Eskiden bi erkek arkadaşım yüzünden madde kullanmıştım yaşadığım yerde bana müptezel kız diyorlardı küçükken hippi bi kızdım . Bir suru erkek arkadasim olmustu ve bu yuzden duyula duyula kotu bi hal aldi kimse bana guvenmez oldu . İl degistirdim daha kotu belalara bulastim . Benim normal bi kiz gibi hayatim olsun istiyorum oyle davraniyorum ama hep guvenmekten kaybediyorum
Annemin üzerine açmıştım hesabı değiştiremedim bilgileri
üye olurken tc kimlik numarası vs istemiyorlar. neden böyle bişey yaptınız? inandırıcı gelmiyor böyle olunca.
Bir soz vardir gunahini bilirsin ama tevbesini bilmezsin diye...insanlar hep konusur siz kendinizi bildikten sonra siz sadece guvenmeyin bu kontrolsuz bir mekanizma degilki.sizin elinizde anlatmayacaksiniz herseye tmm demeyeceksiniz.bir dusuneyim diyeceksiniz bir istekleri olunca ve en onemlisi hazir birini bulmusken kaybetmeyeyim doye yapmayacaksiniz isteklerini...konusan olunca onemsemeyin laf size gelirse agzinin payini verin..Şuan belalara bulaşmamaya özen gösteriyorum ama bir kere insanlar kötü tanımış bizim burası bi ilçe hemen herşeyin dedikodusu dönüyor nefret ediyorum burda yaşamaktan babam başka yerede salmıyor . Herkes yuzume gulup arkamdan konusuyor isi dustugunde kanka diyorlar ama bi kere yanina cagiran gel takilalim diyen yokk
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim buraya hayatımı yeniden şekillendirmek için yazdım sizlerin yardımıyla..Bir soz vardir gunahini bilirsin ama tevbesini bilmezsin diye...insanlar hep konusur siz kendinizi bildikten sonra siz sadece guvenmeyin bu kontrolsuz bir mekanizma degilki.sizin elinizde anlatmayacaksiniz herseye tmm demeyeceksiniz.bir dusuneyim diyeceksiniz bir istekleri olunca ve en onemlisi hazir birini bulmusken kaybetmeyeyim doye yapmayacaksiniz isteklerini...konusan olunca onemsemeyin laf size gelirse agzinin payini verin..
Hiç kimseye güvenmemek acı gelir en başta ama asıl mutluluğu ozaman yakalarsin.Merhaba Ablalarım Kardeşlerim . Bir sıkıntım var bana yardımcı olmanızı bekliyorum . Otizmli bir kardeşim var ailem çok yıkılmalar atlattı babam alkolik oldu annem ise takıntılı bir kadın . 4 senedir psikoloğa gidiyorum henüz bi çözüme ulaşamadım . Dertlerimi sıkıntılarımı sizinle paylaşıp rahatlamak istiyorum . Sınıfta okulda çok yalnızım arkadaşlık edinemiyorum . Bir arkadaşım oluyor hayatımı anlatınca benimle bir daha arkadaşlık kurmuyor . Erkekler bana kötü gozle bakiyor . Yanima gelen herkese guveniyorum herseyimi anlatiyorum . Guvenme diyeceksiniz ama yapamiyorum direk herseyimi anlatmaya basliyorum . Yalniz olmak cok kotu bisey.. Lutfen bana yardim edin ne yapmaliyim ?
Evet. Burası devlet dairesi değil. Annenin adına açman gereken bir durum yok.Önemli değil. Anlamıyorum bir insanın anlattıklarına göre yorum yapmalıyız değilmi kisisel bilgileri doğru doldurmak mı gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?