- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.443
- 88
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Aslan2645 misin sen? 1 konu bu hesabınla gördüm 2 konu da şuanki ile kaçıncı konu bu? ÜfffB
Böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı var üroloji bakar dediler
Reca ederimÇok teşekkür ederim
Bevliye bölümüne de görünün kabızlık için.Umarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Alev alacaksınız evladım. Sürtünüp sürtünüp konu açmayın artık.Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Sürtünmeyi sevişme sanıp üstüne hamile kalabileceklerini düşünüyorlar yuhh-Kamu spotu-
Bilinçlenmeden sevişmeyin.
-Kamu spotu-
Kız bevliye üroloji yaBevliye bölümüne de görünün kabızlık için.
O zman dahiliye nezaretlerine görünsünKız bevliye üroloji ya
Niye manuş öyle hamile kaldı yaSürtünmeyi sevişme sanıp üstüne hamile kalabileceklerini düşünüyorlar yuhh
yaşın gerçekten profilindeki gibi 30 mu?Arkadaşlar benimle aynı durumda olan birileri vardır ya da ne bileyim cidden beni anlayıp bilgisi olan yazar diye şimdi üye olup yazdım ilk defa yazıyorum korktuğun
Vardı ama ucu gıren yoktu, hele ki hem sürtünüp hem ucu girip hem kabız olan hıc denk gelmedımArkadaşlar benimle aynı durumda olan birileri vardır ya da ne bileyim cidden beni anlayıp bilgisi olan yazar diye şimdi üye olup yazdım ilk defa yazıyorum korktuğun
Adını anmaNiye manuş öyle hamile kaldı ya
yaşın gerçekten profilindeki gibi 30 mu?
Şöyle ilk defa böyle bir şey yaptık ve sürtünürken ucu girdi ben hemen çekildim o da çekildi peçeteye baktığımda kan vardı korktumVardı ama ucu gıren yoktu, hele ki hem sürtünüp hem ucu girip hem kabız olan hıc denk gelmedım
İlerdeki ilişkisinde geçecek olan diyalogKaka yaparken bakaretinizi mi kaybettiniz
şimcik bacımm kızlığım bozuldu mu diye mi soruyorsunn yoksa ufukta bebe var mı diye mi soruyorsunnnnn?Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Ahahahahaha bu cok iyiydi gulmekten yabaklarim uyustuKaka yaparken bakaretinizi mi kaybettiniz
Bebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktumşimcik bacımm kızlığım bozuldu mu diye mi soruyorsunn yoksa ufukta bebe var mı diye mi soruyorsunnnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?