seni cok iyi anliyorum,git gide moralinin bozuldugunu da goruyorum.Bir kac gun az yese de saati gelmeden vermedim,cogunlukla oyalayabildim, ama avutamadigim zamanlarda da yine beslemek zorunda kaldim.Yani bebegin cok aglamiyorsa ve bir sekilde oyalayabilirsen az yese de 3-3.5 saat olsun yemek aralarinda.Bir gun dene oyle bakalim olacak mi.Gece beslenmesini bende ayni senin gibi dusunup veriyordum,gun icinde az yiyiyor gece de yesin diyordum.Doktor midesi dinlensin diyince iste mecbur arayi actik.Tek yaptigim sey gece uyandikca su vermek oldu,arada bir kac gece besledigim de oldu,cok agladi cunku.Yavas yavas saatlerin arasini actim,geceleri ilk basta yine 3.5 saat,sonra 4 oldu ,simdilerde 5 saat kadar yemeden uyuyor cok sukur.Yalniz kizim 9-10 arasi yiyor aksam yemegini ve 5 saatlik arayi da o yemekten sonra yapiyor,2 gibi yedikten sonra 5.5-6 gibi yine acikiyor,ondan sonra gun icinde yine 3.5 saatte bir yemek veriyorum.Senin bebegin bakalim o uzun arayi hangi saatlerde yapacak,belki aksam saatlerinde uyur belki de sabaha karsi,onemli degil,onemli olan gun icinde surekli calisan midesi dinlensin,tabii sende bu arada 2 saatten uzun bir uyku uyu ki sende guc topla yeni gun icin.
Sagdigim sutu icmedigi zaman kahroluyorum bende,mama atilsin hic onemli degil ama bir defa isitip da bebegim yemeyince,ve damla damla sut cikarmaya calisinca cok uzuluyor insan.Istersen sende benim gibi yap,her ogun illa sadece anne sutu diye diretecegine bir miktar anne sutu ver,bir miktar da mama hazirla.Mesela 50 anne sutu 30 mama hazirla basta,sonra yavas yavas arttirirsin.Bir de son zamanlarda fark ettim,kizim sutumu istekisz ve zorlama ile iciyor,ama mamaya sira gelince hemen bitiriyor.Sadece anne sutu verecek olsam anca 80 icecek ve birakacak,ama onun ustune 30 cc mama verince iciyor sipam.
Bu ararda bebegin kac aylik ve kac kilo oldu,dogum kilosu kacti,aylik kilo alimi duzgun mu.Kilo alimi normalse hic moralini bozma,her sey duzelir. :teselli: