Yardım edin kızlarrrrrrr

Kızlar yeni evliyim eşimle çocuk çok istiyoruz ve korunmadık bir kaç ay denedik ama sonuç sıfır 😔 şimdi size sorum bir kaç haftadır kollarımda ve avuç içlerimdeki damarlar çok fazla belirgin korkmayada başladım belirti olabilir mi ? Yoksa vücut kendinimi hazırlıyor bilemedim ki aranızda böyle olan var mı ? Esmer tenliyim bu kadar çıkmaması lazım şimdiden tşk ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başka bi belirtin varmı cnm bu damarlarndan başka tek buysa eğer ewt onun belirtisi demek çok güç ben mesela hamile kalmadan bi ay önce anladım göğsümde şişlik hassaslık oldu sürekli her an adet olcakmşm gibi ağrım oluyodu adet olmam gereken gün test yaptım ve baktm hamileyim ve kaç ay oldu siz evleneli yani ne kadardır korunmuyosunuz???

3 aylık evliyim canım çok yeni daha :) hiç korunmadık normalde adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdi evlendim 2 aydır 28 30 günde oluyorum inan buna bende şaşırdım çünkü çok zor oluyodu adetim 1 hafta önce bitti ama 2 gün sürdü normalde 5 gün sürüyodu üstüne görmeden şüphelendim ve adet bitiminden 2 gün sonra test yaptım negatif :( damarlara gelirsek daha önce farkettim ama önemsemedim akşam çok daha fazla belirginleştiklerini görünce acaba mı dedim :) çook istiyorum olmasını ama adet döneminde bile göğüslerim şişmedi bi değişiklikten ziyade inanılmaz bi yumusaklık var napsam ki sence şimdi :(

3 aylık evliyim canım çok yeni daha :) hiç korunmadık normalde adetlerim kendimi bildim bileli düzensizdi evlendim 2 aydır 28 30 günde oluyorum inan buna bende şaşırdım çünkü çok zor oluyodu adetim 1 hafta önce bitti ama 2 gün sürdü normalde 5 gün sürüyodu üstüne görmeden şüphelendim ve adet bitiminden 2 gün sonra test yaptım negatif :( damarlara gelirsek daha önce farkettim ama önemsemedim akşam çok daha fazla belirginleştiklerini görünce acaba mı dedim :) çook istiyorum olmasını ama adet döneminde bile göğüslerim şişmedi bi değişiklikten ziyade inanılmaz bi yumusaklık var napsam ki sence şimdi :(

Kan testi yaptır şüpheleniosan bu kadar canm daha iyi olur başka türlü anlaşılmaz yani idrarda da çıkmamış bekleyip gerilmenin anlamı yok bence hemn git kan testi yaptır zaten varsa öyle bişey çıkar

💕✨

Yine bi idrar testiyle denesem mi ki olmadı kanı denerim :) aayy içim kıpır kıpır noolur olsunn :) 👶👶

Back
X