brokencorpse Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2008 Mesajlar 320 Emoji Skoru 0 Puanlar 116 Yer Diğer 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi brokencorpse #1 arkadaşlar ben fresh bir koku arıyorum yani tatlı olmasın ağır olmasın ama çok da güzel olsun kokusu sengözlerimebaksanab bir fikri olan var mı opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben fresh bir koku arıyorum yani tatlı olmasın ağır olmasın ama çok da güzel olsun kokusu sengözlerimebaksanab bir fikri olan var mı opuyorumnanaktan
Noa Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2008 Mesajlar 655 Emoji Skoru 10 Puanlar 623 Yer İstanbul 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi brokencorpse #2 çiçek gurubundan istersen en hafifler light blue, truth, chance, touch of pink, armani code..vs
X xxLanetLyxx Ziyaretçi 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi brokencorpse #4 cnm donna karen new york kırmızı süper kokuyor xD dkny diye geciyo adı
dilosch89 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 470 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 37 Yer İstanbul 8 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi brokencorpse #5 canımm d&p den kardesimm armanı she aldıı mutlaka oneririm canımmmopuyorumnanaktan