Yardım edin kafam çok karışık

Ay canım ya öyle hamile kalmak kolay değil, biz 6 senedir kalamıyoruz da sen sürtünmeden mi kalacaksın .korkma bir şey yoktur. İlacın etkisidir.

Merhaba 10 gün önce sürtünme yaşadıktan(çıplak) sonra boşalma yok kısa süreli temas var ne olur ne olmaz diye ertesi gün kullandım bugün de kanamam oldu normal midir sizce ? Bugün birlikteydik ama üstümüzde kıyafetler oldugu için hymenden falanda şüphelenmiyorum sizce neden olmuştur hymenden mi hapın yan etkisi mi yerleşme kanaması mı doktor için randevuyu 15 gün sonraya veriyor…
Sürtünmeyle hamile kalinmaz canim. Ama bidahakime daha dikkatli olun tabi.

Ay canım ya öyle hamile kalmak kolay değil, biz 6 senedir kalamıyoruz da sen sürtünmeden mi kalacaksın .korkma bir şey yoktur. İlacın etkisidir.
Peki abla hymen kanaması ne kadar sürüyor bu kadar uzun süre kanıyor mu üstte kıyafet varken zedelenmiş midir tam da gününe denk geldi ya şaka gibi

Peki abla hymen kanaması ne kadar sürüyor bu kadar uzun süre kanıyor mu üstte kıyafet varken zedelenmiş midir tam da gününe denk geldi ya şaka gibi
İçiniz rahat etmesi için doktora görünebilirsin .Zarın zedelenmiş mi diye baktır.ama sanmıyorum farklı bir neden vardır mutlaka

Back
X