Yardim edin korkuyorum :(

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
7 aylik hamileyim karnimda bugun kirmizi benekler cikti sizce ne olabilir :( :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de sadece karnımda var. ince deri, geriliyor sonuçta .bir de çatlak için krem,zeytinyağı falan da sürüyorum .belki o da yapmış olabilir , sıcakların da etkisiyle. 28. hafta sanırım sizinle aynı...

benim de sadece karnımda var. ince deri, geriliyor sonuçta .bir de çatlak için krem,zeytinyağı falan da sürüyorum .belki o da yapmış olabilir , sıcakların da etkisiyle. 28. hafta sanırım sizinle aynı...

Benim gecti senin ne durumda ? Evet 28 haftaligim ayniymisiz :)

benimkilerle birlikte yaşamaya devam ediyoruz. takılmıyorum zaten ,geçeler... bu sıcakta normal ..hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..

7 aylik hamileyim karnimda bugun kirmizi benekler cikti sizce ne olabilir :( :(

canım onlardn bende de olmuştu 5 ayda hemşirem ooo şimdiden çatlamaya başlamışsın dedi. eğer benimki ile aynıysa küçük küçük kırmızı benekler hemde bir sürü. mümkün olduğu kadar nemlendir su iç ve kesinlikle kaşıma tırnağının değdiği yerden yarılıp gidebilir

Kırmızı lekeler değilde benim aşırı bir kaşıntım var, sanırım karnım hızla büyüdüğünden ve tabi sıcakların etkisiyle

canım onlardn bende de olmuştu 5 ayda hemşirem ooo şimdiden çatlamaya başlamışsın dedi. eğer benimki ile aynıysa küçük küçük kırmızı benekler hemde bir sürü. mümkün olduğu kadar nemlendir su iç ve kesinlikle kaşıma tırnağının değdiği yerden yarılıp gidebilir

Hic kasinmadi bi gece oldu ertesi gun gecti benimkiler :)

Kırmızı lekeler değilde benim aşırı bir kaşıntım var, sanırım karnım hızla büyüdüğünden ve tabi sıcakların etkisiyle

Sicakta yapiyo olabilir benim karnim pek buyuk degil ic karnimin buyuk oldugunu soyluyolar bakalim umarimm catlamayiz ama suanlik leke kalmadi bende

Back
X