Eğitim durumunuzu yaşınızı bilmiyorum ama bence ilk önce yine kendinize güveninizi kaybetmeden yeni bir iş bulmak çünkü size maddi anlamda destek olmadığı için ilk önce bunu halletmeniz bnm tavsiyem. Yaşadıklarınız çok kolay şeyler değil bu nedenle psikologdan da yardım almanız. En önemlisi de dua etmek. Hayat hiçte sıkıcı değil yaşam enerjinizi tekrar kazanmak sizin elinizde. Dediğim gibi ekonomik özgürlüğünüz olursa bir sürü değişik aktiviteler yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Ama şu durumda bir psikiyatriye gidin. Olumsuz şeyler düşünmeyin olumsuz şeyler düşündükçe dahada kötü olursunuz bu durumdan nasıl kurtulup mutlu olabilirsiniz onu düşünün sizi mutlu eden şeyleri yazın, onlarla uğraşın. Tavsiyem ayrı yaşıyorsunuz sanırım bnce bir evcil hayvan edinin hayvanlarla vakit geçirmek yaşam sevinci veriyor insana. Sizi tanımadığım için fazla öneri aklıma gelmiyor ama şu kadarını diyebilirim hayattan vazgeçmeyin ben ne yaşamlar gördüm hala hayata tutunuyorlar. Allah bizi hala yaşatıyorsa nefes alabiliyorsak mutlu olmalı şükretmeliyiz. Emin olun şuanda benim hayatımda çok düzgün değil ama buraya girip insanların dertlerine verdim kendimi, sonra yeni uğraşlar buldum. Yaşamı seviyorum herkese inat. Umudunuzu kaybetmeyin.
Sıan ne yapsam ne etsem bilemiyorm yüzüm sivilce doldu düşünmekten cıkar yol bulamıyorm umutsuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi