canım benim ne cok dolmuşsun öle ne oluyo du bi sakin ol neden böle kısır falan düşünmeye başladın daha ne kadar zaman olmuş hem doktorlar 1 yıl düzenli korunmasız ilişkiden sonra doktora gözükün diyo hemde öle durumlar oluyoki ilk denemde hamile kalan varken hiç bir problemi olmadığı halde 2 yıldır bebek sahibi olamayanlar var bu işler nasip akışına oluruna bırak belki zamanı değildir zamanı gelince bebişinde gelecektir böle düşünme kafaya takmaMerhaba kızlar.fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin bana.bebek istiyoruz ama olmuyor.bi ay korunmadıysak bi ay korunmak zorunda kaldık.4 ay böyle geçti.2 ay düzenli denedik ama olmadı.korkuyorum acaba bi sorun mu var bizde diye.sizce doktora gitmek için daha erken mi?eşim ben gidiyim sperm tahlili yaptırıyım diyor.eşim gitse yaptırmak istese doktor ben gitmediğim için kabul edip yapar mı?bazı doktorlar çift olarak gelin diyormuş.bende giderim önemli değil ama erkeğin önce muayene olması daha kolay.eşim olsun sonra ben olayım diye düşünüyoruz.intetnetten araştırdım babystart kısırlık testi var hem kadın için hem erkek için.acaba alıp bundan mı denesem.fikir verin kızlar bana
Canım akışına bırakmak istiyorum ama hep ya bi sorun varsa boşuna zaman kaybediyorsak diye düşünüp duruyorumcanım benim ne cok dolmuşsun öle ne oluyo du bi sakin ol neden böle kısır falan düşünmeye başladın daha ne kadar zaman olmuş hem doktorlar 1 yıl düzenli korunmasız ilişkiden sonra doktora gözükün diyo hemde öle durumlar oluyoki ilk denemde hamile kalan varken hiç bir problemi olmadığı halde 2 yıldır bebek sahibi olamayanlar var bu işler nasip akışına oluruna bırak belki zamanı değildir zamanı gelince bebişinde gelecektir böle düşünme kafaya takma
canım bende bu ayla 5. denemeiz olacak bizimde şimdiye kadar olmadı ama şu ana kadar doktora gitmedik burdan bikaç şey öğrendim onları bi güzel uygulayayım ki doktora gidince cocuğumuz olmuyo diyebileyim öncelikle cocuk için haftada en az 3 kez ilişki gerekiyomuş bu zamana kadar bölefırsatımız olmadı bu ay günaşırı ilişki denememi tavsiye ettiler forumdaki arkadaşlar adetin bitiminden tekrar adet oluncaya kadar gün aşırı ilişikiye gir hatta yumurtlama dönemimde hergün ....ilişkiden sonra ayağa kalkma o gece öle yatıp uyu ilişkinin akabinde bacaklarını ayağa kaldır 5-10 dk bekle...bide belinin altına yastık koy bide stres yapmıycakmışız nasıl olacaksa :) böle 2-3 ay dene sonra tekrar doktor düşün benceCanım akışına bırakmak istiyorum ama hep ya bi sorun varsa boşuna zaman kaybediyorsak diye düşünüp duruyorum
Canım adet bitiminde başladık ama adet olmama 1 hafta varken hiç ilişki olmadı bu ay. Fırsat olmadıcanım bende bu ayla 5. denemeiz olacak bizimde şimdiye kadar olmadı ama şu ana kadar doktora gitmedik burdan bikaç şey öğrendim onları bi güzel uygulayayım ki doktora gidince cocuğumuz olmuyo diyebileyim öncelikle cocuk için haftada en az 3 kez ilişki gerekiyomuş bu zamana kadar bölefırsatımız olmadı bu ay günaşırı ilişki denememi tavsiye ettiler forumdaki arkadaşlar adetin bitiminden tekrar adet oluncaya kadar gün aşırı ilişikiye gir hatta yumurtlama dönemimde hergün ....ilişkiden sonra ayağa kalkma o gece öle yatıp uyu ilişkinin akabinde bacaklarını ayağa kaldır 5-10 dk bekle...bide belinin altına yastık koy bide stres yapmıycakmışız nasıl olacaksa :) böle 2-3 ay dene sonra tekrar doktor düşün bence
Hormon testim genel kan tahlili yapıldı canım bende. Demir eksikliği çıkmıştı ilaçla düzeldi. Başka bi sorun varsa vakit kaybediyorsak çok üzülcemama bebek düşündüğünüz anda kontrolleri yaptırsanız iyi olur...
hani hormon testi falan,
örneğin benim kan değerlerim düşük çıktı
gebeliğe engel mi? hayır ama riskli gebelik oluşturabilir
bu yüzden size de tavsiyemdir
bu arada henüz çok da erken umutsuzluğa kapılmak için
her ay olma ihtimali %20 %25 zaten
üzmeyin kendinizi
gönlünüzce olsun dilerim her şey..
Allahım hepimizi kavuştursun miniklerine inşallah...
