selamlar herkese.
benim erkek arkadaşımla sürekli ayrıl barış giden bir ilişkim vardı. fakat her ayrılışında ben mesaj atardım ilk ve barışırdık. ama bu ayrılık sürecinde senden soğudum vs gibi pekçok cümleler kurmuştu. barıştığımızda ise herşeyin sinirle olduğunu söylüyordu asla öyle düşünmediğini beni çok sevdiğini belirtiyordu.
dün aynen şunlar oldu
--sabah kalkmıi mesaj attı gunaydın canım diye güzel bir şekilde konuştuk sınava girdi. çıktıgında morali çok bozuktu kötü geçtiğini söyledi. daha sonra ani bir kararla boluya geleceğini söyledi mesajda. sonra aradı beni sesini duymuyorum iki gündür dedi konuştuk aniden neden boluya gelmek istediğini sordum. sınavım kötü geçti burda kalmak istemıyorum ayrıca boluda çok özlediğim birileri var falan dedi. iyi gidiyor sanmıştım.. sevindim bnimde onu çok özlediğimi söyledim. biletini aldı falan. herşey iyiydi. akşam oldu msjlaşıyorduk. bir arkadaşım erkek arkadaşından ayrılmıştı onu anlattm. neden ayrıldılar diye sordu. bende sebepsiz erkek bir sebep belirtmemiş sence neden ayrıllmışlardır dedim. o da sıkılmıştır dedi. peki arkadaşın ısrar etmemiş mi dedi. bende bizde öyle düşündük neden ısrar edicek dengesiz erkek dedim. o da erkeklerin başına sık gelen bir durum dogal bence sıkılması diye bir ifade kullandı. bende eğer sende sıkıldıysan söyle çoluk çocukla ugraşmayacagım dedim. çünkü söylediği lafa çok kızmıştım. o da sıkıldım dıye cevap attı. git o zaman sıkıldysan dedim. gidiyorum ama kovalıyorsun hep beni kaçtıkça dedi. bende kovalamam merak etme dedim. hayatında başarılar yazmış sagol dedim sadece.. arkasından cevap olarak da işi yokuşa sürmedin zorlaştırmadıgın için sagol yazmış. birşey yazmadım. bitti galiba. yarın akşam gelıyordu hani. özlemişti. neler oluyor benim hayatımda sorun ne. ayrıldık mı şimdi cidden..