Yardım edin kızlar lütfen

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Kızlar ben dün aşılama yaptırdım ,
İlk defa dünden beri bu kadar ağrım var, kasıklarimda belim de başıma da agriyo dune Gore biraz daha iyiyim ama ağrılarım da devam ediyor adet ağrısı gibi.. acaba daha önce başınıza böyle birşey geldi mi?

Bu arada bu benim ilk aşılamam da değil, daha önceki asilamalarimda böyle olmamıştım.

Bende ıkı defa yaptrdım canım agrı oluyor ya adet olcakmıs gıbı ılkınde bırsey hıssetmedım de ıkıncısınde baya agrım olmıstu snuclar negatf ınsallah senınkı pzıtıf olur

Bende ıkı defa yaptrdım canım agrı oluyor ya adet olcakmıs gıbı ılkınde bırsey hıssetmedım de ıkıncısınde baya agrım olmıstu snuclar negatf ınsallah senınkı pzıtıf olur

inşAllah canım bakalım hayırlısı.
Ağrı olurda böylede olmaz yanı.. sürekli uykum geliyor ayakta duramiyorum fazla bisey yapsamda yapmazsamda yoruluyorum hemem

Merhaba temmuz 15te kocamla ilişkiye girdik adet gördüm ağustos ve eylülde ama 2-3 gün sürdü 1 2 ped doluyordu idrar testi yaptım kaç kere çıkmadı geçen cumarteside yaptım çıkmadı sizce hamile miyimdir? Çok alakasız yere sordum ama merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba temmuz 15te kocamla ilişkiye girdik adet gördüm ağustos ve eylülde ama 2-3 gün sürdü 1 2 ped doluyordu idrar testi yaptım kaç kere çıkmadı geçen cumarteside yaptım çıkmadı sizce hamile miyimdir? Çok alakasız yere sordum ama merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim :)
Vallaha
İnşallah aşılamanız tutar bu ağrıları unutuverirsiniz

İNŞALLAH canım... Hayırlısı olsun artık nasipte varsa olur :anneadayı:

Vallaha bilemicem canım, hakkında hayırlısı olsun inşAllah hamilesindir

İdrarda negatif çıkınca gerek duymadım mide bulantısı felan öyle şeylerimde yok bi sadece şu an göğüslerim acıyo oda adetime 2 hafta var ondan diye düşünüyorum

İdrarda negatif çıkınca gerek duymadım mide bulantısı felan öyle şeylerimde yok bi sadece şu an göğüslerim acıyo oda adetime 2 hafta var ondan diye düşünüyorum
Olabilir canım yada kan testi yap onda zaten varsada yoksada çıkıyor testlere çok güvenme çünkü aynısı benim başıma da geldi adetime 5 gün vardı hafif bir şekilde pozitif çıkmıştı sonra kanamam oldu doktora gittim ya test yanlış gosterdi yada erken dusuk yaptın anlamadan demişti oyuzden bende kendime söz verdim bundan sonra test felan yapmicam direk kan vericem ..

Back
X