- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Yaşım22. Cuma günü sevgilimle tartistik. Bana istanbula gel dedi bende oruç tutuyorum halim yok falan dedim vayy Oyle mi falan deyince bende bağırmaya başladım halim yok diyorum halden anlamiyo musun falan diye biraz büyüttum biliyorum. Sonra beni aradı bağırıp çağırdı sen benim kim olduğumu unutuyosun galiba sinirli biri olduğumu falan dedi. Sonra ben buna msj attım özür diledim ama samimiyetsiz bi ozurdu. Akşama kadar bişey yazmadı Akşam tekrar yazdım sinirliyim yazma arama dedi ben çok kotu oldum yanına gelmek istiyorum dedim gelirsen biter cezalisin falan filan dedi. İşine gücüne bak dedi. Araya ayrılık sokuyosun dedim ayrilmiyorum sadece çok fazla sinirliyim üstüme gelme falan dedi. Ama ben onsuz duramiyorum hatami telafi edemiyorum çok kotuyum napmam lazım ya konusmadigimiz surede benden sogursa ya tamamen biterse bana bir akıl verin. Ne ders calisabiliyorum ne yemek yiyorum.2 aksamdir sadece iftarda yemek yiyip yemedigimi kontrol ediyo başka hicbi msj falan atmiyo dün çok üstüne gittim barisalim diye nuh diyo peygamber demiyo üstüme gelme sıkma beni sen normal davran zaten bişey olmamış gibi devam eder falan diyo ama biaeyin duzeldigi yok nasıl davranacağımı bilmiyorum canım çok yaniyo ısrarla yanına gitmek istedim kırmadı inadını haftaya gelirsin yada ben gelirim diyo bana bi akıl verin nolur....