• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin fikirlerinizi bekliyorum nasıl ayrılacağım ?

hasrwrtt08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
1
-2
1
25
Merhaba kızlar ben 6 7 aylık evliyim ve evliliğim çok kötü geçiyor ruh gibi yaşıyoruz kıskançlık sürekli baskı kısıtlama hiç bir yere göndermek istememe bu yüzden sürekli kavga ediyoruz geçen gün ayrılacağım senden dedim gerçekten de boşanmayı istiyordum oda kabul ettti ertesi gün vazgeçti ben boşanmam seni seviyorum sensiz yaşayamam nefes alamam bi türlü vazgeçmedi barışmak istemiyordum ama zorladı resmen bu evliliğe birdaha yapmam felan filan diyerek inanmadım ve ben ayrılmak istiyorum hala ama ayrılmıyor ne yapmalıyım beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum pek ayrılmak için bir bahanem olması lazım peşimi bırakması için ne olabilir birini tutup onu ayartmasını sağlasam nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum

birini tutup onu ayartmasını sağlasam nasıl olur
Yasak elma geldi aklıma.

Ayrılmak için sebep mutsuzluk ve kişisel alanda özgürlüğü kısıtlama.
Sizi her anlamda kısıtlıyor ise psikolojik olarak şiddet sayılır kendinizi mutsuz hissediyorsunuz.
Yarın eşyalarınızı toplayıp evden ayrılın öğlen de gidip dilekçe verin.

Önce çift terapisi alıp tekrar deneyin olmazsa dava açın böyle saçma işlere girmeyin gerçek hayat pembe diziler gibi ilerlemiyor.

Geçinemiyorum mutlu değilim diyeceksiniz bitti gitti .

Merhaba kızlar ben 6 7 aylık evliyim ve evliliğim çok kötü geçiyor ruh gibi yaşıyoruz kıskançlık sürekli baskı kısıtlama hiç bir yere göndermek istememe bu yüzden sürekli kavga ediyoruz geçen gün ayrılacağım senden dedim gerçekten de boşanmayı istiyordum oda kabul ettti ertesi gün vazgeçti ben boşanmam seni seviyorum sensiz yaşayamam nefes alamam bi türlü vazgeçmedi barışmak istemiyordum ama zorladı resmen bu evliliğe birdaha yapmam felan filan diyerek inanmadım ve ben ayrılmak istiyorum hala ama ayrılmıyor ne yapmalıyım beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum pek ayrılmak için bir bahanem olması lazım peşimi bırakması için ne olabilir birini tutup onu ayartmasını sağlasam nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum
Çok fazla dizi izleme. Avukata git boşanma dilekçesi hazırla sonra da annenin evine.

ortadoğu ülkesiyiz dediysekte o kadar değil.
kadın kocası istemese bile boşanma davası açabiliyor.

Back
X