evet sahrudcum haklısın.dun gece agla agla bı hal oldum.daha sonra gıttım yattım yanına.sarılıp optum.uyumus oldugu halde o da bana sarıldı.cok karnım agrıyor dıye bahane buldum.sabaha kadar aralıklarka karnıma masaj yaptı.sabah ta uykulu uykulu ıse gıttı.tel dedıkı sana cok kırıldım.msnde gorustuk.bu sadece bır oyun.neden bukadar alındın.aksamdan berı bana kan aglattın dedı.kendı kendıme dusundum acaba senı aldattımmı dıye dedı.ınan onlara heves etmedım dedı.senın bır tırnagına bıle degısmem onları ıstersen hep boyle kılolu kal senın sol tarafını hıcbırseye degısmem dedı.zaten sen kılolu degılsın bebek var ondan dedı.cok kırıldım acaba bana guvenmıyormusun dıye dusundum dedı.bende ozur dılerım dedım.çunku normal zamanda yolda yururuz o gormez ben gorurum derım masallah guzel kız,o da der ne kadar sapıksın.sen erkek olsan kızlar yanmıstı der.dedımkı cok ozur dılerım.gercekten bende neden boyle davrandıgımı anlayamadım.kendım tesetturluyum.esım herhalımı begenır.gelır gıder gobegımı sever ama bu tepkımı bende anlayamadım.ve suanda gercekten karnım agırıyor.esımde ıste sahrudcugum.hala gonlumu almadın dıyor.sence ne yapmak lazım ya...