Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Mesela bwnimb

Önceden ben oğluma hamileyken doğuma 1 hafta kala telefonuna msj geliyor du yarın sihyede bulaşalım gibi onu gösterdim ben oda tanımıyorum yalnis lıkla admis dedi ardından 6.buçukta bekliyorum diye geldi onuda yok yalnışlıkla dedi ben numarayı aldım dedim acıyacam ona sabah aradım açmadı numara sonra ablama araditdim işte neymiş müşterisi gelmiş de dünden buyana şu numara ayıyor demiş de bana işte bağırdı çağırdı ağlattı kavga çıkardı küstü küfürler filan bende cahilim tabi pişman oldum üzülüyorum sonra bir gun yene msj geldi ben de dayanamadım kuruyemiş ciden aradım farkli numarda bayana açtı işte konuş tüm esimi filan arıyor sunuz dedim bana ne desin eşim işte yaşlı tezeymiş de otobüste evladım yalnız gitmeyelim de arkadaş olalım dedi allem etdi gallem eddi isin içinden çıkdı suçlu ben oldum
Tabi olan bana oldu kabullenemedim doğum yapdım her şey üst üste geldi ve aldım oglumu babamın evine gıdım ve girdigim gün babam gil işte at o çocuğunu görsünler pişman olsun lar demeyebaşladılar. Zaten 40 gun sonra eşim geldi aldı bende paşa paşa döndüm

Yanı denedim ayrılmayı inan çok zor mesela sizler de eşiniz le kavga ediyor sunuz küsuyor sunuz ama oturup sofraya yemeğimizi yiyor sunuz ama baba evinde öyle olmuyor göze batıyor biri bir şey söyleyince zorunuza gidiyor yük gibi hissediyor sunuz eğer benim imkanım olsa dayacak gücüm olsa ben asla beni aldatan adamın yannda kalamam ama olmuyor işte elim mahkum yok sa benim de gururum var ..zoruma diyor ben onu canım dan ötü severken güzünün içine bakarken onun derdi dışarı daki ler olduğunu bilip durmak daha da zor

Eşim her zaman engel oluyor burda kurslar vardı mesela elim lezetli benim övmek gibi olmasın becerikliyim de aşçı lik kursuna gidiyim dedim oğlum da kreşteydi ozaman kızımda yok du olmaz dedi ona kalsa eve bağlayacak
Madem bir şeyler yapıp sat evden
Seni kendine muhtaç edecek ki boşanama ondan eşin ne kadar kötü kalpli

Yanı denedim ayrılmayı inan çok zor mesela sizler de eşiniz le kavga ediyor sunuz küsuyor sunuz ama oturup sofraya yemeğimizi yiyor sunuz ama baba evinde öyle olmuyor göze batıyor biri bir şey söyleyince zorunuza gidiyor yük gibi hissediyor sunuz eğer benim imkanım olsa dayacak gücüm olsa ben asla beni aldatan adamın yannda kalamam ama olmuyor işte elim mahkum yok sa benim de gururum var ..zoruma diyor ben onu canım dan ötü severken güzünün içine bakarken onun derdi dışarı daki ler olduğunu bilip durmak daha da zor
Ya ben sana kıyamadım cidden ama daha gençsin bir ömür var önünde ailen hiç mi yardımcı olmaz gitsen onlara
Çalışsan okusan

Ya ben sana kıyamadım cidden ama daha gençsin bir ömür var önünde ailen hiç mi yardımcı olmaz gitsen onlara
Çalışsan okusan
Inan alalh kimseyi baba evine göndermesin çok zor sizler şehir yeride olduğunuz için köyler de hayat nasıl bilemezsiniz köydeki insanların genel işleri dedikodu yapmak sabah dan aksma kadar insan lar onun kızı eşinden ayrılmış acaba namussuzluk mü yapmış hırsızlık mi yapmış niye gelmiş neden kalmış çok zor onların için de yaşamak

Cevrem deki her kez görüyor eşimin bana nasıl davrandığını biliyor lar aralarında bazıları seni o hak edmiyor ayrıl diyen var bazilarida işte daha da kötü leri var şükret otur diyor lar Babam gibi mesela

Çok erken evlenmissin hayatı hiç yaşamadan hiç tanimadan yazık olmuş. Senin yasindakiler universiteden yeni mezun oluyor. Bosanmayacaksan kurcalamak sana üzüntü getirir. Eşin aldatıyor olabilir daha önce de vukati olmuş zaten. Çok üzgünüm çocuklarına sarıl .

