şükür dayak felan yok ama küfür kavga. Rezil olduk kolukomşuya. ablam ev hanımı 2 çocuğu var.Boşansa çok yakın oturuyoruz. Evlerimiz yan yana. Üüüüüfffffffffff
Sizinde yakınınızda alkolik var mı nasıl kurtulabiliriz. Ne olur paylaşın. Ailecek her gün çok üzülüyoruz.zaten babam organ nakilli bi adam. Mahvaolduk . Bi yolu olmalı

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun canım ablana destek olmanız cok güzel birşey. Alsın cocukları gelsin yanınıza böyle olmaz ki..
Evlilik hayatı biter insanın.
Alkolik adamdan ne baba olur ne koca.

Allah yardımcınız olsun canım ablana destek olmanız cok güzel birşey. Alsın cocukları gelsin yanınıza böyle olmaz ki..
Evlilik hayatı biter insanın.
Alkolik adamdan ne baba olur ne koca.

Çok saol. evlerden ırak olsun böyle koca. Sıkıntı şu ki ablam yanımıza gelse komşuyuz. Kendi evlerimiz. Boşansa her gün kapıda rezillik çıkartır bu herif.

Hiç bişeycik yapamaz canım kapı gibi mahkeme duruyor 5 metre ötenize yaklasamaz bir delilik yaptıgı anda tıkarlar içeri

allah yardımvcınız olsun canm bellik bağımlısı tedavi olmuyı istemiyo mu sakin kafayla ikna etseniz ...yada bu rezillik son bulsa maşallah ablana iyi sabretmiş..12 yıl

Bu alkol denen şey bir aileyi temelden sarsabiliyor.
Alkol alınca ne dediğini bilmiyordur.
Kolay kolay da bırakamaz.
Tedavi olması lazım, bunu da kolay kolay kabul etmez heralde.
Ya tedavi olsun, ya da ayrılıktan başka çare yok sanırım.

keşke tedavi olsa. ama ben deli miyim der çıkar işin içinden. Çevrenizde alkolikler var mıydı?
Nasıl geçer bu yaaa

Ama şu iyi bir tehdit olabilir. "Ya ayrılacağız ya da tedavi olacaksın" Saol cnm

malesef canım benim bi akrabam vardı
herşeyi yaptık tedaviyi zorla kabul ettirdik o ise her seferinde kaçtı
sonunda eşini ve çocuklarını kaybetti
şimdi ne çocuklarını nede torunlarını görebiliyor
düzeldimi ders aldımı diye sorarsan malesef hala aynı
belki enişten gerçekten kurtulmak isterse başarabilir
ama zorla olması mümkün değil

içemeyince her şey normal. ama işte içince endini kaybediyor. Bu gidişle eşini de çocuklarını da kaybedecek. Umutlanıyoruz işte belki iyileşir die die

12 yıldır tedavi olmayan adam bundan sonra da olmaz gibime geliyor
bence ablan hiç çekmesin bu sıkıntıyı:1no2:kendinede çocuklarınada yazık
alkol kumar şiddet aldatma evlilikte katlanılacak sıkıntılar değil canım
ablan 12 yıl iyi dayanmış

aslında 12 yıldır sürekli içip küfretmiyor. Son 3 yıldır kudurdu bu. ama 3 yılda olsa katlanması çok zor bişey. Canım ablam bide görseniz melektir yaa. Yani kimsenin kötülüğünü istemeyen iyi niyetli sessiz sakin biridir.Hiç hak etmiyor yaşadıklarını

kimse haketmez böyle bir hayatı canım:1no2:
ablan resti çeksin eniştene ya tedavi ol ya da ayrılalım ben daha fazla dayanamıyorum artık desin

benim işyerimde bi kadın var onun da eşi içiyor, çalışmıyor...
kadın herşeyini kabullenmiş, tek içmesin diyor ama adam anlamıyor, doktora gitsin diyoruz, gitmiyormuş ta... yıllar olmuş bıraktıramamış bu huyunu...
bol bol dua edin.. belki işe yarar, bi arkadaşımın babası da eskiden çok içermiş, şimdi ağzına sürmüyor... biraz dine filan yönlendirecek şeyler yapılsa belki onun hatrına uzaklaşır biraz...

evet cnm şuanda dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.Bbi arkadaşımda sakineştirici verin dedi am işte kabul etmez ki

benim eşimde alkol alıyor çok kötü bir durum bizde yeni evli sayılırız 4 aydır içiyor bizde rezil olduk eller getiriyor eve bende bu konuda çok aşırı sıkıntılıyım ... of off

eni$tenizin ailesi yok mu onlar ne diyorlar bu i$e?? en azindan kendi ailesinin büyükleriyle konusun onlar araya girip bir cözüm yolu bulmaya calissinlar.bu gidisle bu yuva bozulacak deyip biraz korkutmanin belki bir faydasi olur.birseyleri kaybedicegini anlarsa belki kendine cekidüzen verir enisteniz.Allah kolaylik versin ablaniza.

ya bi insan kendini bilmeli...biz neden yaşıyoruz etrafımızdan saygı görmiceksek huzur vermiceksek kimseye biz neden varız..enişteniz gelmiş bi yaşa şu saatten sonra ona çocukları evliliği eşi bu alkolü bıraktıramadıysa biz burdan ne dersek diyelim aynen devam edicek..
benim tek idealim çocuğuma iyi bişiler öğretip ona iyi bir örnek olmaktır..eniştenizin böle bi gayesi olmadığı halde birde sizin huzurunuzu kaçırıyo..
böle insanlara yok benim dicek bişeyim...rabbim ablana ve çocuklarına sabır versin..ailenizin babanızın özellikle perişan olması beni çok üzdü..rabbim onlara da sabır ve sağlık versin...

benim eşimde alkol alıyor çok kötü bir durum bizde yeni evli sayılırız 4 aydır içiyor bizde rezil olduk eller getiriyor eve bende bu konuda çok aşırı sıkıntılıyım ... of off

allah allah 4 aylık evli adam daha cicim aylarındasınız üstelik neden içerki anlamam ben..flört dönemindede içiyomuydu canım..

allah allah 4 aylık evli adam daha cicim aylarındasınız üstelik neden içerki anlamam ben..flört dönemindede içiyomuydu canım..

10 aylık evliyim ilk 6 ay ara ara içiyordu aşırının az altında şimdi ise içtiğinde sokakta rezalet tütüyor beni tanımıyor sokakta görse agzından çıkanları kulağı duymuyor rezalat yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…