yardım edin lütfen meleğimi göremedik

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
merhaba kızlar benim son adet tarihim 8 mayıs hamileyim fakat bugün koyu akıntım var diye doktora gittim 5.5 haftalık hamile olduğumu keseyi gördüğünü fakat içinde bişey görmediğini söyledi bu normalmidir? 5.5 haftalıkken görülürmü ultrason fotoğrafınmda veriyorum belki anlarsınız yardımcı olursunuz...

Eki Görüntüle 219688

merhaba kızlar benim son adet tarihim 8 mayıs hamileyim fakat bugün koyu akıntım var diye doktora gittim 5.5 haftalık hamile olduğumu keseyi gördüğünü fakat içinde bişey görmediğini söyledi bu normalmidir? 5.5 haftalıkken görülürmü ultrason fotoğrafınmda veriyorum belki anlarsınız yardımcı olursunuz...

Eki Görüntüle 219688

normal tabiki bebegi görmen icin erken.bende senin gibiyken gittigimde sadece kese vardi senin gibi 5 yada 5 bucuk ayliktim.sonra 1 ay sonra kontrole gittigimde fasulye tanesini gördük :)telaslanma :)

7-8 haftalıkken görülüyor diye biliyorum.Sat 15 nisan 8 haftalıktı bebeğim doktora gittiğimde kalp atışlarını duydum.Sen de duyacaksın inşallah...:21:

bugün yine doktora gittim malesef %90 boş %10 geç döllenmiş olabilirmişşşşş 10 gün sonrası için umudum yok kalmadı bulantılarımda var istifra ediyorum yoruldum ve üzgünüm.

Eki Görüntüle 219688

canım geç döllenem olabilir panik olma birde bazen ay içinde 2 defa ovülasyon olabiliyor, yumurta çatladıktan sonra arkadan gelen küçüklerdende büyüyüp çatlayabiliyor. senin kesenin içinde yolk kesesi var bu boş gebelik olmadığının en büyük belirtisi. doktor nasıl oluyorda yolk saçı görüp %90 boş diyor anlamadım, gelişmeyebilir dese anlayacağımda kesinlikle boş gebelik değil. ben boş gebelik geçirdim bundan önce. tekrar diyorum sende araştırabilirisn yolk saçın görünmesi olumlu birşey ve doktorlar bunu görünce boş gebelik değil der. bak bulantılarında varmış. benimde sat 8 mayıs sata göre 5 gün geri çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım helsa doğru söylüyor.kese içerisinde yolk görünüyor.1 hafta kadar sabret bebeğini de görürsün inşallah.
ben de 2 defa boş gebelik yaşadım.ikisinde de yolk yoktu hiç.
ayrıca kızım ve oğlum var.onlarda da geç döllenme olmuştu.

canım geç döllenem olabilir panik olma birde bazen ay içinde 2 defa ovülasyon olabiliyor, yumurta çatladıktan sonra arkadan gelen küçüklerdende büyüyüp çatlayabiliyor. senin kesenin içinde yolk kesesi var bu boş gebelik olmadığının en büyük belirtisi. doktor nasıl oluyorda yolk saçı görüp %90 boş diyor anlamadım, gelişmeyebilir dese anlayacağımda kesinlikle boş gebelik değil. ben boş gebelik geçirdim bundan önce. tekrar diyorum sende araştırabilirisn yolk saçın görünmesi olumlu birşey ve doktorlar bunu görünce boş gebelik değil der. bak bulantılarında varmış. benimde sat 8 mayıs sata göre 5 gün geri çıkıyor.

canım helsa doğru söylüyor.kese içerisinde yolk görünüyor.1 hafta kadar sabret bebeğini de görürsün inşallah.
ben de 2 defa boş gebelik yaşadım.ikisinde de yolk yoktu hiç.
ayrıca kızım ve oğlum var.onlarda da geç döllenme olmuştu.

bende 5 hafalıkken gittiğimde sadece keseyi görmüştük

sağolun kızlar umarım dediğiniz gibidir şimdi benim için bekleme zamanı sonrada eğer boşsa ilk defa kürtaj olucam onun korkusu sardı bile....

