Yardım edin hayat'ımı kaybediyorum

Eğitim durumunuzu yaşınızı bilmiyorum ama bence ilk önce yine kendinize güveninizi kaybetmeden yeni bir iş bulmak çünkü size maddi anlamda destek olmadığı için ilk önce bunu halletmeniz bnm tavsiyem. Yaşadıklarınız çok kolay şeyler değil bu nedenle psikologdan da yardım almanız. En önemlisi de dua etmek. Hayat hiçte sıkıcı değil yaşam enerjinizi tekrar kazanmak sizin elinizde. Dediğim gibi ekonomik özgürlüğünüz olursa bir sürü değişik aktiviteler yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Ama şu durumda bir psikiyatriye gidin. Olumsuz şeyler düşünmeyin olumsuz şeyler düşündükçe dahada kötü olursunuz bu durumdan nasıl kurtulup mutlu olabilirsiniz onu düşünün sizi mutlu eden şeyleri yazın, onlarla uğraşın. Tavsiyem ayrı yaşıyorsunuz sanırım bnce bir evcil hayvan edinin hayvanlarla vakit geçirmek yaşam sevinci veriyor insana. Sizi tanımadığım için fazla öneri aklıma gelmiyor ama şu kadarını diyebilirim hayattan vazgeçmeyin ben ne yaşamlar gördüm hala hayata tutunuyorlar. Allah bizi hala yaşatıyorsa nefes alabiliyorsak mutlu olmalı şükretmeliyiz. Emin olun şuanda benim hayatımda çok düzgün değil ama buraya girip insanların dertlerine verdim kendimi, sonra yeni uğraşlar buldum. Yaşamı seviyorum herkese inat. Umudunuzu kaybetmeyin.

Sıan ne yapsam ne etsem bilemiyorm yüzüm sivilce doldu düşünmekten cıkar yol bulamıyorm umutsuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya varya mahvettin beni :( Bazen hayatımızın dibe vurduğu anlar olur.Sanırım sen o noktadasın.Ama unutma:en karanlık an, şafak sökmeden önceki andır.Çok şükür ki inançlı bir insansın.Bu yüzden biliyorsundur.Allah en ağır imtihanları en sevdiklerine verir.Allah yardımcın olsun.

Ya varya mahvettin beni :( Bazen hayatımızın dibe vurduğu anlar olur.Sanırım sen o noktadasın.Ama unutma:en karanlık an, şafak sökmeden önceki andır.Çok şükür ki inançlı bir insansın.Bu yüzden biliyorsundur.Allah en ağır imtihanları en sevdiklerine verir.Allah yardımcın olsun.
:( tesekkür ederim bilmiyorm ne olucak artık gözüm giçbişey görmüyor sanki ne olursa olsun diycek durumdaym ölürsemde öleyim artık dayanamıyorm beni düşünen kimsem yok

canım lütfen bir psikatra görün , sana verecekleri hafif bir ilaçla daha sağlıklı düşünebilirsin. Tranko buskas var gayet iyi bir ilaç.

Ve unutma ki yenilen insan yere düşmüş insan değildir, kalkmaktan vazgecendir. Zor şartlar elbette olacak.

Taciz olayına gelince Madonna bile ünlü olacam diye gitmiş tecavüze ugramış, yılmamış, şimdi gayet saygın bir yerde üstelik zeki bir kadında.

Buyüzden kimsenin kıstasına göre yaşama, derin nefes al ve ben ne yapabilirim de bundan sonrası için,

Maddi olarak yakında çalışmaya başlarsam bir kaç içinde memurluga girebilirim. sana yardım ederim canım

canım lütfen bir psikatra görün , sana verecekleri hafif bir ilaçla daha sağlıklı düşünebilirsin. Tranko buskas var gayet iyi bir ilaç.

Ve unutma ki yenilen insan yere düşmüş insan değildir, kalkmaktan vazgecendir. Zor şartlar elbette olacak.

