yardım edin kızlaarrrr :(

Hahahahahahahahaha hic gülecegim yoktu süper yazdin bunu

yalan mı canım
nikahtan sonra sırf adamlar değil analarıda değişiyo
kabullenemiyolar oğulcuklarının evlendiğini bıraksam hala emdirir yanii kadın
saygıda hala kusur etmem ama bitim kadar sevgim kalmadı kayınvalideye yaptıklarına hep sustum sustum ama bi yere kadar

şunu çok merak ediyorum orda oturmak istemediğinin bahanesini ne olarak söylüyorsun eşine?
semtten kaynaklı mı yoksa kv nler orda diye açık açık mı söylüyorsun nasıl ifade ettin çok merak ettim.

walla her ikisinide bahane olarak kullandm..bn orayı sewmiorm orda oturmk istemiorm hem annenlerlede aynı bina mantıklı deql.sonçta öle olrsa kmsenin bi özeli kalmcak dedm bz ewliliğimizi bile yaşayamcz dedm

öncelikle severek mi evleniyorsun? diye bi sorayım merak ettim çünkü. kayınvaliden nasıl bi hanım izlenimlerine göre. yazını okuyunca evlenip evlenmemen konusunda tereddüt duydum açıkçası. çünkü '' anneme bakacaksın'' tarzında emirli konuşmalardan nefret ederim. nişanlılık döneminde böyleyse evlendikten sonrada değişmeyebilir.ben de olsam istemezdim ama her zman her şeyin hayırlısını iste. belki eşin evlendikten sonra bu tavırlarına devam edecek ve kayınvaliden yardımcı olacaktır bilemeyiz ki.. bakarsın orda oturman senin için daha hayırlı olur.. bu arada ben de 3 aylık nişanlıyım ev konusu yeni gündeme geliyor bakalım ben neler yaşayacağım :) Allah yardımcın olsun canım...

eed severek evleniyorum 2 yıllık ilişkimiz wardı işi ciddiyete döktük..k.validemin nasıl biri olduqunu anlayamadm aslna bakarsan.. bi eltimin arkasndan sızlanr durur aman ona dkkat et cok tehlikeli o diye bide bakarsn ona yaranmak için bni çiqnemş qeçmş..onunla ilk bi yıldızım barşmadı bni çok üzmüştü o qün bu qündür de ısınamadm ona

yalan mı canım
nikahtan sonra sırf adamlar değil analarıda değişiyo
kabullenemiyolar oğulcuklarının evlendiğini bıraksam hala emdirir yanii kadın
saygıda hala kusur etmem ama bitim kadar sevgim kalmadı kayınvalideye yaptıklarına hep sustum sustum ama bi yere kadar

Haklisin hemde cok bende saygida kusur etmedim ama yinede yaranamadim agizima etdiler yinede susstum gecende dügün dvdyi izlerken esim ben bir daha dügün yapcam dedi kaynanamda gülerek bu sefer kimle esimde beni gösterip ha bunla dedi amaaaan cokmu mutlusun dedi yine siritarak aman allah bozmasin falan dedi bide fesat ha bu kayganam ya acayip hemde

ben aynı şekilde aynı sokakta oturdum ve hayatımın yanlışı olarak görüyorum. ve taşınmak için hala uğraşıyorum herşey sen yaparsın sen uğraşırsın ama en kötü gelin sen olursun yaşamış biri olarak benden sana tavsiye sakın yapma.

ben aynı şekilde aynı sokakta oturdum ve hayatımın yanlışı olarak görüyorum. ve taşınmak için hala uğraşıyorum herşey sen yaparsın sen uğraşırsın ama en kötü gelin sen olursun yaşamış biri olarak benden sana tavsiye sakın yapma.

zatn bu dewirde yapan yarıyo.uzak durursun yüz wermezsn ayda bi qidersn ama snden tatlısı olmaz

eed severek evleniyorum 2 yıllık ilişkimiz wardı işi ciddiyete döktük..k.validemin nasıl biri olduqunu anlayamadm aslna bakarsan.. bi eltimin arkasndan sızlanr durur aman ona dkkat et cok tehlikeli o diye bide bakarsn ona yaranmak için bni çiqnemş qeçmş..onunla ilk bi yıldızım barşmadı bni çok üzmüştü o qün bu qündür de ısınamadm ona

aksi gibi aynı apartmanda ev varmış istesen denk gelmez :/

işte tavrı koydum şuan konuşmuyoruz..neymş bn kndimi ezdirmk istemiyomuşum da onu hiç düşünmüyomuşum..!