Çok erken evlenmissin hayatı hiç yaşamadan hiç tanimadan yazık olmuş. Senin yasindakiler universiteden yeni mezun oluyor. Bosanmayacaksan kurcalamak sana üzüntü getirir. Eşin aldatıyor olabilir daha önce de vukati olmuş zaten. Çok üzgünüm çocuklarına sarıl .
Zaten evlatlarım için yaşıyorum varım yoğum 2 tane evladim onu da alalhima havel ediyorum

Cevrem deki her kez görüyor eşimin bana nasıl davrandığını biliyor lar aralarında bazıları seni o hak edmiyor ayrıl diyen var bazilarida işte daha da kötü leri var şükret otur diyor lar Babam gibi mesela
Canım bebeğin daha küçük ama en kısa zamanda meslek edindirme kurslarına mı gidersin,okul okuyup mu meslek edinirsin yada eğitim geeektirmeyen bir işte mi çalışırsın bilmiyorum ama koluna altın bileziğini tak bir an önce ve sırf muhtaçsın diye o adamın kahrını çekmeye devam etme.ayaklarının üzerinde dur önce ve sonra o ş.. f yoksununa bas tekmeyi

Canım bebeğin daha küçük ama en kısa zamanda meslek edindirme kurslarına mı gidersin,okul okuyup mu meslek edinirsin yada eğitim geeektirmeyen bir işte mi çalışırsın bilmiyorum ama koluna altın bileziğini tak bir an önce ve sırf muhtaçsın diye o adamın kahrını çekmeye devam etme.ayaklarının üzerinde dur önce ve sonra o ş.. f yoksununa bas tekmeyi
Yapabilir miyim ki hic kimsem yok burda evlatlarımi güvenip koyabileceğim kimsem yok eğer eşim den ayrılırsam köye dönecem ve inan hayatım daha kötü olacak

Yapabilir miyim ki hic kimsem yok burda evlatlarımi güvenip koyabileceğim kimsem yok eğer eşim den ayrılırsam köye dönecem ve inan hayatım daha kötü olacak
Tam gün bir iş yada eğitim için Bir süre sabret canım bebeğin çok küçük daha.Az büyüsün ,çocuğu bi komşuna falan bırakırsın.elinden yemek işi geliyormuş özel kreş anaokulu vs yemek işi olursa mesela bebeğini de götürürsün yanında bakılır orada.o şekilde anlaşabilrsin,benim çocuğumun kreşinde bi bayan öyle yapıyordu mesela.
Yada ne bileyim instagramda ev yemekleri siparişi alan bayanlar var, özel gün,misafir ağırlama vs için insanlar sipariş veriyor onlara o tarz çalışabilirsin.elin biraz rahata erince de başka şeyler yaparsın yaşın çok genç daha neler yaparsın neler.çok üzüldüm kuzum sana senin yaşında biz daha yeni üni bitimiştik yaa :KK43:

Son düzenleme:
Inan alalh kimseyi baba evine göndermesin çok zor sizler şehir yeride olduğunuz için köyler de hayat nasıl bilemezsiniz köydeki insanların genel işleri dedikodu yapmak sabah dan aksma kadar insan lar onun kızı eşinden ayrılmış acaba namussuzluk mü yapmış hırsızlık mi yapmış niye gelmiş neden kalmış çok zor onların için de yaşamak
Ya desinler dursunlar ne bakıyorsun onlara sen asıl köy yerinde neler dönüyor herkes kendine baksın önce önemli olan senin hayatını kurtarman

Back
X