Taciz olayına gelince Madonna bile ünlü olacam diye gitmiş tecavüze ugramış, yılmamış, şimdi gayet saygın bir yerde üstelik zeki bir kadında.

Buyüzden kimsenin kıstasına göre yaşama, derin nefes al ve ben ne yapabilirim de bundan sonrası için,

Maddi olarak yakında çalışmaya başlarsam bir kaç içinde memurluga girebilirim. sana yardım ederim canım

Ne kadar düşüncelisin dünyada iyi insanların oldugunu bilmek umut veriyor herseyin düzelicegine kendimi inandrmaya calısıyorm verdiğiniz manevi destek herseye deger

Kadın sığınma evleri var. Oralara başvurup yardım alabilirsin, iş / kalacak yer konusunda yardımcı olabilirler.

Yeni tanıştığın insanlara güvenme, umudunu kaybetme. Ayakların üzerinde durmaya başlamalısın, evden çıkmayarak olmaz... Diren..

Aynı deli gibi düşün agla dua et elimden hiçbirsey gelmiyor :(

Offff yaa keşke elimden bişey gelse sana nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum hadi kalk bugün dışarı çık biraz yürü sokaktaki insan manzaralarına bak hala hayatta olduğun için Rabbine şükret ve bugün kendin için bişey yap ; en sevdiğin filmi tekrar izle,kendine bir dondurma ısmarla,bir duş al bakım yap.....Bişeyleri sadece kendin için yap ve unutma sen neleri atlattın bu da geçecek

Offff yaa keşke elimden bişey gelse sana nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum hadi kalk bugün dışarı çık biraz yürü sokaktaki insan manzaralarına bak hala hayatta olduğun için Rabbine şükret ve bugün kendin için bişey yap ; en sevdiğin filmi tekrar izle,kendine bir dondurma ısmarla,bir duş al bakım yap.....Bişeyleri sadece kendin için yap ve unutma sen neleri atlattın bu da geçecek

Sanırım üzüntüden sırtım ve gögsüm agrıyor kıpırdıycak bile halim yok yıllarca su evden cıkmak istemiyorum Allahım bir çıkar yol göster

ben artık bu acı beni nasıl eder, nasıl kurtulurum yada geçermi dedğim zaman şunu derdim kendime

en fazla bir yıl ennnn fazla ama
1 yıl sonra bu hissettiklerinin, bu acının hiç birisi kalmıyacak ve sen hiç ummadığın bir yerde ve ummadığın
mutlulukları yaşacaksın
bu günün tarihini bir kağıda at
altına şu anki duygularını yaz
hayatttan nefret ettiğini
kötü şeyler bile düşündüğünü yaz
bir yıl sonra o kağıda baktığın zaman
bu kötü günleri nasıl duygusuzca anımsadığını göreceksin
neden bu kadar abartmışım diye

bu acı seni güçlendirecek canım
sakın pes etme
zamanın geçmesini bekle ve gör bak ve benim dediğimi hatırla
ALLAH ÇOK BÜYÜK, SEN KİMSESİZ DEĞİLSİN
SEN ŞU ANDA MAZLUMSUN VE YALNIZSIN
ALLAHIM MAZLUMLARIN DUASINI KABUL EDER
SEN DAHA ÇOK YAKINSIN RABBİME ŞU AN HERALDE ALLAH KATINDA

CANIMSIN İŞE GİR VE TEKRAR ÇALIŞMAYA BAŞLA
ALLAHA SIĞIN
RABBİM YARDIMCIN OLSUN
DEVLETE BAŞVUR
KAYMAKAMLIĞA BAŞVUR DAHA DA OLMAZSA, SANA SAHİP ÇIKSINLAR

