Aşılama Yardım Edin Kızlar Doktorun dediği!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah

4 yıl bebeğim olmadı. 2 defa aşılama yapıldı sonuç negatif. Tam umudumuzu kaybedip tedavilere ara verince hamile kaldım. Sakın moralinizi bozmayın zamanı geldiğinde o duyguyu inşallah doya doya yaşarsınız. Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin size ve isteyen herkese

4 yıl bebeğim olmadı. 2 defa aşılama yapıldı sonuç negatif. Tam umudumuzu kaybedip tedavilere ara verince hamile kaldım. Sakın moralinizi bozmayın zamanı geldiğinde o duyguyu inşallah doya doya yaşarsınız. Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin size ve isteyen herkese
Canım alakasız konuyla ama yeniden mi hamilesin

Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
psikolojik de olabilir benim bir arkadaşım bu süreci yaşadı. rahim filmi, 2 aşılama hiçbiri işe yaramadı. bizim zorumuzla psikoloğa gitti ve 6 aylık terapiden sonra kendiliğinden bebeği oldu.
hatta psikolog ilk terapide sendeki bu takıntı oldukça vücudun tüp bebeği bile tutmaz demişti.
bunu bizzat gördükten sonra senin gibi sağlık yönünden bir problemi olmamasına rağmen bebeği olmayan herkese bunu anlatıyorum ve muhakkak psikolojik tedavi sürecine girilmesi gerektiğini öneriyorum.

Tüp Bebek'le olmayıp da kendiliğinden olanlara ne diyecek o doktor peki :) Aşılama zaten normal yoldan olmasıyla hiç alakası yok.Bende 2 yumurtayla hamilelik oluşmadı ertesi ay tek yumurtayla oluştu.Zamanı önemli,yumurta sayısı Degil.

maalesef bilemiyorum. dr deneyimlerine göre vakit kaybetmemek için seni doğru yönlendirmiş olabilir. olmaya da bilir.. allah yardımcın olsun en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına al

Benimde bir yakınının ilk bebeği dünyaya geldi ama ateşten kaybetti aradan 15,16 yıl sonra aşılama aldı tutmadı guatiri yüzünden olmadığını öğrendi sonra bir suru tedavi oldu simdi cok şukur uc tane evladi var insalah sanada alahim nasip eder

Oncelikle tahlillerinizle birlikte baska bir dr a basvurun.
Ben rezerv azligi sikayeti ile tup bebek tedavisi gordum. Tedaviyivyapan drum haric senin tup bebekle bile bebegin olmaz bosuna ugrasma para harcama dedi. 3. Tedavide kizim oldu cok sukur kizimdan sadece 7.5 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Simdi masallah 7 aylik olacak bir oglum var. Bazen drlar istatiksel konusuyor. Kimsenin bilmedigi bir emir var dunyada. Sakin ol. Olacagina inan. Bana ah bir de oglun olsaydi diyenlere kizi nasip eden oglani da eder diyordum

Canım nasibin de bi zamanı var elbet sen iç üzme kendini. Bi tanıdığımız yıllarca tedavi ile bebek sahibi olamadı sonrasında doğal yolla hamile kaldı. Buna benzer bi çok hikaye sen de duymuşsunuzdur eminim. O yüzden moralini yüksek tut. Rabbim en hayırlı şekliyle dileğini gerçekleştirir inşallah

psikolojik de olabilir benim bir arkadaşım bu süreci yaşadı. rahim filmi, 2 aşılama hiçbiri işe yaramadı. bizim zorumuzla psikoloğa gitti ve 6 aylık terapiden sonra kendiliğinden bebeği oldu.
hatta psikolog ilk terapide sendeki bu takıntı oldukça vücudun tüp bebeği bile tutmaz demişti.
bunu bizzat gördükten sonra senin gibi sağlık yönünden bir problemi olmamasına rağmen bebeği olmayan herkese bunu anlatıyorum ve muhakkak psikolojik tedavi sürecine girilmesi gerektiğini öneriyorum.
bnde düşünüyorum psikolojik destek almak çok ihtiyacım var

2 aşılama 4 tüp bebek tedavi süreci geçirmiş ve hiçbir sebep yokken olumsuz sonuç almış biri olarak
psikoloğumda bana aynı cümleyi kurdu :kahve:

ben de iki aşılama oldum
ikisi de negatif oldu
bence de tüp e gecın ımkanınız varsa
aşılama boşa vakıt kaybı bence

İnşallah Rabbim anneliği hak eden herkese versin duamla yorumumu açayım.
Sizde inşallah önümüzdeki ay içinde mutlu bir haber alırsınız hiçbir şeye gerek kalmadan.
Çok duyduk böyle şeyleri Sığının Rabbime o herşeyi en güzel şekilde verir,demek ki meleğinizin gelmesine daha zaman var ;) ;) ;)

Oncelikle tahlillerinizle birlikte baska bir dr a basvurun.
Ben rezerv azligi sikayeti ile tup bebek tedavisi gordum. Tedaviyivyapan drum haric senin tup bebekle bile bebegin olmaz bosuna ugrasma para harcama dedi. 3. Tedavide kizim oldu cok sukur kizimdan sadece 7.5 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Simdi masallah 7 aylik olacak bir oglum var. Bazen drlar istatiksel konusuyor. Kimsenin bilmedigi bir emir var dunyada. Sakin ol. Olacagina inan. Bana ah bir de oglun olsaydi diyenlere kizi nasip eden oglani da eder diyordum
merhaba merak ettim değeriniz kaçtı? benim değerim de düşük.. bir kızım var binlerce şükür Allahıma ama sebepsiz stres kaynağı oldu bana doktorumun da ikinciyi düşünüyosanız direkt tüp bebek yapın demesi..

Canım benım 4 bucuk yıl olmadı sebebsız ınfertıkıtede dedıler, 4 asılamam var negatıf ... en son asılamamda kıst olustu bır ay ara dedı doktr, ınankı ne yumurtlama tarıhımı bılıyrum ne de umurauyordum, o ay tplasan 4 defa ılıskı oldu ve cocuk ıcın degıldı hıc umudumıuz yoktu hıc bır sorun yokken olmayan bebek kıst varken mı olacaktı ama oluyormus o ay hamıle kaldım canını sıkma vaktı zamanı vardır derler ya hep gercektrn oyle.

Saydamda açtığım benim umut hikayem diye bir konu var istersen bir oku... Kısaca bahsedeyim 2 aşılama ve bir tüp bebek negatifle sonuçlandı tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım oğlum şuan dizimde sallıyorum :) tüp bebekte tam 11 yumurtam vardı ama olmadı hiç beklemediğim zamanda geldi oğlum üzülmeyin diyeceğim ama elde değil biliyorum sadece umut edin ve bıkmayın allahtan istemekten

Back
X