Eki Görüntüle 219688

hiç endişelenme canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.bende gittiğimde 5 haftalıkken boştu
2 hafta sonra gel demişti ve o zaman gördük ve kalp atışlarını duydum :21:

sağolun kızlar umarım dediğiniz gibidir şimdi benim için bekleme zamanı sonrada eğer boşsa ilk defa kürtaj olucam onun korkusu sardı bile....

lütfen kötü düsünme,o kesenin icinde bebegin oldugunu düsün,ayrica baska bir doktora daha görün derim,insallah melegin sana tutunmustur.

lütfen kötü düsünme,o kesenin icinde bebegin oldugunu düsün,ayrica baska bir doktora daha görün derim,insallah melegin sana tutunmustur.

iki doktora göründüm oda aynı şeyi söyledi bekliyoruz şimdi ayın 18 sonuçlanacak

hiç endişelenme canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.bende gittiğimde 5 haftalıkken boştu
2 hafta sonra gel demişti ve o zaman gördük ve kalp atışlarını duydum :21:

ne güzel umut oluyorsun bana umarım öyledir

basta benim bebegimide göremedi doktorum,5 haftalikti,bir hafta sonra gittigimde cok minik bir nokta dedi hayal gibi,varla yok arasi bi seydi,iki hafta sonra kalp atislarini duyduk 8 haftalikti,sonrasi kanamam basladi,3 aylik olana kadar devam etti,rabbim nasip etti simdi 28 haftadayiz,diyecegim su ki ümidini kaybetme ve hep olumlu düsün,hayal kur onun senin icinde oldugunu ve ve sana tutundugunu düsün gerisi allaha kalmis canim,

basta benim bebegimide göremedi doktorum,5 haftalikti,bir hafta sonra gittigimde cok minik bir nokta dedi hayal gibi,varla yok arasi bi seydi,iki hafta sonra kalp atislarini duyduk 8 haftalikti,sonrasi kanamam basladi,3 aylik olana kadar devam etti,rabbim nasip etti simdi 28 haftadayiz,diyecegim su ki ümidini kaybetme ve hep olumlu düsün,hayal kur onun senin icinde oldugunu ve ve sana tutundugunu düsün gerisi allaha kalmis canim,

inşallah senin gibidir benimde allah yüzümüzü güldürür.

5 haftalıkken sadece kese görünür zaten
ben 6 haftalıkken gitmiştim karından sadece keseyi gördü
vajinal baktı hem bebeği gördüm hemde kalbinin atışını
bence 3 bir soktora daha görün ayrıca artık büyümüş bebeğin 9 haftalık olmuş çok rahat gözükür canım

5 haftalıkken sadece kese görünür zaten
ben 6 haftalıkken gitmiştim karından sadece keseyi gördü
vajinal baktı hem bebeği gördüm hemde kalbinin atışını
bence 3 bir soktora daha görün ayrıca artık büyümüş bebeğin 9 haftalık olmuş çok rahat gözükür canım

sata göre 9 haftalık ama ultrasonda ve tahlile göre şuanda 6+5, ben baktırdığımda 5+5 ti 10-12 gün sonra gel tekrar bakalım dedi bakalım beklemedeyiz şimdi...

canım hiç canını sıkma hep olumlu düşün ben inanıyorum ki bebişini göreceksin...

merhaba dün yine doktordaydık meleğimi sonunda gördük ama kalp atışlarını duyamamdık 1 hafta daha bekleyeceğiz hep muallakta kalıyoruz stres sıkıntı yaratıyor buda allah yardımcımız olsun bi an önce sonuçlansın artık.

canım bende boş gebelik geçirdim ama benim kesem siyahta senin kinin içinde beyaz bir şey gözüküyor benim ki simsiyah tı kürtaj olmak zorunda kaldım ben inş görürsün ben 10 haftaya kadar bekledim görmedim

Back
X