Yardım edin hamilemiyim acaba

Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin
Bu kadar ödün kopuyor madem niye ilişkiye giriyorsun ?

Bu kadar ödün kopuyor madem niye ilişkiye giriyorsun ?
Niye ilişkiye giriyorsun diye bişey mi var hesap sorma veya azarlama gbi tavırları takınmayı kim veriyor size kendinize gelin burda bu tarz soruları soran bir ton insan varken böle gereksiz cümleler kurmanız çok saçma neden ilişkiye girdim diye birşeyin var size ada akıllı bişey soranda kabahat

birincisi bu sekılde suan hamıle olmasan bıle ılerde kalabılırsın.ıkıncısı burdan kımse bılemez kı hamıle olup olmadıgını.ayrıca herseyı boyle acık acık yazman çok itici ayıp bence.

Niye ilişkiye giriyorsun diye bişey mi var hesap sorma veya azarlama gbi tavırları takınmayı kim veriyor size kendinize gelin burda bu tarz soruları soran bir ton insan varken böle gereksiz cümleler kurmanız çok saçma neden ilişkiye girdim diye birşeyin var size ada akıllı bişey soranda kabahat
Hayır ben yargilamiyorum herkesin kendi hür iradesidir. Ama bu kadar hamile kalmaktan korkuyorsan neden bu korkuyu kendine yaşatıyorsun diyorum. Alla alla sorma o zaman.biz doktormuyuz git hastanede test yaptır

Korunun arkadaşım.
Geri çekilme bi yöntem değildir.
Korunun sonra yusuf yusuf oluyorsunuz böyle.

Iliskiye girmek kabahat degildir. Onlemini almadan iliskiye girince sonuclarina katlanacak kadar yurekli olmamak kabahattir. Ki korunma yontemlerini bilmeden iliskiye girmek cahilligin dibidir. Bak simdi hamileysen ya aldiracaksin ya istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya getireceksin. Olan yine cocuga olacak. Yoksa kime ne isteyen istedigiyle istedigi gibi seyapsin...

Büyük olasılıkla degilsindir ama emin olmak için kan testi yaptır. streste adet düzensizligi yapmış olabilir.

Iliskiye girmek kabahat degildir. Onlemini almadan iliskiye girince sonuclarina katlanacak kadar yurekli olmamak kabahattir. Ki korunma yontemlerini bilmeden iliskiye girmek cahilligin dibidir. Bak simdi hamileysen ya aldiracaksin ya istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya getireceksin. Olan yine cocuga olacak. Yoksa kime ne isteyen istedigiyle istedigi gibi seyapsin...
Heeh işte bende bunu dedim ama konu sahibi atarlanıyor bide. Sanki çok umrumuzda

Hayır ben yargilamiyorum herkesin kendi hür iradesidir. Ama bu kadar hamile kalmaktan korkuyorsan neden bu korkuyu kendine yaşatıyorsun diyorum. Alla alla sorma o zaman.biz doktormuyuz git hastanede test yaptır
Konuyla ilgili bilgin yoksa yorum yapmaktan kaçın ozaman kimsenin kafasına silah tutmuyoruz burda

birincisi bu sekılde suan hamıle olmasan bıle ılerde kalabılırsın.ıkıncısı burdan kımse bılemez kı hamıle olup olmadıgını.ayrıca herseyı boyle acık acık yazman çok itici ayıp bence.
Kusura bakma ben ne yazılar gördüm burda ben gayet üstü kapalı söyledim

Erkek arkadaşınla ilişkiye gir bebeğin olsun aile içi facia pişmanlık evliliğe zorlanma yada tam tersi erkek arkadaşın bırakıp kaçsın tek başına kal doğur doğurama 5 dakikalık bi olay için fazla olumsuzluk ..mantıksız ..sahip olmak gerekir nefise..bu arada hamile değilsindir..en azından bu sefer...

Beta baktırın. Tam anlamıyla korunmak istiyorsanız jinekologa gidip bunu belirtin ve size uygun kadın doğum hapı kullanın.

Back
X