yardım edin fikir verinn

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
selamlar herkese.
benim erkek arkadaşımla sürekli ayrıl barış giden bir ilişkim vardı. fakat her ayrılışında ben mesaj atardım ilk ve barışırdık. ama bu ayrılık sürecinde senden soğudum vs gibi pekçok cümleler kurmuştu. barıştığımızda ise herşeyin sinirle olduğunu söylüyordu asla öyle düşünmediğini beni çok sevdiğini belirtiyordu.
dün aynen şunlar oldu
--sabah kalkmıi mesaj attı gunaydın canım diye güzel bir şekilde konuştuk sınava girdi. çıktıgında morali çok bozuktu kötü geçtiğini söyledi. daha sonra ani bir kararla boluya geleceğini söyledi mesajda. sonra aradı beni sesini duymuyorum iki gündür dedi konuştuk aniden neden boluya gelmek istediğini sordum. sınavım kötü geçti burda kalmak istemıyorum ayrıca boluda çok özlediğim birileri var falan dedi. iyi gidiyor sanmıştım.. sevindim bnimde onu çok özlediğimi söyledim. biletini aldı falan. herşey iyiydi. akşam oldu msjlaşıyorduk. bir arkadaşım erkek arkadaşından ayrılmıştı onu anlattm. neden ayrıldılar diye sordu. bende sebepsiz erkek bir sebep belirtmemiş sence neden ayrıllmışlardır dedim. o da sıkılmıştır dedi. peki arkadaşın ısrar etmemiş mi dedi. bende bizde öyle düşündük neden ısrar edicek dengesiz erkek dedim. o da erkeklerin başına sık gelen bir durum dogal bence sıkılması diye bir ifade kullandı. bende eğer sende sıkıldıysan söyle çoluk çocukla ugraşmayacagım dedim. çünkü söylediği lafa çok kızmıştım. o da sıkıldım dıye cevap attı. git o zaman sıkıldysan dedim. gidiyorum ama kovalıyorsun hep beni kaçtıkça dedi. bende kovalamam merak etme dedim. hayatında başarılar yazmış sagol dedim sadece.. arkasından cevap olarak da işi yokuşa sürmedin zorlaştırmadıgın için sagol yazmış. birşey yazmadım. bitti galiba. yarın akşam gelıyordu hani. özlemişti. neler oluyor benim hayatımda sorun ne. ayrıldık mı şimdi cidden..

uzun sure mi oldu ili$kinize bilmiyorum ama
bitmi$ gibi duruyor
hiç ugra$ma, surekli ayril bari$ ili$ki ciddiye dons ebile hep ayni gider
hakkinda hayirlisi olsun in$alalh ..

bu dunyada hiç bi erkek , uzulmeye, hayati kendine eziyet etmeye degmez .. yurumuyorsa yurumez, arama sorma
erkek kitligi yok ya bu koca dunyada ...

"git o zaman sıkıldysan dedim. gidiyorum ama kovalıyorsun hep beni kaçtıkça dedi. bende kovalamam merak etme dedim."

Şu kısım herşeyi özetliyor sanırım.. Kovalama bakalım ne olacak..

Aman ne ayrilmasi, barisirsiniz tekrar..
ama cok ciddiyetsiz bi iliski olmus, cocuk oyuncagina donmus.
Boyle bi yere gitmez gibime geliyo

buna benzer bir kaç konun daha var diye hatırlıyorum nickten hatırladım..
ayrıl barış koş kovala.. sonra dhaa beter etsin seni..
adam diyor kovalıyorsun diye.. bırak itşte seni istemiyor
daha ne zolruyorsun.
amann ben de ayrıl barış laçka bir durumdaydım ama sonuçç her konuşmada baş agrısı sinir küpü ve aglamak..
e ne oldu olan bana oldu aman bir tarafını kaldırınca böyleler bunlar..
arama sende sorma ya alala ne kovalıyorsun adam sana bırak diyor bırak ne hali varsa görsün
ne özlemesi ya özleyen seven böyle mi yapar
ben de erkek olsam karsımdaki koşsa vala şehrine gidicegim zaman özledim ayagına giderim ne de olsa karsıdaki hazır iki lafla erimeye.
öper koklar sarılır özlem giderir dönerim ne de olsa biliyorum esasında onu istemedigimi.. günümü güzel geöirir yine soguk olurum
bu iş böyle tatlım
hala sorma bitti mi diye bitmediyse de artık bitir de rahatla gelemzse gelmesin
hem sana gelmiyor ki özledikleri başkaymış
ha sen de de hata var olayı ilerletmişsin ne soruyorsun sıkıldın mı diye sorma bekle gelsin sorununu o zaman yüzüne dile getir ne ki bu erkeklerin ekmegine yag sürüyoruz..
hey aman sıkıldım bu ayrıl barş duurmlarından bir gün sen de anlıcaksın ama bence cok üzüleceksin yien baslarsan
bırak gururlu ol biraz bunca insan bixzler yasadık gördük belki senden büyügüm söz dinle ders al bence..
xzararlı cıkmazsın
denendi test edildi onaylandı
kırılan bardaktan su içersen agzın kanar.
nokta.

lokum um bu çocuk demekki sıkılmış ayrılmak için bahane arıyo ya da seni deniye yine ara bence barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…