yardım edin kızlarr

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.553
13.452
248
Selam arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim eşimle severek tanıstık ve cok mutlu bi evliliğim vardı.eşim anlayışlı merhametli sabırlı beni çok sever.ne olduysa ben doğum yaptıktan sonra huyları değişti.şu an 2 aylık bebegim var ve eşimin bana karsı davranıslarında değişmeler görüyorum ki bu beni çok üzüyor.ilk zamanlar yeni baba oldu alışamadı diye dusundum.butun gün bilgisayar basında oyun oynuyor niye böyle yapıyorsun dediğimde kızıp herşeyi buyutme diyor.ama bende insanım ilgi istiyorum tama butun zamanını benimle gecirmesin tabiki kendine ait zamanı olsun.sırf o sıkılmasın diye arkadaslarınla buluş diye hep soyluyorum o ise beni gormuyo bile.dogumdan beri bırakın cinselliği opmeyi bile çok nadir yapar.neymiş ben daha toparlanamamısım.eskiden ne kadar sakin biriydi simdi herşeyde kızıp bağırıyor.bugun beraber kızımın saclarını kestirecektik bende yavaş yap kulagına falan dikkat et diye uyardım birden kızıp bagırdı iğrenç birisin dedi bana.ilk defa böyle bişi söyledi cok dokundu bana.sizce ne yapmalıyım

klasik bi öküz koca vakası yine . bırak ne hali varsa görsün düşme üzerine çocuğunla kendinle ilgilen o evde yokmuş gibi davran konuşma onunla insan karısına yeni doğum yapmış bi kadına iğrenç dermi ya bu nasıl bi iğrençlik

bu erkeklerin derdı ne ??? Çocuk çocuk dıyıp sonradan mı boyle oluyorlar ?? Buz verme canım konusma bırsey isterse yap . Mesafe koy. Bebısınle ılgılen. Rabbım bagıslasın .

Dediklerinizi yaptım bu seferde gelip kızıyo suratını asma sinir oluyorum hep asık suratlısın diyor.cocuktan sonra cok değişti kaldı ki o cok istiyordu çocuk olmasını.bakıslarında bile değişme var eşi gibi bakmıyor bana.cocugunun annesi gibi bakıyor onun için çekici değilim artık

eskiden hic böyle değildi eşim şimdi tanıyamıyorum onu öyle şeyler yapıyo ki

dogumdan sonra erkek depresyonu yazıp bakarsan biraz fikir verebilir sana,bu cok sık yasanan bi durummuş

Karşılıklı oturup birbirlerinizi suçlamadan, anlamaya çalışarak sakince konuşmayı denediniz mi ?

Bende başta öyledir diye düşündüm ama 2 ay geçti benim bile lohusalık donemim bitti
1 yıl kadar sürebiliomuş,bu dönemde senin davranışın ve onun neden bu depresyona girdiği önemli.ben okudum ama senin yaklaşımını bilmediğim için yorum yapamadım.erkeklerin bu stresle genelde kacarak ve uzaklaşarak basettiği yazıo.okuduklarımı bulursam atarım.

Size hakaret edip, kötü davranmasını gerektirmez ama biraz zaman verseniz ona? 2 ay çok büyük bir zaman değil bence.

ben de doğumdan sonra bu yönde değişen erkekler olduğunu duymuştum. bence biraz sabırlı olun. arkadaşın dediği gibi depresyonda olabilir. geçmeyecek gibiyse bir psikolog gerekir bence.

hamilelignzde falan nasil davraniyodu peki

Valla açık yazcam ayıpsa ayıp belki sakinleşirsin die yazıyorum.plesentam yukarı tam çıkmadığı için öncesindede iki kaybım olduğu için ilişki yasak.en başından beri.bizde yüzeysel bişiler yapmaya çalışıyoruz işte anlarsınız ortaya karışık.ilk başlarda bana dokunurken tereddüt etmezdi.dün göğüslerime dokunurken süt gelmez dimi gibi bir soru yöneltti.tabi beni bi gülme aldı başlamadan bitti hikayemiz :) özetle şunu sölemek istiyorum : doğumdan önce ve sonrası erkekler içinde değişik bir pskoloji.kimi kolay atlatıyor kimi zor.anlam vermedikleri tuaf gelen yadırgadıkları korktukları şeyler oluyor.kafalarında aşma süreleri farklı.bi süre onun gözünde sadece kutsal varlık anne kalacaksınız sadece.bu zamanla azalacak ve sonunda kaybolacak.lütfen sakin olun.

Canım lohusalık çok zor ve ağır bir süreç bu dediklerini bu kadar olmasa da ben de yaşadım.eşimle uzun süre birlikte olamadık ben doğumdan sonra hala ilk günkü gibi kırkıyordum .6ay oldu doğum yapalı yeni yeni düzeldi diyebilirim .eve katılan mi ik misafirle o eski düzen sakinlik anlayış olmuyor maalesef.lıhusalığun bitti ise sana tavsiyem güzelce giyin süslen ve eşini öyle karşıla.belki de denemişsindşr bilmiyorum ama konuşmayı dene .erkekleri dürtmeyince anlamıyorlar çoğu şeyi maalesef ki.ben eşimle konuştum herşey tamamen eskisi gibi diyemem ama mümkün oldukça bebeğimizle birlikte ilgilenmeye çalışıyoruz bu da çok iyi geliyor inan.mama yedirme ,kıyafet değiştirme v.s cinsellik konusu da bira z senin elinde olur genelde .inşallah bir am önce düzelir herşey .

Bu dediklerinizi fazlasıyla yaptım canım.ama hic bi duzelme yok.dışarı çıkalım diyorum istemiyo yada ben teklif etmesem o kesinlikle soylemez gidelim diye.ben gezmeyi seven sosyal biriyim zaten lohusadan yeni çıktım gezmeye ihtiyacım var.o hiç anlayışlı değil o konularda.soylediğim zamanda herşeyi buyutme diye başlayıp bi suru bahane sıralıyor.hatta bazen öyle bi yapıyoki kendimi ozur dilerken buluyorum

Doğum öncesi ve sonrası kaynanamlar ne beni arardı ne sorardı bişeye ihtiyacın var mı diye aynı şehirde degildik ama yarım saatlik bi mesafe vardı aramızda.dogumda bile yanımızda yoktular.dogum yaptıktan sonra geldiler iki gün kalıp donduler.hic dusunmediler tek basımıza ne yaparız diye.daha sonra bebek bi aylık olduğunda kaynanamlara gittik.gorumcelerim falan kim bebeği gorduyse ayy inş bize benzer diyip durdular bende çok sinirlendm ama bişi demedim eşime olan sevgimden.bu olanlardan sonra onlara eskisi gibi olumlu bakamıyorum elimde ne zaman bu konuları acsam kızıyo neymiş ben haklıymısım ama ailesini kotulememi istemiyo napıcam hic bilmiyorum .bayramda gidicez bebegime kim bilir neler diycekler acaba ben mi cok duygusal bakıyorum olaylar

Bebekle ilgileniyor mu peki ?erkrkler bu dönemde genelde kendileriyle bas basa kalmak istiyorlar .önceden Bi problem yoksa düzelir bence.ümitsizliğe kapılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…