yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

Su katılmamış ayı diye bu ve bunun türevlerine derler kanaatimce:ssz:

Dört ayaklı ayıları tenzih ederim.:19:

kızlar konu sahibi kocasını boşayamacak ve bol enerjili günler yaşamaya devam edecekler..

ahaaanda yazdım buraya..göriicizz..:51:

kızlar konu sahibi kocasını boşayamacak ve bol enerjili günler yaşamaya devam edecekler..

ahaaanda yazdım buraya..göriicizz..:51:

aynen,
bide dar raporu aldım şikayet ettim diyor ki hiç inanmıyorum,
dedim ne kadar medeni bir kocası varmış,
darp raporunu alıp kendisini şikayet eden karısıyla birlikte tıpış tıpış mahkemeye gitmişler,
bide anlaşmalı boşanacaklarmış:27::27::27:

darp raporumu aldım karakola gittim ifade verdim.olayın direk savcılığa intikal ettiğini söylediler doğru mu bu konuda bilgisi olan var mı

eşimden biraz bahsedeyim.dün benimle geldi mahkemeye dilekçe yazdıracakken ziynet eşyalrının dağılımını sordu.benim tepem attı tabi ki.bana sormadan bankaya koymuş zaten.sonra kadına şiddet gördüğümü söyledim.yasal haklarımı sordum.o da anlattı benimki tutuştu tabiki.yapma etme dedi.bende git sen al getir altınları dedim ben burda konuşucam öğrenicem herşeyi dedim.gelmedi bekledim.zaten cuma günü oluyo dedi duruşma.cuma da gelebilirsiniz ama anlaşmalı boşanmalar için.haber bekliyorum eşimden.avukata gitmiş kendisi.ben dedim getir yoksa bende yasal yollara başvururum.çünkü sürekli kıvırıyo.o da kendisini garantiye almalıymış.gelmedi.bende gerekenleri yaptım.

taki ifade vermeye geldi.karşılaştık orda.altınları veririm dedi.bende altında değilim dedim sen beni sürekli kandırdın onurumu gururumu kırdın dedim bende.şimdi senin onurun kırılsın dedim.bu arada uzaklaştırma gerekli tedbirler alındı.

şu anda eşim çok pişman.barışmak istiyo.ben hayır dedim anlaşmalı boşanma olmazsa ben tek taraflı boşanıcam dedim.altınlar eşyalarda onun olsun çünkü ben herşeyi gördüm.şuanda yüzyüze gelmedik hiç.tedavi olmayı kabul ediyo.

şimdi eşime 1 sene sabrettim.o benm sahipsiz olduğumu gördü.sürekli ezdi beni.o bunları yapabileceğimi düşünmüyordu.sizce gerçekten boşanmak istemiyor mu?ben hala inanamıyorum çünkü kendisi o kadar rahattıki ben şikayetçi olana kadar.şimdi mi dank etti.

bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var bu adam düzelir mi yoksa böyle devam eder mi güvenmeli miyim
şuanda geri adım atmıyorum bu arada.

Hayırlısı olsun. Dik durdukça nasıl dize geliyor değil mi?! Ama inanma şimdi tutuştu tabi,iş ciddiye binince..bir şans vermiştin ve sonuçta sana yaptıkları ortada.. Tutuşunca aynı taktik herhalde..

aynen,
bide dar raporu aldım şikayet ettim diyor ki hiç inanmıyorum,
dedim ne kadar medeni bir kocası varmış,
darp raporunu alıp kendisini şikayet eden karısıyla birlikte tıpış tıpış mahkemeye gitmişler,
bide anlaşmalı boşanacaklarmış:27::27::27:

evet çok medeniymiş..o sırada enerjisi nereye saklanmışki adamın ?

Kesinlikle düzelmez,
tedavi olacaginida zaten sanmiyorum
Suan sana geri adim attirmaya calisiyor, cünkü seni davadan vazgecirmek istiyor (dayak davasindan) hani siciline islemesin felan diye herhalde.
3 gün sonra yine hayatiniz normale dönünce, yine normal düzene alisinca, sana yine aynilarini yapacak
cünkü o adam normal degil !!!!
Adam ruh hastasi gibi bisey
ne demek enerjim var diyip suratina bitane patlatiyor
ne demek dar kafali, mantiksiz düsünüyorsun diyip seni dövüyor !!
Adam ruh hastasi, bak hersey beklenir bundan,
bide polismis utanmaz, elleri kirilasica
hemen kurtulmaya bak
ayrica vicdan yapip altinlari istemiyorum deme, cünkü sende öyle bisey sezdim
SÖKE SÖKE AL, hepsi senin hakkin
sakin bu konuda gurur yapma,
o dayaklarin hesabini versin
simdide o enerjsini böyle atsin, pamuk eller cebeeeeeeee

