slm arkadaşlar. adetime 3-4 gün var karnım çok belirgin bi şekilde ağrımaya başladı adet olcam gibi ama ovulasyon testi yapıyorum ikinci çizgi çok koyu olmamakla beraber bayağı bayağı belli oluyor ama gebelik testi yaptım dün ve bugün sonuç negatif ( anlamadım bişey
Eczaneden alınan gebelik testlerinde sonuç yanlış çıkabiliyor.
Ablamda bu testi yaptığında negatif çıkmıştı ama daha sonra kan testi yaptırınca hamile olduğunu öğrendik :)
Emin olmak için kan testi yaptırman en iyisi olur senin için.
içindeki merakta böylelikle gitmiş olur :)
Eczaneden alınan gebelik testlerinde sonuç yanlış çıkabiliyor.
Ablamda bu testi yaptığında negatif çıkmıştı ama daha sonra kan testi yaptırınca hamile olduğunu öğrendik :)
Emin olmak için kan testi yaptırman en iyisi olur senin için.
içindeki merakta böylelikle gitmiş olur :)
benimde normalde yarin adet olmam gerekiyor ama su son bi haftadir karnim cok agriyor sol kasigim agriyor batmalar kramp oluyor cok uyuorum esim bu durumdan rahatsiz yani hep uyuorsun diyor:) cok wc ye gidiyorum falan test yaptim ama negatif malesef bende b iraz bekliycem bakalim herseyin hayirlisi
benimde normalde yarin adet olmam gerekiyor ama su son bi haftadir karnim cok agriyor sol kasigim agriyor batmalar kramp oluyor cok uyuorum esim bu durumdan rahatsiz yani hep uyuorsun diyor:) cok wc ye gidiyorum falan test yaptim ama negatif malesef bende b iraz bekliycem bakalim herseyin hayirlisi