- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 38
- Konu Sahibi halime-halimee
Arkadaşlar daha öncede buraya cok kez konu actım ve sizlerdende hep destek aldım şimdi başıma gelen öyle bir şey ki Mevlam düşmanıma yaşatmasın bebegim şu an üc aylık dogduktan sonra bir hafta kuvözde sarılık tedavisi gördü o süre icinde benim dikişlerim patladı ve rahim sarkması yaşadım bebegim taburcu oldu tam herşey yolunda derken bu kezde bir aylıkkcen uykusunda tıkanmaya başladı uykusundayken birden bi ses gelio ve baktıgımda yavrum midesi bulanır gibi yapıo sonrada nefesi kesilo kıpkırmızı oluo kucagıma alıp sırtına hızlı hızlı vurunca gecio cok kez doktora götürdüm kan alındı kabinden filmi ve ekosu çekildi her şey cok normal yan yatır dediler ki zaten dogdu dogalı yan yatırıyorum son gittigimiz doktor cigerlerinden film istedi ve akcigerinde lekeler oldugunu söyledi macrol diye bi şurup ve nebülizatör alıp evde ventolin ile flixotide nebulus adında ilacları vermemi söyledi ventolini günde altı kez digerini de iki kez veriyorum ilk iki gün hiçbir sorun olmadı ama bu sabah yine tıkandı Allah korusun ama tıkandıgını görememekten korkuyorum artık hic huzurum kalmadı cok mutsuzum sabah 5 e kadar ben bekliyorum başında 5 ten sonra ise eşim uyanıyor ve 7 ye kadar o duruyor sonra yine ben hicbir şey yapamaz oldum korkumdan mutfaga dahi gidip yemek yapamıyorum evde kimse yokken banyoya hatta tuvalete bile gidemiyorum moralim cok bozuk ve artık gerçekten dayanamıyorum hamileligimde ve sonrasında cok zor şeyler yaşadım ama bu en agırı ona bi şey olacak diye cok korkuyorum sürekli aglıyorum ve hep mutsuzum hic neşem yaşama sevincim kalmadı aranızda böyle bir şey yaşayan varsa Allah rızası icın yardım etsin bana bu durum gecici mi yoksa kalıcı mı bilmiyorum