'Amacın beni ezmek açıkca söylüyorsun, sen beni nasıl ezdirmek istiyorsun ne kadar çirkin bir tartışma' diyemedin mi.. ay ben sinir oldum burda

yinede nişanlını karşına alma derim çünkü oraya değil başka yere otursanız gösterdiğin tavırlar burnundan fitil fitil getirilir.

Geçmişte bir gün annesi beni yemeğe çağırdı.Elti olacakta vardı.Kendisi Istanbul da otururdu.Ben başta aileme yakın oturmam demiştim.Kabul etmişti.Masaya oturduk,annesi komsum taşındı üzüldüm çok dedi.Elti hanım abi alt kata taşinın dedı.bana sordular ses çıkarmadım.elti. hanım kahkaha attı
Lafin kisasi birkaç olay daha oldu.ayrıldık.
Ya mutlu olurum de sus kabul et yada ayrıl .

slm kızlar..nişanlanalı 3 aya yakn oldu.o qündr bu qündr konularımızdan birisi bzm nerede oturacaqımız..!ben k.valideme yakın oturmak istemezken herkes bi taraftan onun hazırlıqına qirmş durumda..kaynvalidemin binasında bir ev varmş bn güyaaa orda oturacakmışım! ben konuyu kapatmaya çalışırkn bu artk nişanlımlada aramızda problem oldu..neymş efendm annesi hastaymş bn ona yardm etmek zorundaymışım...!ne zorunluluqum warsa sanki..bende 'ben hiç birşeyi yapmk zornda değilm.annene yardm etmek istersem ister ev uzak olsn ister yakın olsun ben qider qelrm' dedm.ikna olmuyo beyfendi..halbuki biz bu konuyu daha önce konştk ve oda böle bişey istemediğini sölemişti..şimdi bunun neden tartşmasına qiriyo benmle anlamadm ya..kaç qündr konşmuyorz bile doqru düzqn..biz ki yarm saatten çok brbrmizin sesini duymadan yapamayan insanlarz..napcm bn ? bi fikir vern nasıl bi yol izlemem lazım?

dinimizce bakma zorunluluğu olan bizzat nişanlının kendisidir.gıcık oldum.ne demek ''zorundasın'' ya.valla şimdiden böyle yapan bir insanla ömür geçmez gibi geliyor bana.yolun başındayken iyi düşün.evlenmeye karar vermeden önce, arkadaşların burada açtığı konuları oku.:68:dön dön yine oku:68: derim.ha diyorsan ''ben onunla mutsuzluğa da varım''bilemem.

slm kızlar..nişanlanalı 3 aya yakn oldu.o qündr bu qündr konularımızdan birisi bzm nerede oturacaqımız..!ben k.valideme yakın oturmak istemezken herkes bi taraftan onun hazırlıqına qirmş durumda..kaynvalidemin binasında bir ev varmş bn güyaaa orda oturacakmışım! ben konuyu kapatmaya çalışırkn bu artk nişanlımlada aramızda problem oldu..neymş efendm annesi hastaymş bn ona yardm etmek zorundaymışım...!ne zorunluluqum warsa sanki..bende 'ben hiç birşeyi yapmk zornda değilm.annene yardm etmek istersem ister ev uzak olsn ister yakın olsun ben qider qelrm' dedm.ikna olmuyo beyfendi..halbuki biz bu konuyu daha önce konştk ve oda böle bişey istemediğini sölemişti..şimdi bunun neden tartşmasına qiriyo benmle anlamadm ya..kaç qündr konşmuyorz bile doqru düzqn..biz ki yarm saatten çok brbrmizin sesini duymadan yapamayan insanlarz..napcm bn ? bi fikir vern nasıl bi yol izlemem lazım?