Kesinlikle düzelmez,
tedavi olacaginida zaten sanmiyorum
Suan sana geri adim attirmaya calisiyor, cünkü seni davadan vazgecirmek istiyor (dayak davasindan) hani siciline islemesin felan diye herhalde.
3 gün sonra yine hayatiniz normale dönünce, yine normal düzene alisinca, sana yine aynilarini yapacak
cünkü o adam normal degil !!!!
Adam ruh hastasi gibi bisey
ne demek enerjim var diyip suratina bitane patlatiyor
ne demek dar kafali, mantiksiz düsünüyorsun diyip seni dövüyor !!
Adam ruh hastasi, bak hersey beklenir bundan,
bide polismis utanmaz, elleri kirilasica
hemen kurtulmaya bak
ayrica vicdan yapip altinlari istemiyorum deme, cünkü sende öyle bisey sezdim
SÖKE SÖKE AL, hepsi senin hakkin
sakin bu konuda gurur yapma,
o dayaklarin hesabini versin
simdide o enerjsini böyle atsin, pamuk eller cebeeeeeeee

eğer gerçekten şikayet ettiyse şikayetini geri alsa bile kamu davasına dönüştüğü için mutlaka dava açılır ve siciline işler eşi polismiş bunu bilmesi lazım.

kocasının hiçbişeyden haberi yok..darp raporu filanda yok bence ortada..arkadaş kocasını terkedip gidecek ama kocasının bundan haberi yok..adliyeye sunulmuş bir dilekçede yok ortada, yok işte..bizi kandırıyor..

nediyelim konu sahibi arkadaş..sen bizi değil sadece kendini kandırıyorsun..hayat senin hayatın..mutluluğun yada mutsuzluğun yaptığın tercihlerden ibaret..ve ne yazıkki o denyo kocanı tercih ettin..ayrılıyorum gidiyorum terkediyorum filan deme bari..

neden bilmiyorum ama ,boşanmayacağını hissediyorum..belki yazdıklarından yorumlarından böyle bir hisse kapıldım..

kocasının hiçbişeyden haberi yok..darp raporu filanda yok bence ortada..arkadaş kocasını terkedip gidecek ama kocasının bundan haberi yok..adliyeye sunulmuş bir dilekçede yok ortada, yok işte..bizi kandırıyor..

nediyelim konu sahibi arkadaş..sen bizi değil sadece kendini kandırıyorsun..hayat senin hayatın..mutluluğun yada mutsuzluğun yaptığın tercihlerden ibaret..ve ne yazıkki o denyo kocanı tercih ettin..ayrılıyorum gidiyorum terkediyorum filan deme bari..

neden bilmiyorum ama ,boşanmayacağını hissediyorum..belki yazdıklarından yorumlarından böyle bir hisse kapıldım..

aynen,
konu sahibi bizi işletiyor,
ama bizim kaybımız sadece yazdığımız birkaç msj da giden zaman,
konu sahibinin ise hayatı,
dayağı yiyip gerçekten boşanmak isteyen kişi kocasını koluna takıp mahkemeye gitmez,
o darp raporunu aldıysa anlaşmalı boşanmaz ki adamın donuna kadar alsın,
üstelik böyle devam edermi yoksa düzelir mi, güvenmelimiyim diye hiç hiiiiiiiç sormaz,
tokadı yediği an kıçına tekmeyi basar.
bence yazıp oynuyor, olanı değilde olmasını istediği şekilde.

Aslinda konuya tamamen disaridan baktiginizda ortada siddet uygulayan bir adam ve buna maruz kaldigi halde birakip gitmeyen bir kadin Hİc tanimadiginiz biri durduk yere gelip size kufur etse tokat atsa buna karsi tepkimizi her anlamda koyariz, hepimiz mesrebimizce kendimizi savunma yoluna gideriz cunku ortada bize yapilmis cok acik bir haksizlik oldugunu biliriz. Gelin gorun ki ayni siddet yakinizda, sizi taniyan, artilarini eksilerinizi herseyinizi paylastiginiz insanlardan geldiginde bunun siddet olup olmadiginin dahi farkina varamiyorsunuz ve burdaki siddeti rasyonalize etmeye yani bır mantiga haklılıga dayandirmaya cok daha yakin duruyorsunuz.

Burdaki esas sorun fiziksel siddete, psikolojik siddetle birlikte maruz kalmak. Yani oyle bir noktaya geliyorsunuz ki dusunsel olarak, ya evet bu adam bana vurdu ama bak su su nedenlerden oturu sinirlendi de yapti hatta cok sevdiginden yapti bile diyorsunuz. Kisacasi ugradiginiz fiziksel ya da psikolojik siddet degil de, bunu hakettiginize inandirilmak aslinda en tehlikelisi.

