Yardım edin kan pıhtılaşma

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Merhaba arkadaşlar
Bende kan pıhtılaşmasi var 3 iki aylık düşüğüm var günlük 12 binlik sulandırıcı kullanmama rağmen düşük oldu
Sorum şu olacak bu pıhtılaşma benim normal damarlarımda varmı yoksa sadece bebeğimi etkiliyor korkum şu ki korona pıhtılaşma yüzünden ölüm riski artiyormus nolur cevap yazın korona olursam sulandırıcı kullanmam yeterli olurmu

Ayni şey bende de var. Hamile kalınca veya hormon ilacı kullaninca pıhtılaşma taksit vücut damar tıkankkligi olur bebekte düşük olur.12binlik çok değilmi ya iğne.
Evet corona da pıhtılaşma yapıyormuş kan sulandırıcı veriyorlar.brnde korkuyorum hergun coraspin içiyorum.dikkat edin çıkmayın biyere. Ben cikmiyorim

Bende çıkmıyorum ama kardesimin nişanı olucak çok kalabalık değil ama en fazla 10 kişi çok korkuyorum
Ayni şey bende de var. Hamile kalınca veya hormon ilacı kullaninca pıhtılaşma taksit vücut damar tıkankkligi olur bebekte düşük olur.12binlik çok değilmi ya iğne.
Evet corona da pıhtılaşma yapıyormuş kan sulandırıcı veriyorlar.brnde korkuyorum hergun coraspin içiyorum.dikkat edin çıkmayın biyere. Ben cikmiyori

Back
X