Bence zaman kaybetme git hic bi sorun yoksa kafan rahatlamis olur hem varsa da erken teşhis olur zaman kaybetmiş olmazsın ben 15 aylik evliyim daha tık yok evlendigimden beri istiyorum olmadi bu ay rahim filmi cekildim tüplerim tıkalı çıktı cok sukur açıldı beklemedeyim rabbim gonlumuze göre versin inşallah:)Canım adet bitiminde başladık ama adet olmama 1 hafta varken hiç ilişki olmadı bu ay. Fırsat olmadıdediğin şeylerin hepsini yaptım olmadı işte of
Canım ilk eşim gitse sperm kalitesi için baktırsa oluyor mu öyleBence zaman kaybetme git hic bi sorun yoksa kafan rahatlamis olur hem varsa da erken teşhis olur zaman kaybetmiş olmazsın ben 15 aylik evliyim daha tık yok evlendigimden beri istiyorum olmadi bu ay rahim filmi cekildim tüplerim tıkalı çıktı cok sukur açıldı beklemedeyim rabbim gonlumuze göre versin inşallah:)
Canım şimdiden yıprandım sankieşin tek gidebilir sorun olmaz.ürolojiye gidip test istediğini söylesin.
benimde 8 aydır olmuyor.biz 2.ayımızda test yaptırdık özelde sperm hız ve sayı dusuk cıktı.şimdiye kadar da yogunluktan dolayı tedavi olmadı.bu ay araştırma hast rnd aldık 2 kere test vericek onun sonucunda tedaviye başlanacak inş.ne kadar erken giderseniz o kadar az yıpranırsınız.bence ilk sen git kist veya over hastalıkları hormon yani fsh bakılsın hem içinde rahat eder
Ben doktoruma sormuştum once seni alcam dedi bana ilac verdi sende sorun cikmazsa esine bakariz demisti canim ama her doktor öyle mi yapiyo bilmiyorumCanım ilk eşim gitse sperm kalitesi için baktırsa oluyor mu öyle
Canım erkeklerin muayenesi daha basit ya o yüzden sordum.bizim hiç 1 ay boyunca gün aşırı olmadı aslında.2 aydır korunmuyoruz ama adetime 1 hafta kala ilişki olmadı.belkide geç yumurtluyorumdur o yüzden olmamıştır bilmiyorumki.bu ayda deneyelim olmazsa gelecek ay birlikte gidelim diye karar verdik.çok stresliyim elimde değilBen doktoruma sormuştum once seni alcam dedi bana ilac verdi sende sorun cikmazsa esine bakariz demisti canim ama her doktor öyle mi yapiyo bilmiyorum
Bencede canim gun aşırı deneyin olmazsa oyle gidin zaten doktor ne yapacagina karar verir hayirlisi olzun canım inşallah gidis sebebin bebeginin gelisi olsun:) bence stres yapma fazla aklina geldiğinde başka bişey dusun hemen gitsin ben öyle yapıyorumCanım erkeklerin muayenesi daha basit ya o yüzden sordum.bizim hiç 1 ay boyunca gün aşırı olmadı aslında.2 aydır korunmuyoruz ama adetime 1 hafta kala ilişki olmadı.belkide geç yumurtluyorumdur o yüzden olmamıştır bilmiyorumki.bu ayda deneyelim olmazsa gelecek ay birlikte gidelim diye karar verdik.çok stresliyim elimde değil
Âmin canım hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah sende kavuşursun en kısa zamanda bebişine.Bencede canim gun aşırı deneyin olmazsa oyle gidin zaten doktor ne yapacagina karar verir hayirlisi olzun canım inşallah gidis sebebin bebeginin gelisi olsun:) bence stres yapma fazla aklina geldiğinde başka bişey dusun hemen gitsin ben öyle yapıyorum
Canim bizim 2 sene surdu[/QUOTE]Canam="p_i_n_a_r, post: 36719748, member: 289272"]Canım akışına bırakmak istiyorum ama hep ya bi sorun varsa boşuna zaman kaybediyorsak diye düşünüp duruyorum
kendiliğinden mi oldu canım 2 sene sonra yoksa tedaviyle mi[/QUOTE]Canim bizim 2 sene surdu
Sen neden bu kadar depresif takılıyosun anlamadım burda tecrübeli kadınlar anlatıyolar sana en az bir yıl uğraştık sonra doktora gittik diye. Sen şimdi bir ay tam uğraşmamışken kafaya takıyosun stres yapıyosun olacağı varsa da olmaz ki böyle. Doktora gitsen o da aynı şeyi söylicek düzenli ilişki stres yok bekleyin dicek ona da başından attı diceksin kusura bakma ama çocuk gibi davranıyosun biraz daha olgun ve sabırlı durmalısınCanım şimdiden yıprandım sankibu ay çok umutluydum.eşimde 1 ay daha bekleyelim diyor sanki gelecek ay olacakta umudum yok nedense.gelecek ayda deneyip olmazsa doktora gidelim diyor.doktorlarda 1 yıl dolmadan endişe etmeyin diyor ya acaba doktor daha erken deyip başından atar mı diyecek korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?