yardım edin lütfen bayanlarr..

ucankelebekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
12
0
32
arkadaşlar 5 aya yaklaşık ilişkim var ciddi başladık evliliği ikimizde istiyoruz annesyle tanıstm babasyla kardesleryle. sonra aramzda bı sorun oldu yani benden uzaklaştı ilgisiz davrandı günaydın vs dmeyı askım demeyı bıraktı ve sogudugunu söyledi bende şans verdm olablr dedm zamana braktm bluscagmz gün kardesımle tanıstrcaktm onu hersey duzelsn yenı sayfa acalm dye bana emrivakı ypma blsmayalm dedı ben ayrldm 1 ay sonra tekrar yzdı knustk aklına gelıyomsum ama dedıkı evlılık knusmayalm evet bı ara dsundm evlılık ama şu an knusmayalm dusunmyorm dedı yanı bı ınsan sevıyorsa neden dusunmez? daha dogrusu basta dusunen adam neden smdı dusunmuyor evlılıge karsı bı ınsanda degıl yasının ılerledıgını blıyor basta dusunmesydı evlılık bu kdr zoruma gtmezdı szce napmalyım?

arkadaşlar 5 aya yaklaşık ilişkim var ciddi başladık evliliği ikimizde istiyoruz annesyle tanıstm babasyla kardesleryle. sonra aramzda bı sorun oldu yani benden uzaklaştı ilgisiz davrandı günaydın vs dmeyı askım demeyı bıraktı ve sogudugunu söyledi bende şans verdm olablr dedm zamana braktm bluscagmz gün kardesımle tanıstrcaktm onu hersey duzelsn yenı sayfa acalm dye bana emrivakı ypma blsmayalm dedı ben ayrldm 1 ay sonra tekrar yzdı knustk aklına gelıyomsum ama dedıkı evlılık knusmayalm evet bı ara dsundm evlılık ama şu an knusmayalm dusunmyorm dedı yanı bı ınsan sevıyorsa neden dusunmez? daha dogrusu basta dusunen adam neden smdı dusunmuyor evlılıge karsı bı ınsanda degıl yasının ılerledıgını blıyor basta dusunmesydı evlılık bu kdr zoruma gtmezdı szce napmalyım?
harfleri yiyene kadar adamı yesen sorun kalmazdı :KK48:
ya hatunlar sizi bırakan adamlar bir göz kırpınca neden üstlerine atlıyorsunuz onur gurur kelimeleri literatürünüzde yok mu?bakınız TDK:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
evlilik istemiyor da olay ne dost hayatı mı yaşayacakmış paşam :KK67:

benden sogudu yazmadı ilgisiz davrandı uzaklastı yanı sabah gunaydn bıle dememeye basladı askm vs demedı ve sogudugunu söyledi bana yanı tek sorun buydu arkadaslar

harfleri yiyene kadar adamı yesen sorun kalmazdı :KK48:
ya hatunlar sizi bırakan adamlar bir göz kırpınca neden üstlerine atlıyorsunuz onur gurur kelimeleri literatürünüzde yok mu?bakınız TDK:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
evlilik istemiyor da olay ne dost hayatı mı yaşayacakmış paşam :KK67:
cok haklısınz basta ıstedm bi an dusundm smdı knusmylm evlılık knusunu dedı bna ve zoruma gttı

demek ki hala eksik bişeyler var. Seven adam evlenmek ister kaçmaz. belki seviyot ama mutlu olacağınıza inanmıyor.
bende günlük ilişki istemıyorum yanı sevıyosa mutlu olur zaten benmle bsta ısteyen adam smdı ıstemıyosa bence sevgısı bttı oyle dsunuyorm arkadaslar

Kac yasinda ve ne mezunusunuz acaba?
Su kelimeleri düzgün kullansaniz ne kadar da güzel olacak..

Ayrica bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Konusmayin olsun bitsin. Basta sizi terk edip geri dönüyor ve siz de kabul ediyosunuz. Valla tuhafsiniz cicim..

Aranızdaki sorun neyse cozulmemis. Cozulebilecek gibiyse, sizin hatanizsa vs. Ugrasin. Soguyan insan eskisi gibi olamaz bence ama sadece kırılmış, gucenmisse gönlünü alabilirsiniz. Ha değer Mi? Sorunu bilmiyorum, sizi tanımıyorum. Değer Mi? Değmez Mi? Siz bilirsiniz.

Ben bu belirtileri yasadigimda aldatildigimi öğrenmiştim.. Meğer ben onun gunaydinlarini ,iyi gecelerini beklerken o baskasina söylüyormus. İyi düşünüp tartin. Sonra olan size olmasin..

Aranızdaki sorun neyse cozulmemis. Cozulebilecek gibiyse, sizin hatanizsa vs. Ugrasin. Soguyan insan eskisi gibi olamaz bence ama sadece kırılmış, gucenmisse gönlünü alabilirsiniz. Ha değer Mi? Sorunu bilmiyorum, sizi tanımıyorum. Değer Mi? Değmez Mi? Siz bilirsiniz.
sorun ilgisizlkti yani bana gunaydn vs demıyodu takmıyodu günde ıkı cumle kuruyor telefnla zaten hıc aramıyrdu merak etmıyodu sesımı bıle duymuyodu ıste bnu ben sorun yaptm ilgisizlk ıstemedgmı dedm snra uzaklastıgını syledı

5 ay Evliliği Konuşmak için çok erken bir süre. Karşındaki belki bu Sürenin çok kısa olduğunu farkedip uzak davranmaya başlamıştır Evliliği bekleme diye. Ya da sevmedi seni, ısınamadı ve sadece takılmak vakit geçirmek için yeniden yazdı.

X