yardım edin lütfen napmalıyım ben :(

ilgi çekmek için yalan söylediğinizi düşünüyor olabilir

hastalandığınızı, ilgi istediğinizi söylemeyin

bir sorunu olmadığı halde uzak durmayı tercih ediyorsa, takkeyi masanın üstüne koyup bir düşünmenizde fayda var
buyrunnnnnnnnn

gerçekten böylemi düşünüyordur acaba mafoldumben

gerçekten böylemi düşünüyordur acaba mafoldumben

ihtimal var

ama seviyorum :( 1.5 yıldan sonra bitirmek hiç kolay gelmio :(

şimdi 1.5 yıl bitirmek zor gelir. 1 yıl sonra 2.5 yıl bitirmek zor gelir

hayati karar alırken geçen yılları bir kenara bırakmak lazım:delphin:

oo kişinin sende götürüsü getirisinden fazla ise canını sokakta bulmadın ya
sengözlerimebaksanab

ihtimal var

şimdi 1.5 yıl bitirmek zor gelir. 1 yıl sonra 2.5 yıl bitirmek zor gelir

hayati karar alırken geçen yılları bir kenara bırakmak lazım:delphin:

oo kişinin sende götürüsü getirisinden fazla ise canını sokakta bulmadın ya
sengözlerimebaksanab

temin farketti bende bişeyler olduunu bende bişey yok dedim bişeye sıkılmışsın falan dedi.napsam bilmiyorum yani beni anlaması için bndemi ilgisiz kalmalıyım alsanaalsanasmile

sende ki değişikliği fark etmesi zaman alır diye düşünüyordun.bak hemen fark etmiş.ilgini azalt ama küt diye de kesme.ya da çok soğuk davranma.sadece biraz mesafeli kal bence

sende ki değişikliği fark etmesi zaman alır diye düşünüyordun.bak hemen fark etmiş.ilgini azalt ama küt diye de kesme.ya da çok soğuk davranma.sadece biraz mesafeli kal bence

aynen öyle yapıyorum a.s pek ilgilenmedim 2-3 tane msj attım sadece.temn onu sorduktan sonrada nasıl olduğumu sordu.hastalığımı falan.eskisi gibi ilgilenmedi üzülmedi ama sormasına sevndm belki mesafeliim diye böle yaptı ama mesafeyi korıycam artık neler olduğunu neden böle olduumu konuşmak itediğini söyleyene kadar yerimseniben

hem sen mesafeli olursan,ilgi göstermediğinden ondan da çok şey beklemezsin.sürekli ilgi bekliyorumda deme.çünkü belki sen söylein de yaptı gibi olmamak için böyle davranıyordur.serbest bırak bakalım

hem sen mesafeli olursan,ilgi göstermediğinden ondan da çok şey beklemezsin.sürekli ilgi bekliyorumda deme.çünkü belki sen söylein de yaptı gibi olmamak için böyle davranıyordur.serbest bırak bakalım

bekliyorum ama yapmadığı için üzülmüyorum en azından kendimi salak gibi hissetmiyorum çok sağol önerilerin işe yarıyor canım :teselli:

kesinlikle surat asma.aslaaaa.buz gibi de davranma.normal arkadaşın gibi ol.canım cicim hitapları kullanma.normal zamanda konuşmalarınız nasıl bilmiyorum ama.mesala aşkım deme.ismiyle hitap et

kesinlikle surat asma.aslaaaa.buz gibi de davranma.normal arkadaşın gibi ol.canım cicim hitapları kullanma.normal zamanda konuşmalarınız nasıl bilmiyorum ama.mesala aşkım deme.ismiyle hitap et

sadece soğuk davrandığımda adıyla hitap ederim ama ben :S yani öyle yaparsam direk noldu diye sorar

hımmm ya o zaman şöyle diyeyim.özetle o sana nasıl davranıyorsa öyle davran.bir kere mi aradı,bir kere ara,2 mesaj mı attı iki mesaj at.bazen umursamaz davran.ama çok da abartma.böyle hesapla ilişki yaşanmaz ama erkekler söylemekten anlamazlar.genelde göstermek gerekiyor.malesef bu da hesap kitap gerektiriyor işte

kadınlardan daha zeki olduklarını iddaa ederler ama göstermeden bişey anlamazlar yada direk can acıtarak sölemek lazım.bizim kadar ince düşünebilseler keşke.bizim kadar duygusal olsalar .s neden bu kadar odun olmak zorundalar ya

ama ben onlara özenirim.direkt insanlar.ne istedikleri ve istemedikleri ortada.bazen biz bile ne istediğimizi bilmiyoruz:)onlar da haklı

bugün noldu sana falan diye sordu. birşey yok nolmuş dedim.bilmiom falan dedi.sonra kavga ettik.kıskançlık yüzünden bi kız. saatlerce ağladım.off anlamıyor beni ölücem artıkkkk mafoldumben

Back
X