Yakinimizdaki insandan gelen siddet bu yuzden daha fena cunku ondan geleni geleni icsellestiriyorsunuz.
Bu dongunun icinden cikmasi da disardan gozuktugu kadar kolay olmayabiliyor, cunku odullendirmeler de var. Yani herseyinizi paylastiginiz insan sizi bir yandan kendince iyi buldugu ozellikleriniz icin odullendirirken, kendince kotu buldugu yanlariniz icin saldiriya devam ediyor. Bir sure sonra hakli olabilir mi diyor ic sesiniz. Bunun hastalikli bir durum oldugunu farketmek bile inanin zaman aliyor. Farkettikten sonra da orselenmis ozguveninizi onarmaya ugrasiyorsunuz.

Ben de kendimi onun icin degistirmeye cabaladim, bunun sonucunda daha mutlu olabilecegimizi dusundum ama bir kritik esik oldu ki ondan sonra gercegi gormeye basladim. Baktim ki ortada elle tutulur hic bir sorun yok, ama saldiri devam ediyor.

Bir iliski icinde evlilik dahil askin tarifsizligi, yani ask icinde hersey olabilir gibi geliyor, askta akil mantik aranmaz iste gerekirse boyle uclarda yasanir tepkiler de gibi geliyor. Askta mantik aramamak, herseyin mubah oldugunu dusunmek de siddeti rasyonalize edebiliyor ve siddet egilimli insan da yeri gelince o kilifa siginabiliyor bu defa akliniz iyice allak bullak oluyor.

Kisacasi bagimlilik savasi gibi birsey bu. İnsanlar kendilerine zarar veren seylere de siginabiliyorlar. Sigara icmek gibi, disardan birilerinin sigara icme demesiyle birakilmiyor.

Arkadaşlar, şu an adli tatil değil mi?

http://www.turkhukuksitesi.com/hukuksayfa_adlitatil.htm

Bu dönemde boşanma davaları açılabiliyor mu ve dava görülebiliyor mu? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

sizlere daha önce eşimle sorunlarımız var demiştim.amcamlar barıştırdı bizi en son.ben şiddete maruz kalan birisiyim.
eşimin ailesi gelicekti.bende eşime nerede yatıralım dedim.salonda misafir yatırmak yerine oturma odası olsun istedim.sığmazlar dar kafalı geniş düşün dedi.bende geçen misafir ağarladığımızı koltuğun ses çıkardığını daha yeni birde yeni evliyim özeniyorum eşyalarıma.siz dikkat etmez misiniz?bende oturma odası olsun dedim.yok olmaz.sen niye karar veriyorsun onlar karar versin cümleler.sonra dayak attı.
dayak atarken yalvarıyorum dua ediyorum senin gibilerin duaları kabul olmaz dar kafalı diyo bana.hakaretler...
ertesi gün geldi misafirler.bende yemeklerimi hazırladım ikramlarımı yaptım.tabiki eşime kırgın olucam sonuçta dayak attı.ama ben kv me eltime surat asmadım.aradan zaman geçti biz ilçede oturuyoruz ile gezmeye gidelim dendi tamam gittik.uzak yürüyoruz eşimle dayak yiyen benm onun gelip gönül alması gerekmez mi ben zaten tamam dedim senin dediğin gibi olsun.sonra bir ara zaman geçti bu surat niye dedi bende sen surat yapıyorsun gelmiyorsun yanıma beklemiyorsun dedim.o da içimde şuan da sana karşı enerji var dedi sonra merkezde caddede herkesin içinde tokat attı.şok oldum.aslında ilk değil ama toplum içinde olunca.
kv eltim abisi şok oldular.eşim çok sinirli ben ağlıyorum parkta oturduk biraz tabi ayrı eltim benim yanımda eşim kvmin.
bindik arabaya geri dönüyoruz herşeyi anlattı işte mobilyalara değer veriyo nerde yatıracağının hesabını yapıyo salonda olmazmış.herşeyi anlattı mahçup oldum.düşünsenize aile arasında olan birşey sen niye açıklarsın o insanlar birdeha kalırmı kalsa nasıl kalıcaklar bana nasıl tavır alıcaklar.kendini haklı çıkarıcak ya.
yorumlarınız bekliyorum bu arada boşanma sürecindeyim değişmez bu adam.

siz çektiğiniz o işkenceleri düşünmeyip sadece mahçup olduğunuz içinmi üzülüyorsunuz,yapmayın allah aşkına siz o kadar değersizmisiniz.lütfen toplanın ve bu dayak olayı üzerine durup düşünün önce.gidin şikayette bulunun.eşiniz elini alıştırmış bikere arkası kesilmez.boşanıp boşanmama konusunda size kalmış fakat biraz gözünü korkutmanız lazım.hangi devirde yaşıyoruz canım.çok sinirlendim ya,siz sizi düşünmezseniz kimse düşünmez bunu böyle bilin.Allah kolaylık versin.:20::20:

Back
X