Yardım edin kızlar

BenimMorelimsifirsifir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
334
303
53
Hemen konuya giriyorum kızlar adıma bir instagram hesabı açıldı ve resimlerim paylaşıldı. Savcılığa şikayet ettiğimde ne kadar zamanda hesabı kimin açtığı belli olur? Ve bu kişiye verilcek ceza nedir ? Daha önce başına gelmiş olan varsa yada bilgi sahibi olan şütfen yaZsın şimdiden teşşekür ederim

Yok bir bilgim fakat şuan sosyal hesaplarda böyle şeyler dolaşıyor
Hesap açılıp o hesaptanda tekrar arkadaşlık teklifi yollandığını duydum sanki atan o kişiymiş gibi sahte hesap

6 aydan once dava bile gorulmez. Arti kimin yaptigini siz bilmiyorsaniz, isin icine birde ip den kimlik bulma girerse, uzar da uzar. Sonuc? 1600 lira para cezasi. Onu da takside boluyorlar. Ugrasmaya degiyor mu degmiyor ama umarim caydirici olur.

6 aydan once dava bile gorulmez. Arti kimin yaptigini siz bilmiyorsaniz, isin icine birde ip den kimlik bulma girerse, uzar da uzar. Sonuc? 1600 lira para cezasi. Onu da takside boluyorlar. Ugrasmaya degiyor mu degmiyor ama umarim caydirici olur.
Kimin yaptığını biliyoruz. Dilekçeye isimleri verdik. Ama eğer ki isim verdiğmiz kişiler yapmadıysa buda ortaya çıkar dimi. İp den kimlik bulma uzun süren bişeymi peki?

Kimin yaptığını biliyoruz. Dilekçeye isimleri verdik. Ama eğer ki isim verdiğmiz kişiler yapmadıysa buda ortaya çıkar dimi. İp den kimlik bulma uzun süren bişeymi peki?
Yapan kisi kabul ederse, ip aramaya girismezler. Once yapan kisinin ifadesi aliniyor. Yok ben yapmadim deyince, ip bilgisi isteniyor bu defa. Uzun suren birsey degildir aslinda ama Turkiyede bu prosedurler cok yavas isliyor, ondan uzun surebilir. Gecmis olsun.

Bilhassa gezi olaylarından sonra artık bu ip işleri çok kolay. Hesabı kapattım gittim diye düşünseniz bile, bulunuyor hesabınız. Duruşma süresi tabi biraz uzayabiliyor zaman zaman. Peşini bırakmayın, hakkınızı arayın. Zararınızın tazminini talep edin gerekiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…