• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar 😞

qafvvhmifyjbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
55
15
3
27
Merhaba arkadaşlar lütfen bana bir şey söyleyin çok kotuyum🥺 annemle babam boşandı Rus karısıyla evlendi rusyada yasiyo şimdi kaç sene oldu sonra tekrar barıştılar olmadi yine ayrıldılar babam çok iciyodu annemi döverdi sık sık.
Çocuklugumuz hep korkuyla endiseyle kecmis babamla konuşuyorduk ama annemle tekrar ayrıldı ve bize de kızdı anneninizin tarafini tutuyorsunz dedi neyse iletisim koptu konusmadik aradı acmadik hiç birimiz . Aylar geçti hala konuşmuyoruz Abim dün rüyasında görmüş hastayim ölüyorum demis torunlarimi görmek istiyorum demiş annemin ismini kaç defa çekmiş sayiklamiş. Sonra toza donusmuş kayb olmuş çok merak ediyorum bı şey oldumu diye ama yazıyorum cevab vermiyo sadece konuşub sağ olduğunu bilmek istiyorum çünkü onu hala çok seviyorum kalbim kirilsa bile yazmaya cwsaretim olmasa bile her zaman merak ettim babamı iyimi diye😞

Annenizle tekrar barışınca Rus eşine ne oldu peki?
Sıralama konusu biraz karışık olmuş. Babanız şu an evli mi biri ile?
Rüya bu ayrıca, hemen evham yapmayın. Kötü bir şey olmamıştır. Olsa duyardınız.

Merhaba arkadaşlar lütfen bana bir şey söyleyin çok kotuyum🥺 annemle babam boşandı Rus karısıyla evlendi rusyada yasiyo şimdi kaç sene oldu sonra tekrar barıştılar olmadi yine ayrıldılar babam çok iciyodu annemi döverdi sık sık.
Çocuklugumuz hep korkuyla endiseyle kecmis babamla konuşuyorduk ama annemle tekrar ayrıldı ve bize de kızdı anneninizin tarafini tutuyorsunz dedi neyse iletisim koptu konusmadik aradı acmadik hiç birimiz . Aylar geçti hala konuşmuyoruz Abim dün rüyasında görmüş hastayim ölüyorum demis torunlarimi görmek istiyorum demiş annemin ismini kaç defa çekmiş sayiklamiş. Sonra toza donusmuş kayb olmuş çok merak ediyorum bı şey oldumu diye ama yazıyorum cevab vermiyo sadece konuşub sağ olduğunu bilmek istiyorum çünkü onu hala çok seviyorum kalbim kirilsa bile yazmaya cwsaretim olmasa bile her zaman merak ettim babamı iyimi diye😞
Nede olsa baba mesafeli de olsanız görüşün.

Rüya bu ayrıca, hemen evham yapmayın. Kötü bir şey olmamıştır. Olsa duyardın

Kötü haber tez gelirmiş.Kendinizi üzmeyin boş yere.Sanirim o da size kırgın.
Şimdi eski numaralarınızı arıyoruz hepsi kapalı sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum ama numaraları da kapalı bide o evlendiği kadın rus cadının teki
Rüya bu ayrıca, hemen evham yapmayın. Kötü bir şey olmamıştır. Olsa duyardınız.
O cadı karı evlendigi kadın soylemez bence bide caduyla filan meşguldu

Rüyayla amel olmaz demişler. Kuruntu yapıp canınızı sıkmayın. Üstelik Rus eşi için neden cadı karı diyorsunuz size karşı kötü bir davranışı mı oldu

İyidir bence

Back
X