kuzum öncelikle allah yardımcın olsun ama sana bişey söyliyim gerekirse nişanlından ayrıl ama yine de kabul etme, şimdiden böyle diyosa evlenince daha cok zorlıcaktır seni gidip gelme konusunda bundan emin ol.. cok zor bi durum benim eşimde kendi ailesine beni ezdiriyor uzak olduğumuz halde ama sen sen ol sakın evlenme böyle giderse, çok pişman olursun çok

nişanlının yan çzmesi seni aynı binada oturmaya zorlaması mecbur bırakması hiç hoş değil.beraber yada yakın oturan çoğu kadın bu durumdan şikayetçi sen de rahat edemezsin daha şimdiden nişanlın böyle dayatıyorsa evlendikten sonra daha fazlasını isteyecektir.nişanlınla iyilikle tatlılıkla konuş zıtlaşmamaya çalış ama sonu ne olursa olsun kabul etme umarım nişanlın ikna olur

aynı durum bizdede vardı tatlım ama ben ne yaptım gittim buldum bir ev burası bizim olacak dedim bitti mesele tuttuk evimizi otobüsle rahatça gelip giderler bizde öyle bizide aynı mahallede istediler sen çalışıyorsun yemek yersiniz falan dediler ama ben suratlarına uzak olsun tatlı olsun dedim açıkca diğer konularımı bilenler bilir vicdan yapıp aynı evde yaşamayı bile düşündüm ama acıma acıncak hale düşersin diye bir laf var sakın cnm aman diyeyim nişanlını ikna et ve kk bayanlarını dinle yaşanmışlığı daha fazla olan insanlar var burda:34: çalışmıyorsan ev de oturacaksan zor olacak kayınvaliden hergün gel diyebilir sana çalışmak en büyük kaçamak bence:34:

aynı binada oturmakkk nefrettt ettim bundan bugünnnnn....işten eve gelmemle başımdan aşagı kaynar sular döküldü...kaynanam ve görümcem evime girmişş elini kolunu sallayarak ortalığı toplamışş yatak odama dahi girip yatağımı düzeltmişler kullandığım eşyların yerini değiştirmişlerrr bu ne demek ya ve bu ilk de değil!!!!!!eşime söylediğimde beni düşünmüşlerr oluyo ben çalıştığımdanmışşş uzak ol iyi oll herzamn mesafe olacakk

Hiç birşeye mecbur değilsin, nişanlında seni mecbur edemez.
Şimdiden böyleyse, hayatın boyunca kv nin sorumluluğunu üstüne kalır.
Üstelik sorun dediğiniz platin.
Bakıma falan da ihtiyacı yok.
Nişanlınız sizi ikna etmek için bunu bahane ediyor bence.
Şurada arkadaşların yaşadıklarına şahit olduktan sonra, nişanı atmaya razı olur
bu emirvakiye boyun eğmezdim doğrusu.

aynı binada oturmakkk nefrettt ettim bundan bugünnnnn....işten eve gelmemle başımdan aşagı kaynar sular döküldü...kaynanam ve görümcem evime girmişş elini kolunu sallayarak ortalığı toplamışş yatak odama dahi girip yatağımı düzeltmişler kullandığım eşyların yerini değiştirmişlerrr bu ne demek ya ve bu ilk de değil!!!!!!eşime söylediğimde beni düşünmüşlerr oluyo ben çalıştığımdanmışşş uzak ol iyi oll herzamn mesafe olacakk

Anahtar vermeyin canım , verdiysen geri al,
olmadı kilidini değiştir.
Mahrem diye bir şey duymadılar mı acaba.
O toplama dediğin, araştırma, karıştırma faaliyetlerinin kılıfıdır.

tavrını net bir şekilde söle canım isterse bozulsun bu iş...ne kadar uzak okadar kıymetlisin...nişanlının aklını karıştıran eminimki ailesidir..baksana başlanmış hazırlıklara planlar kurulmuş orada oturacakmışsın e tabi çocuğun afası karışır ki daha önce bu konuyu konuşmuşsunuz üstelik...

Back
X