1 yıl sonra dön bir arkana bak, şu anki acılarından eser kalmıycaktır
herkes sırayla acı çekiyor, sırayla gülüyor, sırayla seviniyor bunu unutma
bu sıra senden de gidecek allahın izniyle
bir başkasına başka bir kılıkta geçecek
hepimiz zaman zaman yaşamıyormuyuz sanıyorsun
sen bunun allah tan geldiğini biliyorsun
hayatını bitirmeyi kastediyorsan o ızdırabı kat kat kat artırırsın allah etmesin

nerde yaşıyorsun
ne yiyip ne içiyorsun evin varmı
ailende sana geri döner merak etme
diğer konunda ailenizin istemediği halde evlendiğinizi okudum
senin de baban istememiş ama şu an dönmediğin için küsmüşler
boşveeeeer
o da geçer
ahhhaa da yazdım şu masaya

Çok sagol gercekten okadar iyi yazmssn ki bilmiyorm hayatm ne olucak nasıl bir yola giricek iyi olsn diye elimden geleni yapyrm

Şu an içinde bulunduğun sıkıntılı dönemden dolayı ileriye yönelik negatif bakmanı anlıyorum canım.Yani düşüncen buna daha meyillidir.Ama lütfen bunu hayatına dair bir sabit fikir haline getirme.Kemikleştirme bu düşünceyi içinde.Zor biliyorum,ama inanmalısın;kendine,aslında sahip olduğun güce,Allah'ın elbet bir yol açacağına...Bunları şimdi buradan yazması sizlere kolay diye de düşünebilirsin.Ama birçok insan birçok şeyle sınanıyor,birçok insan hayatının en azından belli bir döneminde kötü tecrübeler yaşıyor.Kötü gitme olasılığını kafamızda kurabiliyoruz ama olasılıkk adı üstünde...İyiye dönme olasılığı da var.Allah büyük deyin,inanın insana güç veriyor.

Oyyyyy oyy Allahımmm insallah bu günlerde gecicekkk sabıırrrrr

1 yıl sonra dön bir arkana bak, şu anki acılarından eser kalmıycaktır
herkes sırayla acı çekiyor, sırayla gülüyor, sırayla seviniyor bunu unutma
bu sıra senden de gidecek allahın izniyle
bir başkasına başka bir kılıkta geçecek
hepimiz zaman zaman yaşamıyormuyuz sanıyorsun
sen bunun allah tan geldiğini biliyorsun
hayatını bitirmeyi kastediyorsan o ızdırabı kat kat kat artırırsın allah etmesin

nerde yaşıyorsun
ne yiyip ne içiyorsun evin varmı
ailende sana geri döner merak etme
diğer konunda ailenizin istemediği halde evlendiğinizi okudum
senin de baban istememiş ama şu an dönmediğin için küsmüşler
boşveeeeer
o da geçer
ahhhaa da yazdım şu masaya

Günler gecti hiçbişey degilmedi çok büyük bir boşluktayım ne yapıcam bilmiyorum

Çok yoruldm inan bir insanın hayatında hiç mi iyi giden bişey olmaz kimseye derdimi anlatamıyorm eminim anlatsam beni güçsüz kimsesiz görück fırsatcılar vardr bir kadın olarak yanlız olmk çok zor hep dimdik ve sert görünmek zorndasın allahım insallah banada yardm eder

Allah yardimciniz olsun. Hayat size hep gulumsesin, tum zorluklar hayatinizdan cikip gitsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Allah yardimciniz olsun. Hayat size hep gulumsesin, tum zorluklar hayatinizdan cikip gitsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aminnn inşallah arkadasım kafamı toparlıyım diyorm olmuyo baska seylerle ugrasıyorm yine olmuyor

Aminnn inşallah arkadasım kafamı toparlıyım diyorm olmuyo baska seylerle ugrasıyorm yine olmuyor

Buda gelcicek canim göreceksin, Sakin pes etme. Belki biraz zaman
Alacak ama gececek. Hemde sen daha saglam, daha güclü olacaksin.
Hepimiz bazen diplere iniyoruz, ama geciyor. Dua et mutlaka.
Allah yardimcin olsun, bütün kalbimle diliyirum, " en kisa zamanda hersey cok güzel olsun".

Ailenle kalmiyorsun galiba. Onlar seni dislayip, eski esine dönecegini
Düsünüyor belliki. Belkide eski esinde biliyor, görüsüyorlar....

Back
X